Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni a kaja miatt?
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre!!
A párod egy tahó, bunkó ember. De te vagy a buta, hogy 11 éven keresztül ezt hagytad és tűrted!!!
Az én párom szakács, de soha nem kritizált... pedig engem sem tanitott senki főzni, amit tudok az magamtól tudom.
Ha el is csesztem vmit nevetve megmondta, hogy jó sz.r lett és eggyütt csináltunk vmi gyors kaját.
Buta vagy, hogy tűröd ezt a megaláztatást... a férjed vmi kiskirálynak képzeli magát... Igaz a mondás jó dolgába bolondul meg az ember... ha már nem is sikerül legalább az igyekezetet értékelhetné... hogy egy nap ennyi félét főzöl..."Mire felkelnek, reggeli az asztalon, aztán ebéd és általában a leves és második mellé van süti is, d.u. valami harapnivaló (pl krumplispalacsinta, lángos, gyros, túrósgombóc vagy valami más gyors), aztán vacsi.."
Egyébként apám szavai csendültek fel bennem: " Ha éhes vagy gyerekem, megeszed a szart is...! "
Ti nem házasok vagytok (max. papíron), hanem úr és rabszolga, lényegében. A "férjed" kib@szott nagy bunkó, és mindketten buták vagytok, de sajnos kettőtök közül te vagy a nagyobb buta jelenleg (abszolút nem bántó szándékkal írtam ezt!).
A TE fizetésedből éltek, Te főzöl mindenkire, naponta többször, gyanítom, minden más házimunka is csak a tiéd, és van egy sanda sejtésem, hogy a szexre sem a kölcsönös örömszerzés jellemző...Cserébe kapod a napi szintű megalázást. Biztos nagyon jó lehet, ha ennyire eltűröd.
kicsit offolok
beszéld meg anyósoddal,hogy főzze meg azt a kaját amit nagyon szeret a férjed,aztán mondjátok,hogy te főzted (vagy nem is kell tudnia a mamának a kísérletről valamire hivatkozva kérd meg,hogy főzzön helyetted )
Ha akkor is húzza a száját egyértelmű más gond van.
Én pl a kapukulcsot is megeszem ha éhes vagyok ,ez olyan kis csip-csup dolog az lenne az életembe,az ha másképp főzne a párom mint a mutter. :)
"mikor otthon voltunk rám fogta, hogy én főztem az anyósom levesét, mert nem tudott enni belőle annyira rossz volt"
hát ebből egyértelműen látszik, hogy veled van baja.
Ha a te fizudból éltek, valóban jó, amit jaasolt itt valaki, férjed egyen, rendeljn, oldja meg a magáéból.
150 km-t úgy lehet áthidalni, hogy ha legközelebb odamentek, valóban főztök egy hétre valót, hazahozod, lefagyasztod. Aztán már a párod nem fogja tudni, melyik van onnan, melyik a friss, melyiket kritizálja?
De száz szónak is egy a vége, ez az ember lenéz téged, és rosszindulatú.
Tudom hogy nem rám tartozik, csak gondoltam megkérdezem ez egy úgyis név nélküli oldal...
Tehát a szexuális életetek rendben van? Megtudjátok beszélni a problémáitokat? A kaja dolgot leszámítva szokott máson is "hepciáskodni"? Csak azért kérdezem, mert ha az első kettőre nem a válasz, akkor komoly probléma, van a házasságotokkal. A kaja meg csak egy mellékes dolog...
köszi mindenkinek a válaszokat!
Volt aki a stílusával egy kis mosolyt csalt az arcomra. Már ez megérte!
Talán azért vagyunk még együtt, mert "jóban és ROSSZban fogadtuk", vagy azért mert van 2 gyerek, vagy mert félek a magánytól...
Kegyetlen tud lenni néha az élet, de nem magával az ördöggel lakok. Nem iszik, nem csajozik. Csak rettenetesen sokat követel, és nagyon szőrszálhasogató. és ezzel is betelhet egyszer a pohár...
58-asnak
A szex működik, olyannyira, hogy néha még azzal viccelődünk, hogy ha el is válunk még néha találkozunk egy kis összebújásra.
És úgy látom, hogy a kaja a legnagyobb gond. Ezért is írtam ki a kérdést.. Elvégre egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!