Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább, ha mindketten akarjuk, de nem tudjuk hogyan?
Sokéves kapcsolat után férjem megcsalt egy nálam jóval fiatalabb nővel. Néhány hete tart a kapcsolat, bevallotta a dolgot, nagyon jól érezte magát a kiscsajjal stb. Sokat beszélgettünk, évek óta nem beszélgettünk ennyit, rájöttünk, hogy számtalanszor megsértettük a másikat, eltávolodtunk és a szex sem jó már.
Viszont arra az elhatározásra jutottunk, hogy folytatjuk, elsősorban a kislányunk miatt, másodsorban a lakáshitel és egyéb anyagi problémák, végül magunk miatt is és megpróbáljuk rendbe hozni.
Ő szakított a nővel, csak az a baj, hogy még mindig beszélnek néha és látom rajta, hogy szenved emiatt.
Nem tudom mit tehetnék, hogy újra magamba bolondítsam, felkeltsem benne a tüzet és az érzelmeket. Megbeszéltük, tudom, hogy mit rontottam el, csak a padlón vagyok én is, ő is és nagyon nehéz...
Kérlek adjatok tanácsot, hátha bejön valami ebben a picit sem szimpla szituációban:(
Aki indult, menjen el!
Hagyott maga mögött egy űrt, ami most ott tátong...DE AMIT ÚJ ÉS JÓ DOLGOKKAL LEHET KITÖLTENI!!! :) :) :)
Hát, hajrá! Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!