Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal a ferjem?

Figyelt kérdés
roviden elmeselem a tortenetet.......szoval mar korulbelol egy 3 honapja kezdodott hogy a telefont amikor haza jon kikapcsolja,pedig eddig nem volt pelda erre,aztan amikor ra kerdeztem azt mondta hogy azert kapcsolja ki mert nem akarja hogy zavarjak...jo annyiba maradt az egesz.....aztan a tegnap este az asztalon hagyta a telefonjat es en amikor be mentem a szobaba kapott egy sms-st es amikor epp az asztalhoz kozeledtem hogy meg nezzem ki irt neki hirtelen be rohant es felkapta a telefont aztan el se olvasta hanem adott nekem egy puszit es mondta hogy lemegy venni cigit maganak,de ami meg jobban furcsa az az hogy amikor be mentem a konyhaba ott volt a nadrag zsebeben a cigi.abban a nadragban amiben egesz nap volt! szerintetek ugy nem normalis a viselkedese?
2013. máj. 13. 15:25
 31/95 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel akkor "Viktort". A saját telefonodról, hívószám nélkül. Próbáld meg kideríteni ki Ő és legfeljebb azt mondod a végén hogy elnézést, akkor téves hívás volt...
2013. máj. 13. 16:21
 32/95 A kérdező kommentje:
egy pillanatban majdnem neki estem hogy jartam a telefinjaban es hogy mi ez az sms-s de utana azt gondoltam hogy ha meg is egy felre ertes es en leszek benne a szarban akkor mit csinalok...amugy nagyon sok hivas van ettol a Viktortol a telefonjaban es en nem is ismerek semmi fele Vikrort NAGYON KI VAGYOK MOST IDEGILEG
2013. máj. 13. 16:21
 33/95 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel na. Ha nő veszi fel, akkor bizony tudod mi van...
2013. máj. 13. 16:22
 34/95 A kérdező kommentje:
vissza dolgozni mert taxi-s
2013. máj. 13. 16:22
 35/95 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel Viktort, persze rejtett számmal. Ha nő, akkor bukta! Megcsörgeted?
2013. máj. 13. 16:25
 36/95 anonim ***** válasza:
100%
hívd fel, mert agyérgörcsöt kapok!!
2013. máj. 13. 16:25
 37/95 A kérdező kommentje:
miert vagyok en hibas? azert mert Fozok mosok takaritok,az istenert meg az also nemut is a kezebe adom,dolgozom latastol vakulasig.....soha nem voltam feltekeny tipus soha nem volt ram jellemzo hogy bele nezzek a telefonjaba es meg en vagyok a hibas....meg 1 eve sem vagyunk hazzasok......az Istenert mindent erte teszek...szinte erte ellek es en vagyok a hibas??????
2013. máj. 13. 16:26
 38/95 anonim ***** válasza:
100%
Hívd fel Viktort!!
2013. máj. 13. 16:27
 39/95 A kérdező kommentje:
no volt meghozza azt mondta amikor azt kerdeztem tolle hogy kivel beszelek hogy Viktoria!!!!!!!!! MEGORULKOK............ MEG FOLYTOM AMIKOR HAZA JON......
2013. máj. 13. 16:28
 40/95 anonim ***** válasza:
100%
Úristen sajnálom :(
2013. máj. 13. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!