Feleségek! Ti hogyan viselnétek egy "lakótársi" házasságot, meddig bírnátok?
Arra gondolok, amikor a házasság már csak gazdasági közösség, tehát van munkamegosztás, a gyerekekért minden, de hiányzik belőle a párkapcsolat, tehát az összebújás, simogatás, csók, szex.
Olyan, mintha két barát élne együtt.
Ti élnétek ilyen házasságban?
Elsősorban nők válasza érdekel, de férfiak is írhatnak persze.
Nem sokáig.
volt részem ilyenben,igaz nem házasság,"csak" élettársi kapcsolat,bő 1 évig próbáltam megmenteni a menthetőt,de nem ment.
Lépni kell,mindenkinek jobb igy.
a gyereknek is
Szia !
Én egy 36 éves nő vagyok, egy kamasz és egy 2 éves lányokkal.
Én itthon vagyok a kicsivel, még egy darabig itthon is leszek,mivel a pocakomban van a 3. baba.
Mi a párommal nagyon jó barátok vagyunk , nagyon szeretjük egymást.Mindent megbeszélünk, de olyan szinten hogy napi 1-2 órát este folyamatosan. Szoktunk veszekedni is, de csak apró bolondságokon :-)
Úgy érzem semmi nem hiányzik, hisz nincs ellaposodva a kapcsolatunk 19 év után sem.
Nálunk amúgy pont ez a helyzet amit leírsz, hogy van munkamegosztás, mindent a gyerekekért, mintha két barát lenne :-)
Oké, mi csókolózunk, szexelünk,sokat bújunk össze de azt hiszem ezeket mind magunknak köszönhetjük, hogy sikerült kialakítanunk egy ilyen kapcsolatot.
10 évig éltem így..aztán kiléptem..most már tudom h sokkal hamarabb kellett vna..
34N
Ezt csak akkor lehetne hosszabb távon elviselni, ha kizárólag gazdasági egységként tartanák fenn, és mindkettönek lehetne közben tartós kapcsolata, amibe a másik nem szól bele.
Ennek annyi értelme lenne, hogy nem kerülnének anyagi csödbe, de ezt csak nagyon értelmes emberek képesek veszekedés és megjegyzés nélkül végigvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!