Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni a kaja miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni a kaja miatt?

Figyelt kérdés
Lassan 11 éves házasok vagyunk, 2 gyerekkel. De én már nem bírom tovább a napi hajcihőt a rossz ételek miatt. Nem tudok főzni, pedig már anyósomat kérdeztem,szakácskönyveket bújtam, interneten nézelődtem. Egyszerűen nem találom el a párom ízvilágát. Ma is 1 órát orditott rám, hogy soha többet ne főzzek ezt. (Sárgaborsó főzelék volt és szerinte kávé szaga volt, amit útál) Feladom...Önbecsülésem nulla. De 2 gyerekkel?
2013. jan. 15. 16:59
 11/96 anonim ***** válasza:
85%
Nem a kaja miatt kell itt válni, hanem mert ilyen férjel együtt élni nem lehet. Fuss, amíg tudsz. A gyerekeidnek is jobb, mégis mit szoknak meg, normális, ha apa ordibál anyával a főzelék miatt?
2013. jan. 15. 17:12
 12/96 A kérdező kommentje:
A férjem valóban nagyon igényes a kajára. Van amit szeret, például a kókuszkockát, de a tortáim szerinte csapnivalóak. Persze ezek sütik. Az ételeket inkább elviseli, mint szeretné.
2013. jan. 15. 17:12
 13/96 anonim ***** válasza:
87%
Hát jó nagy baromságokat mondott. Ilyeneket még életemben nem hallottam. Nem szabadna hagynod hogy így bánjon veled. Ne főzz és kész. Mond meg neki hha nem tetszik a főztöd akkor költözzön vissza az anyjához. Gondolom ő az a kákán is csomót típus.
2013. jan. 15. 17:13
 14/96 anonim ***** válasza:
96%

Egyszer esküszöm megcsinálnám, hogy megkérem Anyóst, főzzön valamit, aztán feltálalnám, hogy én csináltam. (Persze ez csak akkor megy, ha Anyós partner, amit kétlek, de egy próbát megérhet.)

Utána a képébe vágnám, hogy a kajának semmi baja nem lehetett, mert az anyja főzte, szépen összecsomagolnék a bőröndbe, és gyerekestül lelépnék.

2013. jan. 15. 17:14
 15/96 anonim ***** válasza:
83%
és a gyerekeknek amugy izlik amit főzől? vagy más kosotlta már? mit mondott ő?
2013. jan. 15. 17:15
 16/96 anonim ***** válasza:
27%
És mi van ha tényleg sz.rul főzöl és tényleg ehetetlen valamit raksz az asztalra? Erre miért nem gondol senki? Talán van valami szabály arra, hogy mindig a kérdezőnek van igaza?
2013. jan. 15. 17:16
 17/96 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 16-os,

elképzelhető, hogy a Kérdező pocsékul főz. De mint az első válaszomban írtam, nem ez a lényeg. Mert akármilyen pocsék is a kaja, az nem jogosítja fel a férjet, hogy 1 órán át üvöltsön a feleségével. Semmi oka rá. Ha a nejét rajtakapja a hitvesi ágyukban egy feka postással, akkor üvölthet. Ha a felesége konyhai fáradozása nem járt túl finom végeredménnyel, akkor nem üvölthet. Világos?

2013. jan. 15. 17:19
 18/96 anonim ***** válasza:
92%

Úgy látom csak bennem fogalmazódott meg ez a kérdés....

Már bocs de mi a sz@rt evett 11 évig a férjed????

Vagy 11 éve mindennap összevesztek a kaján????

Ezt én nem értem o.O Vagy csak mostanában jutott ez eszébe???

19/96 anonim ***** válasza:
85%

Finnyás ember nincs, csak nem elég éhes.

A férjed egy bunkó! Ha nem ízlik a főztöd, egy-két év elég lett volna arra, hogy eltaláld, miket szeret, ő pedig megszokja a te főztödet.

Olyan sincs, hogy nem tanul meg valaki abszolute főzni!

Nincs veled baj, a férjed lelki terrorista.

Két dolgot tehetsz, ha vele akarsz maradni:

-szólsz anyósnak, főzzön ő.

-főzöl, de egy hétig mindenre azt mondod, az anyós főzte, és ha azt megdicséri, kibújik a szög a zsákból, ha csak b.szogatásból mondja, kizárólag ellened.

20/96 anonim ***** válasza:
68%
Nna, és mi lenne - ha kedvesen- azt kérnéd: főzzünk ma együtt! Taníts engem, efendi!
2013. jan. 15. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!