Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hogyan tovább, ha mindketten...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább, ha mindketten akarjuk, de nem tudjuk hogyan?

Figyelt kérdés

Sokéves kapcsolat után férjem megcsalt egy nálam jóval fiatalabb nővel. Néhány hete tart a kapcsolat, bevallotta a dolgot, nagyon jól érezte magát a kiscsajjal stb. Sokat beszélgettünk, évek óta nem beszélgettünk ennyit, rájöttünk, hogy számtalanszor megsértettük a másikat, eltávolodtunk és a szex sem jó már.

Viszont arra az elhatározásra jutottunk, hogy folytatjuk, elsősorban a kislányunk miatt, másodsorban a lakáshitel és egyéb anyagi problémák, végül magunk miatt is és megpróbáljuk rendbe hozni.

Ő szakított a nővel, csak az a baj, hogy még mindig beszélnek néha és látom rajta, hogy szenved emiatt.

Nem tudom mit tehetnék, hogy újra magamba bolondítsam, felkeltsem benne a tüzet és az érzelmeket. Megbeszéltük, tudom, hogy mit rontottam el, csak a padlón vagyok én is, ő is és nagyon nehéz...

Kérlek adjatok tanácsot, hátha bejön valami ebben a picit sem szimpla szituációban:(

2011. jan. 5. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Rég rossz ha a férj nem a feleségével beszélget,hanem egy másik nővel...Kommunkáció nélkül szemétbe lehet dobni a házasságot...
2011. jan. 8. 01:39
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat. Vége a kapcsolatnak, kidobtam...:(
2011. jan. 8. 12:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így alakult, most nagyon rossz lehet neked, de hidd el később minden jóra fordul.
2011. jan. 9. 09:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Aki indult, menjen el!

Hagyott maga mögött egy űrt, ami most ott tátong...DE AMIT ÚJ ÉS JÓ DOLGOKKAL LEHET KITÖLTENI!!! :) :) :)

Hát, hajrá! Fel a fejjel!

2011. jan. 12. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!