Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válni a kaja miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válni a kaja miatt?

Figyelt kérdés
Lassan 11 éves házasok vagyunk, 2 gyerekkel. De én már nem bírom tovább a napi hajcihőt a rossz ételek miatt. Nem tudok főzni, pedig már anyósomat kérdeztem,szakácskönyveket bújtam, interneten nézelődtem. Egyszerűen nem találom el a párom ízvilágát. Ma is 1 órát orditott rám, hogy soha többet ne főzzek ezt. (Sárgaborsó főzelék volt és szerinte kávé szaga volt, amit útál) Feladom...Önbecsülésem nulla. De 2 gyerekkel?
2013. jan. 15. 16:59
 41/96 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem is rendelj valamit.

Amúgy meg én az első ilyen után úgy ott hagytam volna, hogy meglepődni sem lenne ideje. És nem azért, mert pocékul főznék (ami megeshet), hanem azért, mert ez a férfi csak hisztizni tud.

2013. jan. 15. 17:49
 42/96 anonim ***** válasza:
67%
Én jól kiszúrnék vele a helyében.Rendelj étteremből valami házikosztnak kinéző ételt tedd a férjed elé és meglátjuk,hogy ízlik neki.Ha azt is fikázza,akkor nem a te főztöddel van a baj.
2013. jan. 15. 17:49
 43/96 A kérdező kommentje:

11 évig megette, ami tetszett neki belőle: krumplipürét, szalmakrumplit, na meg az elrontott sütiket...

Ma is evett a kajából, csak nekem nem ment le a torkomon az étel, amennyit hallgattam az asztalnál. Persze a gyerekek is ott voltak...

Ezt az éttermi dolgot ki fogom próbálni...

Azt meg ne kérdezzétek, hogy nekem hogy izlik, mert én adom meg az izét, szóval olyan amilyennek én szeretem. A gyerekek szeretik. Megszokták. A nagyobbik 7 éves, ő sokszor vigasztal. A kicsi még 1.5 éves.

Apropó...azt sem mondhatom, hogy anyósomnál bármit megeszik. A múltkor mikor otthon voltunk rám fogta, hogy én főztem az anyósom levesét, mert nem tudott enni belőle annyira rossz volt. Akkor pedig anyósom is mondta neki, hogy csak répát pucoltam hozzá, de nem én főztem.

2013. jan. 15. 18:00
 44/96 anonim ***** válasza:
89%

Hogyhogy adsz neki havi 30ezret hogy oldja meg? 11 év házasság és két gyerek után még mindig külön kasszán vagytok?

Ha ez így van, akkor nem a kaja miatt van ott a baj...

2013. jan. 15. 18:11
 45/96 A kérdező kommentje:
Igen, ez sincs jól, tudom. Az én fizetésemből élünk, ő pedig a sajátjából azt csinál amit akar. Általában összegyűjti és így vette a családi autót vagy felújította a fürdőszobát.
2013. jan. 15. 18:18
 46/96 anonim ***** válasza:
82%
Mindig ilyen tapló volt a kedves férjed? Ha igen, akkor nincs hozzá eszem, hogy miért választottad ezt a jó embert párodul? Szerintem ha nem tetszik neki, amit főzöl, rendeljen magának kaját, ahonnan akar.
2013. jan. 15. 18:21
 47/96 anonim ***** válasza:
93%

Én biztos nem adnék neki pénzt. Ha nem ízlik a kaja, amit te főzöl sok emberre, akkor oldja meg a maga pénzéből. Mert ugxanannyi pénzből főzöl akkor is ha ő eszik belőle, akkor is ha nem.

Hogy jutottál idáig? De komolyan. Teljesen elnyom téged, ez a pénzes megoldás is borzalmas szerintem. Ő a kiskirály. És feltételezem ha ebben ilyen, akkor másban is.

Erőt és kitartást kívánok neked. A helyedben elválnék tőle. Ha a te fizetésetekből éltek, akkor a két gyerkőcöt el tudnád tartani, így ez nagy gond nem lehet.

2013. jan. 15. 18:24
 48/96 anonim ***** válasza:
80%

2 dolog.

Te tudsz főzni. Valószínűleg elég jól.

A férjed válogatós. Én is, nincs azzal semmi baj. A baj azzal van, hogy e mellé lusta és tapló. Én nem főznék neki többet, oldja meg egyedül! És ez azt hiszem a legjobb megoldás annak, aki ilyen bunkó!

2013. jan. 15. 18:25
 49/96 anonim ***** válasza:
25%

olyan van,hogy az ember lánya nem tanult meg főzni,otthon mielőtt férjhez ment.

De azt végképp nem értem,hogy a 11 év alatt sem sikerült normális szinten megtanulni???

Tudom,hogy ,aki utál főzni,az sokszor nem is tud vagy nem érdekli,ott lehet botrányos eredmény:)

Nem értelek kedves kérdező!

Nem tudsz olvasni,vagy nincs konyhai mérleged,vagy késed a "késhegynyihez"????Vagy mi a baj???

Nem bántásnak szánom,de olyan szakácskönyveket lehet kapni,amiben a szádba rágják,hogyan-mennyit-miért!!!:)

Szóval remélem ezzel nem bántalak meg,de nem hiszem el,hogy az évek alatt ennyi odafigyeléssel,ahogy írod is rosszul főzöl!

Bár lehet,hogy akkor te vagy az igazi "antitálentum" a konyhában:)

A férjed ennek ellenére bunkó,ha üvöltözik veled...

2013. jan. 15. 18:26
 50/96 anonim ***** válasza:
76%
Ha a te fizetésedből éltek akkor mondd neki hogy ezentúl csak a rezsi felét vagy hajlandó fizetni és csak magadna főzöl meg a gyerekeknek ő meg egyen ahol akar.
2013. jan. 15. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!