Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni a kaja miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni a kaja miatt?

Figyelt kérdés
Lassan 11 éves házasok vagyunk, 2 gyerekkel. De én már nem bírom tovább a napi hajcihőt a rossz ételek miatt. Nem tudok főzni, pedig már anyósomat kérdeztem,szakácskönyveket bújtam, interneten nézelődtem. Egyszerűen nem találom el a párom ízvilágát. Ma is 1 órát orditott rám, hogy soha többet ne főzzek ezt. (Sárgaborsó főzelék volt és szerinte kávé szaga volt, amit útál) Feladom...Önbecsülésem nulla. De 2 gyerekkel?
2013. jan. 15. 16:59
 31/96 anonim ***** válasza:
66%

Én egész nyáron 6 emberre főztem, a saját kis családunkra (férjem, kisfiúnk és én), illetve mivel anyósom egész végig dolgozott, így őrájuk is és a sógoromra is. Mindegyiknek kicsit más az ízvilága, apósomnak kifejezetten nagyon nem mindegy, hogy mi van az asztalon és hogy van megcsinálva, de őszintén, örültek, hogy mikor hazaértek az egész napi melóból, volt mit enniük. Nem főzök rosszul, bár sosem tanultam, van ami nem sikerült szerintem olyan jól, viszont mások szerint meg baromi jó volt.

Azt meg nem hiszem el, hogy 11 év alatt valaki ha állandóan főz, akkor ne tudott volna már az esetleges hibáiból tanulni és kikísérletezni, hogy mit miért ront el és kijavítani. Én is párszor tanultam a hibáimból.

A végére már tortasütéssel is megpróbálkoztam, az íze mindig jó volt, csak a küllemén volt mit javítani, illetve a férjem kérte, hogy több krém legyen benne. Így többszöri nekifutásra mikor kész lett és betettem a hűtőbe, mindenki azt hitte, hogy cukrászdai torta van itthon. És mindezt néhány hét alatt. Akkor neked 11 év alatt nem hiszem, hogy nem sikerült volna. Inkább máshol kéne keresni a hibát és nem a főztödben. Én a te helyedben úgy hozatnék valamiféle ételfutárral kaját vagy félkész ételeket csinálnék neki (zacskós leves, fasírt, szalmakrumpli, meg ilyenek), így legalább nem téged fog leszidni, amiért sz..rt főztél. Mert nem te csináltad.

Amúgy ha meg tényleg ilyen reménytelen vagy szerinte, akkor meg miért nem nézi legalább azt, hogy megpróbáltad. Mert kicsit tényleg úgy tűnik az írásodból, hogy az irántad való tisztelete ilyen téren nulla. És megértelek, ha többre vágysz.

2013. jan. 15. 17:38
 32/96 A kérdező kommentje:

a 26 os hozzászólónak:

Én tényleg pocsékul főzök. Egyik hozzászólásomban sem irtam mást. Főzök és próbálkozok, ez tény. De egy nőnek nem de az a legjobb mércéje aki naponta eszi vagy kóstolja a főztjét?

Hogyan is állithatnám, hogy jól főzök, ha a saját férjem nem birja megenni amit elé teszek?

De mi a megoldás? Ennyit tudok...mostmár tényleg mindent kipróbáltam. Kössem fel magam?

Már ma azt is mondtam neki, hogy fizetek neki havi 30 ezret, hogy egyen belőle a városban...Csak hagyjon békén már...

2013. jan. 15. 17:39
 33/96 anonim ***** válasza:
67%

"26 Ennyi erőből akkor egyik kérdésre sem érdemes itt válaszolni,mert mindig csak a kérdező szemszögéből láthatjuk a dolgokat"

Na ezt mondom én! Főleg családi kapcsolatok témában,telis tele kiszinezett történetekkel, a kérdező elhallgat számára hátrányos dolgokat, de ami számára előnyt jelent,mert jobb színbe tűnik fel azt leírja és ezeket tudat alatt éppen úgy mint ha csak egy ismerősének mesélné..

Tulajdonképpen minden ember ezt csinálja én is meg ti is, persze tudom hogy ezt nehéz beismerni de ez van.

2013. jan. 15. 17:39
 34/96 anonim ***** válasza:
78%

"Kedves Gumi János, "

Ezen beszartam XD Köszi, kedves válaszadó :D:D

Kérdező:

ha az anyóssal főzetés nem opció, akkor rendelj, és azt tedd elé, mint a saját főztödet. Az is kideríti, hogy mi baja van végülis, csak hülye, vagy tényleg nem ízlik.

Én a csak hülye és bunkóra voksolok.

2013. jan. 15. 17:40
 35/96 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező ha az anyóssal nem tudsz főzetni rendelj egyszer étteremből kaját és próbáld ki azzal.
2013. jan. 15. 17:42
 36/96 anonim ***** válasza:
82%

Pedig ugyan örülhetne a férjed. Az én anyám évek óta nem főz v csak nagyon ritkán. Szart sem csinál itthon nemhogy reggeli, ebéd, vacsora meg még desszert is.

És am ez a legnagyobb szemétség hogy te megteszel mindent ami tőled telik erre ő csak ordítani tud veled. nem létezik h 11 év alatt semmi nem ízlett neki. Ez baromság. Gondolom azért megeszi és utána panaszkodik. A férjed egy igazi bunkó.

2013. jan. 15. 17:42
 37/96 anonim ***** válasza:
24%

Kedves Kérdező!

Nekem miért nem válaszolsz????????????

Mit evett ennyi éven keresztül a férjed??????????????

2013. jan. 15. 17:43
 38/96 anonim ***** válasza:
76%
fözzél csak a két gyerekre neki meg mond meg hogy fözzön magára ha nem tetszik a koszt.
2013. jan. 15. 17:44
 39/96 anonim ***** válasza:
82%

De kérdező, erre válaszol légyszíves!

A gyerekek mit szólnak a főztödhöz és legfőképp: NEKED hogy ízlik?

2013. jan. 15. 17:44
 40/96 anonim ***** válasza:
69%

1. Nem valószinü, hogy eegyáltalán nem tudnál fözni, mert akkor a gyerekeknek sem kellene, meg te is éreznßed, hogy rossz.

2. Ha a férjednek nem tetszik, amit fözöl, akkor ne fözz neki.

3. Ha a férjednek nek izlik, akkor rendelj neki valamilyen ételszállító cégtöl kaját.

2013. jan. 15. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!