Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondanátok meg a feleségeteknek, hogy válni szeretnétek? Mikor viselnétek jobban?
Szeretnék elválni a feleségemtől. Most itthon van a kicsivel 1 éves. Szeretném, ha 3 éves koráig vele lenne (ő is ezt szeretné), de nem akarok vele maradni. Ha most jönnék elő a válással félek, hogy nem hagyná hogy támogassam visszamenne dolgozni. Még kicsi a gyerek, jobb neki a nyugalom is. De két évet nem akarok várni. Talán egyet, akkor már azért nem mondható semmiképpen babának a kicsi.
Köszönöm előre a tanácsokat. Csak építő jellegű válaszokat várok. Nem volt tervezett a gyerek, nem is akartunk soha, de becsúszott. Meg akarta tartani hát rábólintottam, de mégsem megy. Mármint persze szeretem, tartanám vele a kapcsolatot, támogatom ezután is, de ez a kötöttség nem megy nekem. A házasságunk is ráment, a szerelem is elmúlt.
Ne keverjük már, rohadtul nem ugyanaz és te is tudod.
A textilpelenkával az ég világon semmi baj sincs.
Egyébként szerintem előbb utóbb be is fogják tiltani az eldobhatót. Egy gyerek ameddig szobatiszta lesz 1 tonna szemetet termel és 100 év alatt bomlik le. Azért érdemes elgondolkozni milyen világ lesz X év múlva, ha ez így folytatódik.
Hát, lehet, hogy neked ez vicces, de én a gyerekemet nem egy ilyen világban képzeltem el.
Örülök, ha egyeseknek ez mulatságos, de nekem kevésbé az, és szerintem akiben minimális környezettudatosság is van, annak nem az.
51
Ezt csak olvastad valahol, és az etióp meg az amerikai gyerekek átlaga is benne van. Ti. az etiópnak még moshatója sincs, az amerikai meg már anyuból is Meki menüt szopik, csomagolással együtt. Nálunk azért kevésbé drámai a helyzet, nincs akkora jólét, hogy a gyerek 1 tonna szemetet tudjon termelni.
De tök mindegy, tényleg már nem a témához tartozik, én be is fejeztem itt.
Nem, ha tudni akarod éppen védőnők mondták, de mivel én is tanultam hasonlót tudtam róla eddig is, csak azt nem, hogy ez ilyen durva.
Ha nekem nem hiszel, mert mint mondtam miért is hinnél, akkor tessék.
Semmi bajom a babákkal, ugyan mi bajom lenne velük? Én a szemetet utálom és ezt az undorító környezetszennyezést, meg azokat, akik sírnak, hogy semmire nincs pénzük, de a kényelem mindenek előtt áll.
Hogyne :)
Jó vélheted helyesnek, számomra ez inkább borzalmas. És nem igaz, hogy akinek egy minimális igénye és környezettudata van, az ezen nem akad ki.
Viszont már én is belefáradtam a témába, szerencsétlen kérdező mondjuk már megkapta a maga válaszait, de attól még nem akarok itt tovább igazságot osztani a kérdésénél.
Ezt nem én írtam ugyan, de hullajtom az örömkönnyeket :)
Végre már gondolkozik valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!