Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mondanátok meg a feleségeteknek, hogy válni szeretnétek? Mikor viselnétek jobban?
Szeretnék elválni a feleségemtől. Most itthon van a kicsivel 1 éves. Szeretném, ha 3 éves koráig vele lenne (ő is ezt szeretné), de nem akarok vele maradni. Ha most jönnék elő a válással félek, hogy nem hagyná hogy támogassam visszamenne dolgozni. Még kicsi a gyerek, jobb neki a nyugalom is. De két évet nem akarok várni. Talán egyet, akkor már azért nem mondható semmiképpen babának a kicsi.
Köszönöm előre a tanácsokat. Csak építő jellegű válaszokat várok. Nem volt tervezett a gyerek, nem is akartunk soha, de becsúszott. Meg akarta tartani hát rábólintottam, de mégsem megy. Mármint persze szeretem, tartanám vele a kapcsolatot, támogatom ezután is, de ez a kötöttség nem megy nekem. A házasságunk is ráment, a szerelem is elmúlt.
Tudod ez nem a normális anyák hibája, hanem azoké, akik miatt így is gondolkoznak az emberek.
Akik otthon ülnek és arra nem méltatják a gyereket és a családot, hogy főzzenek, vagy hogy olvassanak a gyereknek. Reklám volt róla, hogy olvassunk mesét a gyereknek, mert x százalék nem teszi. Akkor miről beszélünk? Bennük van a hiba nem az ítélkezőkben, hanem akik miatt ítélkeznek.
Akik pedig ezen a kategórián kívül esnek, na ők lennének a követendő példa. Ha mindenki így nevelné a gyereket senkinek nem lenne egy szava sem.
Minek házasodtatok össze?
Fizikailag felnőtt, de szellemileg nem.
39
Ha pelenkát mos, azzal vizet, mosószert használ, nem sokkal olcsóbb, mint venni eldobhatót.
De, hogy táguljon a világnézeted és az információid, a GYES, GYED arra hivatott, hogy az Anya kieső keresetét pótolja, amíg a gyerekkel otthon van. Nos, 22 ezer forintok, vagy a tényleges kereset 70 %-a sajnos erre nem képes. Ne gagyogj itt arról, hogy egy nem dolgozó, gyerekét otthon nevelő Anya egyedül nem tudja eltartani magát, mert mégis, mikor dolgozzon szerinted?
Te is gondolkodj, b@zd meg, mielőtt hülyeséget írsz.
Remélem, most legalább annyit megértettél az egészből, mi lenne a GYES és a GYED lényege.
Mielőtt további b@romságra vetemedsz, én GYESen vagyok és éjjelente dolgozok, hogy legyen több pelenkára való! Millióból egy vagyok, aki ezt megteheti, mert a többinek még éjjel sincs egy kis kiegészítés az ellátás mellé! Szerencse, hogy olyan munka, amit akkor csinálok, amikor tudok.
Hagyjuk már ezt a baromságot!
Hogy kerülne már annyiba? Én tudom mennyibe kerül a pelenka és tudom mennyibe kerül mosni, össze sem mérhető elárulom nektek. Negyedannyiba sem kerül!
Erről kár vitatkozni, mert tény.
Egyébként komolyan azt várják itt egyesek, hogy a teljes fizetésüket megkapják ameddig otthon vannak? Gondolkodjatok már. Sehol máshol nincs 3 év GYES sem és nálunk is remélem csak korlátozott ideig és nem azért mert sajnálom, mert nem, attól nem,aki rendesen foglalkozik a gyerekével, de aki már mesét sem képes olvasni meg főzni az nem tudom mirefel van otthon ennyi ideig.
Lehet, hogy olcsóbb mosni a pelenkákat, de egészségtelenebb textilpelenkában + gumibugyiban lenni, az nem szívja úgy fel a nedvességet.
Ez olyan mint a seprő - porszívó. Ég és föld a különbség.
Miért lenne egészségtelenebb??? De komolyan ki terjeszti ezeket a dolgokat???
Hamarabb lesz szobatiszta a gyerek és semmi egészségtelen nincs benne. Éjszakára oké a sima, aludjon jót, de nappal úgyis cserélik, semmi baj nincs vele, épp annyira egészséges, mint az eldobható.
Basszus, röhögnöm kell. :D
Ez most pont olyan, mintha azt mondanád a nőknek, hogy eldobható betét helyett használjanak rongyokat, aztán mossák ki. :D
Vagy az idős embereknek, hogy nem kell nektek normális pelenka, ott a textil.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!