Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni a kaja miatt?
Egyszer esküszöm megcsinálnám, hogy megkérem Anyóst, főzzön valamit, aztán feltálalnám, hogy én csináltam. (Persze ez csak akkor megy, ha Anyós partner, amit kétlek, de egy próbát megérhet.)
Utána a képébe vágnám, hogy a kajának semmi baja nem lehetett, mert az anyja főzte, szépen összecsomagolnék a bőröndbe, és gyerekestül lelépnék.
Kedves 16-os,
elképzelhető, hogy a Kérdező pocsékul főz. De mint az első válaszomban írtam, nem ez a lényeg. Mert akármilyen pocsék is a kaja, az nem jogosítja fel a férjet, hogy 1 órán át üvöltsön a feleségével. Semmi oka rá. Ha a nejét rajtakapja a hitvesi ágyukban egy feka postással, akkor üvölthet. Ha a felesége konyhai fáradozása nem járt túl finom végeredménnyel, akkor nem üvölthet. Világos?
Úgy látom csak bennem fogalmazódott meg ez a kérdés....
Már bocs de mi a sz@rt evett 11 évig a férjed????
Vagy 11 éve mindennap összevesztek a kaján????
Ezt én nem értem o.O Vagy csak mostanában jutott ez eszébe???
Finnyás ember nincs, csak nem elég éhes.
A férjed egy bunkó! Ha nem ízlik a főztöd, egy-két év elég lett volna arra, hogy eltaláld, miket szeret, ő pedig megszokja a te főztödet.
Olyan sincs, hogy nem tanul meg valaki abszolute főzni!
Nincs veled baj, a férjed lelki terrorista.
Két dolgot tehetsz, ha vele akarsz maradni:
-szólsz anyósnak, főzzön ő.
-főzöl, de egy hétig mindenre azt mondod, az anyós főzte, és ha azt megdicséri, kibújik a szög a zsákból, ha csak b.szogatásból mondja, kizárólag ellened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!