Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni a kaja miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni a kaja miatt?

Figyelt kérdés
Lassan 11 éves házasok vagyunk, 2 gyerekkel. De én már nem bírom tovább a napi hajcihőt a rossz ételek miatt. Nem tudok főzni, pedig már anyósomat kérdeztem,szakácskönyveket bújtam, interneten nézelődtem. Egyszerűen nem találom el a párom ízvilágát. Ma is 1 órát orditott rám, hogy soha többet ne főzzek ezt. (Sárgaborsó főzelék volt és szerinte kávé szaga volt, amit útál) Feladom...Önbecsülésem nulla. De 2 gyerekkel?
2013. jan. 15. 16:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/96 anonim ***** válasza:
Ha szereti őket, akkor nincs olyan, hogy nem fizetne gyerektartást.
2013. jan. 21. 18:07
 92/96 anonim ***** válasza:
81%
Sok "apuka" van, aki csak válásig szereti a gyerekeit, utána nem fizet egy forintot se, hogy ezzel álljon bosszút az anyukán. Abba nem gondol bele, hogy a gyerekeinek ez rossz, csak abba, hogy "na most jól kib*sztam az ex asszonnyal".
2013. jan. 21. 18:56
 93/96 A kérdező kommentje:

Ajándékot, játékot, édességet biztos venne. De mást nem.

Ha olvastátok a kommentjeimet, akkor megértitek miért vagyok ebben ennyire biztos.

2013. jan. 21. 19:28
 94/96 anonim ***** válasza:

Kicsit zavaros, valahol azt írod, hogy most is a te pénzedből éltek, a férjed fizetése nem megy a közösbe, majd most azt, hogy nem dolgozol (vagyis én így értelmezem, hogy mióta megvannak a gyerekkel vagy). De lehet ezt csak én értem félre.

Viszont én is a válást, vagy legalábbis a különköltözést javasolnám, még pedig neked egyedül.

Nyilván őrültségnek hangzik, biztos jön is majd mindjárt néhány olyan anya, aki egy percre sem szakadna el a gyerekeitől, de én nem nagyon látok más utat, hogy a férjed kicsit észbe kapjon.

Azt mondod nagyon szereti a gyerekeit, nem is idegenre hagynád ott, hanem az édesapjukra.

Kicsit összekapná magát, ha nem lenne minden elétéve, sőt neki kellene gondoskodni a gyerekekről.

2013. jan. 22. 15:49
 95/96 A kérdező kommentje:

A gyerekeimmel töltöm minden szabad időmet. Van munkahelyem, ahova az idén kell visszamenjek. Most a kislánnyal vagyok itthon, ő ugyanis még 1,5 éves.

A gyerekeket megoldaná, ha ráhagynám őket. Nem csinálna belőle gondot. A kislány menne anyósomhoz, mert neki két fia volt és mindig kislányt akart, a fiú pedig az én anyukámhoz.

Erről akkor beszéltünk amikor szülni mentem és kérdeztem, hogy mi lesz ha belehalok a szülésbe. Szóval a gyerekek még csak együtt sem nőnének fel.

2013. jan. 25. 06:44
 96/96 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért durva. Nem is apa... nem is férfi.
2013. jan. 25. 09:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!