Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha mindketten akarjuk, de nem tudjuk hogyan?
Sokéves kapcsolat után férjem megcsalt egy nálam jóval fiatalabb nővel. Néhány hete tart a kapcsolat, bevallotta a dolgot, nagyon jól érezte magát a kiscsajjal stb. Sokat beszélgettünk, évek óta nem beszélgettünk ennyit, rájöttünk, hogy számtalanszor megsértettük a másikat, eltávolodtunk és a szex sem jó már.
Viszont arra az elhatározásra jutottunk, hogy folytatjuk, elsősorban a kislányunk miatt, másodsorban a lakáshitel és egyéb anyagi problémák, végül magunk miatt is és megpróbáljuk rendbe hozni.
Ő szakított a nővel, csak az a baj, hogy még mindig beszélnek néha és látom rajta, hogy szenved emiatt.
Nem tudom mit tehetnék, hogy újra magamba bolondítsam, felkeltsem benne a tüzet és az érzelmeket. Megbeszéltük, tudom, hogy mit rontottam el, csak a padlón vagyok én is, ő is és nagyon nehéz...
Kérlek adjatok tanácsot, hátha bejön valami ebben a picit sem szimpla szituációban:(
Viszont arra az elhatározásra jutottunk, hogy folytatjuk, elsősorban a kislányunk miatt, másodsorban a lakáshitel és egyéb anyagi problémák, végül magunk miatt is és megpróbáljuk rendbe hozni.
Magunk miatt az utolsó helyre került,annak kéne elsődlegesnek lennie akkor műkődhet,de a gyerek lakáshitel miatt még pár évig ülni fosban,és újabb szeretőkkel szembesülni...Hát te tudod...Amúgy ha ő nem kiván,és nem szeret,te fejre is állhatsz...Tapsztalat anno is is mindenmt bevettem,szexi ruhámra az volt a válasz,hogy menj arébb eltakarod a tévét...Aztán rájöttem hogy csak egyedül teperek,ő meg lekakilja mert kényelmes volt neki mellőlem(lakás,meleg étel,bejáronő,mosonő)szórakoznia...
Ő csalt meg, neki kéne tepernie. Örülhet, hogy nem dobtad ki, hogy megértő voltál vele.
Hány éves a lányotok?
Nem gondolod, hogy elsősorban a gyerek miatt együttmaradni, nem lesz jó senkinek? Még a gyereknek sem. Ő sem fogja magát jól érezni, ha a szülei boldogtalanok.
Egyébként lehet, meg kéne próbálnotok elutazni 2esben. Romantikus wellness hét(vége) szerintem nem ártana nektek. Tudnátok egymásra koncentrálni, kikapcsolódnátok, stb.
Gondold végig, mi volt az, ami miatt anno beléd szeretett? Talán karcsú voltál, ma meg már nem, talán mindig szép volt a frizurád, talán szép helyeken sétáltatok, sokat mentetek moziba, megbeszéltétek, ki mit olvas, stb. És ezek az idők során elmaradtak.
Próbálj meg visszahozni párat. Hátha működik. Neked is jó lenne :)
Tudom mit érzel én is átéltem,én is megbocsájtottam.De azt nem tűrném,hogy még ezek után is továbbra is beszéljenek és a férjed szenvedjen emiatt.Ne szenvedjen akkor menjen.
Igazábol tényleg hatásosak a fehérneműk és a külömböző szexuális segédeszközök és nagyon bekell magad dobni.
De szólok nagyon nehéz lesz ezután ujra bízni.Ha csak egy kicsit is késik már azt hiszed nővel van,ha cseng a telefonja összeszorul a gyomrod vajon kihívja.Szoritok neked,de a neheze még ezután jön igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!