Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valni akarnak, de a gyereket mindketten akarjak, kozben nincs penz az elperelesre. Mi ilyenkor a teendo?
Az én szüleim is elváltak és elmondhatom hogy ha teljes a család, az az igazi.
A Bibliában:
Azoknak pedig, akik házasságban vannak, hagyom nem én, hanem az Úr, hogy az asszony férjétől el ne váljék.
Pál Apostolnak Korinthusbeliekhez írt első levele 7:10
Én pedig azt mondom néktek: Valaki elbocsátja feleségét, paráznaság okán kívül, paráznává teszi azt; és aki elbocsátott asszonyt veszen el, paráználkodik.
A Máté írása szerint való Szent Evangéliom 5:32
Nálunk 1 hét itt, 1 hét ott, teljesen jól működik, immár 10 éve.
Miért lenne katasztrófa?
6-os vagyok. Pedig jól működik kicsi gyereknél is. A fiaim 4 évesek, a lányom 10 éves volt váláskor. Ez 10 éve volt. A lányom 20 éves, önálló életet él (külön él a barátjával), van önálló házuk, mindkettőjüknek munkája, felelősségteljesen csinál mindent.
A fiaim (ikrek) most voltak 14 évesek. A biziben 1-2 négyes van, önállóan tanulnak, nem kell noszogatni őket. Nagyon jó kamaszok, nincs velük semelyik helyen sem probléma. Mindkét helyen egész családban élnek, én is férjhez mentem, van testvérük is a 2. házasságomból. Az apjuknál pont ugyanez a helyzet.
Most nemrég a gyerektartáson lett változtatva, így megkérdeztük őket is, hogy akarnak-e a láthatáson változtatni. Nem is tudtam volna rábeszélni őket se arra, hogy csak nálam, se arra, hogy csak az apjuknál legyenek.
Szerintem sokkal nagyobb probléma egy gyereknek, ha mindenképp kell választania az anya és apa között (még pici korban is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!