Feleségek! Ti hogyan viselnétek egy "lakótársi" házasságot, meddig bírnátok?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, amikor a házasság már csak gazdasági közösség, tehát van munkamegosztás, a gyerekekért minden, de hiányzik belőle a párkapcsolat, tehát az összebújás, simogatás, csók, szex.
Olyan, mintha két barát élne együtt.
Ti élnétek ilyen házasságban?
Elsősorban nők válasza érdekel, de férfiak is írhatnak persze.
2012. aug. 24. 11:24
11/15 anonim válasza:
meg lehet szokni, meg kell tanulni elfoglalnia magát az embernek, ahol kiteljesedhet.
12/15 anonim válasza:
Én évek óta ezzel küszködöm, de van egy két és fél éves kislányom aki miatt nem könnyű most elválni. Amúgy is meghíztam (nem a szülés miatt, hanem stressz evő lettem, mert nekem csak ez az öröm jutott nagyjából az elmúlt években)az önbizalmam romokban hever. A legrosszabb hogy a párom külföldön dolgozik, tehát egyedülálló anya lettem de a tényleges egyedül álló szabadsága nélkül.....
Nehezen bírom, de most ez van.
13/15 anonim válasza:
Én nem élnék, akármilyen nehéz lenne de biztosan elválnék. Hiszen a házasság alapja két ember szerelme, ezért jött létre, igényt tart a másik közeledésére, ha ez nincs akkor az egész házasságnak nincs alapja, értelme. Az, hogy gazdasági közösség, másodlagos.
14/15 harleynagyi válasza:
Talan probalj magadon valtoztatni es figyeld meg hogy reagal a ferjed , hiszen lehet hogy meg lehet menteni a elromlot kapcsolatot . Sajnos sok no bele esik a biztonsag hibajaba es mikor mar hazassagba lep elhanyagolja magat es nemtorodik azal sem hogy a ferjet elkabitsa a haloszobaba :-)
15/15 anonim válasza:
Lehet. De sok nő, mint én is, azután nyúl a csoki után amikor már elégszer lett elutasítva. Tudod, mindennek oka van. A kapcsolat pedig akkor is kihűlhet, ha a nő egy fotómodell. Mert a férfiak néha megunják a nejüket. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!