Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni a kaja miatt?
Már ne is haragudj meg, nem bántani akarlak, csak hogy felnyíljon a szemed: Te nagyon ostob vagy :(
Hogy hagyhatod ezt?
Te is dolgozol, a Te pénzedből éltek, házi rabszolga vagy és még Te aggódsz azon, hogy nem ízlik a főztöd a férjednek?? :S
Egyértelműen azt mondom, hogy ez akkora gáz, hogy semmi mást nem is tudok neked tanácsolni, csak azt, hogy válj, de gyorsan. Ha eddig is a Te fizetésedből éltetek, vagy nem tudom most pontosan, ha a kicsi másfél éves, akkor gondolom GYEDből, de hidd el, meg tudod oldani. Ez nem is kérdés. A férjed meg remélem megszívja, ha a munkája odaköti, akkor hazaköltözni anyucihoz 150 km-re nem fog menni neki, anyuka meg nem fog tudni mindennap elutazni hozzá, hogy főzzön a belébe.
Ez nem élet Kérdező, vagyis nem normális élet.
Csak gondolj bele, hogy ez milyen hatással van rád, a gyerekeidre. Ne legyél már ilyen kishitű. Erős vagy te, meg fogod tudni csinálni, légy bátor, vágj bele és meglátod mennyire jó lesz :)
Megszűnik a stresszforrás, az anyagiak ezek szerint maradnak változatlanok, sőt ha jól tudom kapsz hozzá gyerektartást, és lesz egy mosolygós, kedvvel tenni akaró anyukája a gyerekeknek.
Csak bátran, én nagyon szurkolok! Ha nehéz is az eleje, hidd el megéri.
egyetértek az előzővel, kivéve abban, hogy ostoba vagy. valószínűleg ezt láttad otthon is, ez neked a természetes, hogy szolga módjára tart. de hidd el, hogy nem az, és senki nem érdemli, hogy kutyába vegyék.
a kajáért panaszkodás szimplán bunkóság, a külön kassza viszont érthetetlen és nem vall normális házastársi kapcsolatra... és ez nem jóban és rosszban kérdése, hanem emberi méltóságé. a jóban-rosszban annyit jelent, hogy nehézségek idején, egy-egy összezördülés miatt nem hagysz ott csapot-papot. de a lelki terrorra, és a folyamatos basáskodásra nem vonatkozik.
és a gyerekeid is jussanak eszedbe! ilyen mintával NEKIK milyen családjuk lesz? így azt látják, hogy apa rángatja anyát kénye-kedve szerint, anya meg görcsben van folyamatosan. ez nem jó. ha szétmennétek, az is egészségesebb lenne nekik.
remélem elgondolkozol ezen, és sikerül megoldani a helyzetet.. nyilván nem könnyű 11 év után változtatni, de muszáj... mindenki érdeke!
Szia!
Látom még senki sem vetette fel, nem lehet hogy szervi problémája van a férjednek? Az ízlelésre gondolok. Ha a saját anyja főztét is rossznak gondolta, akkor lehetséges hogy nem az a baj hogy te rosszul fűszerezel, hanem hogy az ő ízlelése "romlott el".
Bár gondolom orvoshoz nem lehetne elvinni.
Illetve az érdekelne, hogy ha étteremben esztek, akkor is ennyire finnyás-e és nem eszik meg semmit?
Elhiszem hogy önbizalom romboló a dolog, de akkor azt kell csinálni, hogy rá nem főzöl, oldja meg a melegétkezését napközben. Este pedig egyen szendvicset a saját szájíze szerint.
Ha neked ízlik a főztöd és a gyerekek sem panaszkodnak illetve a vendég arcáról sem olvastál le undort miközben nálatok evett, akkor szerintem nem ez a probléma.
Mondjuk megkóstolnám egyszer, hogy hogyan is főzöl. :)
Elnézést kérek a kérdezőtől, hogy ez a szégyenletes jelenség pont az ő topikjában merült fel, de szeretném, ha tisztázva lenne ez és minél többen tudnának róla hogy is mennek a színfalak mögött a dolgok megannyi esetben sajnos. Elnézést a többiektől is az offtopik miatt. Remélem minél többen olvassák. Úgy is törlik. Talán emlékeztek a #15 körüli válaszomra, körmöltem vele eleget, s szerintem az is csak egy normál vélemény volt, igaz elütött az itt összegyűlt elmés közönségétől.
#29: biztos jó az neked, s lélekmegnyugtató, hogy félremagyarázol engem, s saját magad kudarcait, sérelmeit viszontlátod - az azóta egyébként töröltetett (gratulálok!) - véleményemben. Igenis vannak leosztott szerepek. Egyik ezt csinálja, másik azt. Természetesen fel is lehet cserélni ezeket. Van ismerősöm aki pl. mosogat, mert a felesége trehányul, számára nem megfelelően végzi azt, oké. A probléma ott szokott lenni, hogy a nő elvár ezerrel, cserébe viszont nem túl sokmindent ad és szent hiedelme, hogy ez így a legnagyobb rendben van. Nem a kérdezőre értem.
Önérzeted határtalan mibenlétét jól példázza még ez az óvodás szintű kőkorszakis odamondás + moderátorért szaladgálás (ha ugyan nem te vagy az egyik). Remélem nyugodt lelkiismerettel hajtod le ma a fejed! Egy teljesen ártatlan véleménykifejtményt töröltettél, ami szerintem semmilyen szinten nem sértette senkinek az érdekeit, jóízlését, semmijét. Te kapálóztál egyedül valami saját kín miatt, amiről sem én, sem mások nem tehetünk. Elszomorít a tény, hogy az infantilis önérzet-vezéreltség lehet ezen az oldalon az irányító szerv. Nem tudom mire jó (nem a fenét nem tudom) másik mocskolása és hülyének beállítása, hatalommal a seggünkben (nem reagálhat rá).
A kicsinyes megszólításról nem is beszélve. Hol és ki taposott bele a piciny lelkedbe, mi fáj ennyire? Egyszerűen nonszensz, hogy a lehető legkultúráltabb formájában is be van tiltva a szólásszabadság. Nem alakulhat ki egy jóértelemben vett épületes vita, sokrétű és árnyalatú véleményütköztetés mert győz az ostobaság. Felnőtt módon fájna lereagálni? Minden bizonnyal.
20.11-es igy van ez..merj nem beállni a sorba..ez a vége!
Engem is lepontoztak a sárgaföldig...
Sajnálom,hogy letiltottak...
Sajnálom ami veled történt. Nincs semmi kifogásom az őszinteség ellen, sőt el is várom azt. Jó több szempontból megvizsgálni ugyanazt. Ezért is tettem fel a kérdést.
Remélem neked meg magyarázták, hogy mi volt a baj a hozzászólásoddal...
A nekem válaszolóknak pedig külön köszönöm, hogy írtak.
Fú, nem iszik és nem csajozik? Ez nem dicsőség, ennek alapnak kellene lennie.
Ne tedd tönkre magad. Egyetlen életed van; egy olyan emberrel akarod leélni, aki így bánik veled? Jobbat érdemelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!