Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni a kaja miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni a kaja miatt?

Figyelt kérdés
Lassan 11 éves házasok vagyunk, 2 gyerekkel. De én már nem bírom tovább a napi hajcihőt a rossz ételek miatt. Nem tudok főzni, pedig már anyósomat kérdeztem,szakácskönyveket bújtam, interneten nézelődtem. Egyszerűen nem találom el a párom ízvilágát. Ma is 1 órát orditott rám, hogy soha többet ne főzzek ezt. (Sárgaborsó főzelék volt és szerinte kávé szaga volt, amit útál) Feladom...Önbecsülésem nulla. De 2 gyerekkel?
2013. jan. 15. 16:59
 81/96 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!!

Én vagyok az akinek szakács a kedves párja... és akinek az apja szerint... "ha éhes vagy a szart is megeszed"

Nos házas nem vagyok. Csupán 2,5 éve élek élettársi kacsolatba és fiatal korom ellenére egy valamit már megtanultam! Minnél tovább maradsz egy rossz kapcsolatban, annál nehezebb lesz kiszálni belőle!

Az eggyütt töltött időre való hivatkozás a legnagyobb butaság... mert amig erre hivatkozol is telik az idő és egyre "több okod" lesz benne maradni egy nem működő kapcsolatba.

Azt kell mérlegelned, hogy az eggyütt töltött idő hány százalékában voltál boldog... és bldogtalan...!!!

Ezt pedig csak te tudhatod! De ha már megfordult a fejedben, hogy mással vagy esetleg egyedül is de boldogabb lennél akkor értelmetlen lenne az időt húzni!

Sok Sikert!

2013. jan. 16. 17:54
 82/96 anonim ***** válasza:
55%

81"Azt kell mérlegelned, hogy az együtt töltött idő hány százalékában voltál boldog... és boldogtalan...!!!"

Ugyan már. Ez nem statisztikai kérdés. Valóban nagyon fiatal vagy, és még nem gondoltál bele, hogy 2 gyerekük is van. És így egész más minden.

Kérdező: add fel neki a kérdést. Mondd meg, nem megy úgy a főzés, ahogy szeretnéd... mit tegyünk? váljunk? ágytól-asztaltól? vagy el tudsz fogadni így?

2013. jan. 16. 18:54
 83/96 anonim ***** válasza:
64%

"2 gyerekük is van"

Mármint, 2 gyerekük, vagy két kifogásalapjuk? Nem mindegy.

2013. jan. 16. 21:02
 84/96 anonim ***** válasza:
76%
Lepontozhattok, de kifogásnak használni egy gyereket egy rossz házasságban, az a gyereknek rossz.
2013. jan. 16. 22:27
 85/96 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 82!

81es vagyok. Es epp az altalad emlitett indok a 2. Legnagyobb butasag, ami miatt az emberek altalaban benne maradnak egy fos kapcsolatban.

Lehet, hogy fiatal vagyok, dehogy a te felfogasod "gyerekesebb" mint az enyem az biztos!

Szted jobb a 2 gyerkocnek ugy felnoni, hogy napi szinten min. 3x apuka ordit, hogy nem eleg sos vagy edes a kaja ah az o megalmodta.... Mint ugy, hogy bar a szulei kulon elnek, boldogok, kiegyrnsulyozottal es nem olik egymadt napi szinten!

Az en szuleim is miattunk (3 gyerek miatt) maradtak eggyutt!

Es mindig azt kivantam.bar ne tettek volna... Arra a napra vartam amikor vegre kulonkoltoznek es kimondjak a valasukat! Sajnos ez mar csak azutan kovetkezett be, hogy kirepultem a feszekbol...!

2013. jan. 16. 23:36
 86/96 anonim ***** válasza:
18%

mégis te vagy a gyerekesebb,85:

"a szülei külön élnék, boldogok, kiegyensúlyozottak"

-mintha ez automatikusan így lenne, ha szétszakad egy család. (Spec. apukám is hirtelen haragú volt, majd lecsillapodott, és nem szerettem ezt benne, de a szívem szakadt volna gyerekként, ha ezért száműzve lett volna az életemből. De minden helyzet más és más)

Ha már statisztikai alapon akarod a tanácsot: hány%-ban volt boldog/boldogtalan perc stb. úgy állítsd fel a tételeid: nem kettő, hanem kétszer kettő ember élete.

2013. jan. 17. 00:40
 87/96 anonim ***** válasza:
96%

Kedves 86.

Statisztika ide vagy oda. Ahol 11 eve nap mint nap attol kell rettegni,hogy apuka mekkora pataliat csap a gyerekek elott es ma epp milyen szinten fogja megalazni anyukat. Nem hiszem, hogy egy gyereknek ilyen csaladi legkorben jo lenne felnoni. Egy problema ami 11 ev alatt nen oldodott meg nem hinnem, hogy eztan megfog. Bar en kivanom a kerdezonek, hogy megtudjak oldani es ne kelljen egy csaladnak ismet szetszakadni! De! Akkor is jobbnak latom en! ha a szulok inkabb kulon elnek es boldogak, minthogy eggyutt vannak es boldogtalanok! Es nem mondtam, hogy automatikusan igy lesz! Tudjuk, hogy minden kezdet nehez ... Eleinte a kulon eles is az lenne. De hosszabb tavon viszont biztosan jobb lenne mindenkinek!

Tiszteletben tartom a velemenyed, de nem ertek vele eggyet. Maradjunk ennyiben ;)

2013. jan. 17. 02:24
 88/96 anonim ***** válasza:
100%

Így van, utolsó! Külön jobb, mint együtt a pokolban.

Sokan nem mennek szét a gyerekek miatt, holott pont miattuk kéne váltani, hogy egy nyugodt légkörben nőjenek fel! Én váltottam és nem bántam meg!

2013. jan. 17. 21:18
 89/96 anonim ***** válasza:
100%
Szia,kipróbáltad már h éttermi kaját tettél elé? Ha azzal is problémázik,akkor veled van tuti vmi baja...
2013. jan. 17. 22:19
 90/96 A kérdező kommentje:

Még nem jutottam az étteremig. A nagyobbik mandulagyulladásos lett - szóval most kisebb gondom is nagyobb a páromnál...

Azoknak akik hamar rávágják a válást:

Nekem mérlegelnem kell ezt is, hogy albérletet már nem tudnék fizetni. A párom NEM fizetne gyerektartást, mert feketén dolgozik, így valószínüleg az állam sem kötelezhetné rá.

Nekem nincsenek rokonaim itt, senki nincs aki segíthetne. Mióta a gyerekek megvannak, csak velük vagyok. Mi lesz velük ha megbetegszem, ki fog nekik akár ételt melegíteni. Mert ezt eddig megtette ő. Szereti a gyerekeit. Nagyon szereti őket...

2013. jan. 21. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!