Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati probléma kérdés nélkül?
4 éve vagyunk együtt, van 2 gyerek, ebből 1 közös. A párom házas, de már 8 éve külön élnek. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és kiakart békülni a párommal, pedig ő költözött el a közös otthonukból 2 gyerekükkel, mert a szerelem elmúlt nála. A kapcsolatunk elején megígérte, hogy elfog válni, amint lesz elég pénz ügyvédre, mert nem akar találkozni a nővel. Bele is mentem, elfogadtam az érveit. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és békülni akart, én akkor harcoltam a páromért és "visszahódítottam", holott éreztem, hogy érzelmileg nagyon felkavarta a felesége felbukkanása. Tudtam, ha nem harcolok, elveszítem és visszamegy, de nagyon szerettem és nem tudtam elengedi. A párom 2-3 hónapja felkereste a feleségét telefonon, mikor lebukott volt vita, veszekedés, számonkérés, minden ami kell. Egyetlen magyarázata, hogy bosszút akar állni, mert nagyon szerette őt, tönkretette a házasságukat és ezt nem tudja elfelejteni. Az sem érdekli, hogy ez nekem milyen rosszul esik, és az sem, ha erre a kapcsolatunk rá megy. A válásról hallani sem akar. Nekem nem mondja, hogy szeret, de ezenkívül másból észre se veszem, hogy nem szeretne. Nem tudom mit érez irántam vagy mit nem. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy szeret, de ezt már nem mondja, pedig korábban szinte mindennap mondta.
Nem tudom hol rontottam el! Nem tudom mit tettem vagy mit nem tettem, amiért felkereste a feleségét!
Nem tudom, hogy mit csináljak! Szeretném, ha engem szeretne és senki mást, szeretném boldoggá tenni és vele leélni az életemet, de már nem akarok harcolni érte.
Én azonnal szakítani akartam vele, de az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megvalósítsuk és megbeszéltük, hogy tavasszal leülünk megbeszélni, hogy mi legyen velünk. Közben mennek a telefonálgatások, próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne a dolog, közben meg felemészt az idegeskedés. Nem tudom mit érzek iránta jelenleg, össze vagyok zavarodva (gondolom ez az írásomon is látszik). Még mindig szeretem, de azt hiszem már nem úgy, ahogy korábban. Jó hozzábújni, de nem tudom, hogy ez csak a megszokás miatt van-e.
Azt nem írjátok, hogy azonnal pakoljak össze és költözzek el, mert ez lehetetlen, megvalósíthatatlan.
Kérdésem nincs, de véleményt várok!
18:23-nak szólt természetesen a válaszom.
40-es válaszoló voltam.
36.os... Köszönöm, hogy megtiszteltél a válaszoddal!
Igen, én tényleg mindent megtettem, többet is mint kellett volna. Én nagyon sokat változtam az ő kedvéért és nem értem, miért érdemlem ezt tőle! Az egyik kötözködős válaszadóm jól írta, egy kapcsolat 2 emberen múlik. A párom kérte, hogy néhány dolgon változtassak és belátom igaza volt, tényleg jobb így. De még mindig nem értem, ha én mindent megtettem, amit kért tőlem és nem kényszerből, hanem szeretetből, akkor miért nem vagyok neki elég jó? Valamit nyilván nem jól csináltam és akárhogy agyalok nem jövök rá.
A kötözködös válaszolód én voltam, én írtam, hogy egy kapcsolat két emberen múlik. Olyan nincs, hogy te mindent megtettél, nem hibáztál, bezzeg a másik milyen szemét, stb. De hidd el azt, hogy te mindent jól csinálsz.
Komolyan nem értem, hogy miért írtál ki kérdést. Véleményt vártál, de ha nem azt írja valaki, amit te vártál, akkor már kötözködik. Nem kötözködtem, leírtam ahogy én kivülállóként látom.
Én is olyan emberrel voltam, aki még papíron házas volt, de nem éltek együtt pár hónapja együtt a feleségével, és akivel 12 éve együtt vagyunk és van egy kislányunk. És igen, ha tetszik, ha nem, te is hibáztál. És ha azt akarod, vedd kötözködésnek. De ha megtudtam volna, hogy ölébe üldögél a felesége, gondolkodás nélkül ott hagytam volna, mert aki ezt hagyja, az még finoman szólva sem zárta le a kapcsolatát.
Ezért nem kezdünk foglalt pasival. Mindegy, hogy különél, de HÁZAS. Nem zajlott le a válás, sem papíron, sem lélekben. De ha ez nem elég, még gyermekek életét is feltettétek a felelőtlen kapcsolatra. Hát innen már csak lefelé van, de aztán sok sok idő múlva magtalálhatod a boldogságod, remélhetőleg már felelősségteljes hozzáállással.
Sok erőt!
24N
Ez azért nem igaz. Nagyon sokan élnek külön válás nélkül. Egyik előző vagyok. Ahogy írtam, nekem is házas volt a pasim, mégsem a feleségébe volt szerelmes, hanem egy előző szeretőjébe, aki otthagyta. A pasi azóta se vált el, mert mindent megosztottak, és sose akar újra házasodni. Azóta együtt él valaki mással. Az érzéseiről nem tudok, de még mindg házas papiron. És mint írtam nem a feleségét szerette akkor. szóval attól hogy valaki papiron házas, maximum vagyonjogilag megkérdőjelezhető vele kezdeni, de érzelmileg lehet szabad. Hogy a kérdező ilyen kapcsolatba szült és úgy állt hozzá hogy ez a pasi a társa, nem hibázott. Esetleg lehet hogy voltak jelek, amiket nem vett észre, hogy nem őt szereti az a férfi, de ezt nem tudhatjuk.
Kérdező, sajnálom hogy ennyi mindent feladtál érte. Mindegy, most már ez van. De szerintem ne maradj ebben a kapcsolatban, mert sosem leszel első. Még akkor sem, ha esetleg marasztal. De nem is úgy tűnik mintha marasztalna. Ettől függetlenül a nejével megint meg fogja szívni, de ez az ő baja. Van ilyen pasi, aki sose tanul semmiből :) te ne kövesd el ezt a hibát. Én sem teszem. nem is vagyok feladni semmit senkiért. Vagy jó vagyok ahogy vagyok, vagy ne akarjunk komoly kapcsolatot.
Azért nem vagy neki jó,mert te nem a feleség vagy.
A párod évekkel ezelőtt szerelmes lett egy nőbe. Ő lett a nagy Ő, az igaz szerelem. Mivel írtad hogy te sosem voltál szerelmes, és nem is díjazod ezt az érzést így nehéz lenne neked elmondani, hogy milyen érzés igazán szívből szeretni valakit. Amikor akár meg is halnál a szerelmedét. Az emberek többsége életében egyszer igazán szerelmesek lesznek. Ha nem is élik le az életüket együtt, de örökre a szívükben marad az emlék. Szerencsés az aki kétszer is átéli az igaz szerelmet. A párod átélte. Igazán szerelmes volt. Nem jött össze, de nem a párod miatt. Így a csalódottság vagy harag amikor elmúlik megint egy régi gyönyörű emlék lesz. Ezért nem is volt soha szándékában elválni- Csak mondta, mert így nem volt vitatéma. Most a nagy régi szerelem újra képben van. Minden a rossz volt,ami fájt neki már régen nincs, régen meglett bocsájtva. Most újra dobog a szív.
A te boldogságod vagyis az hogy tavasszal együtt maradtok vagy sem akármennyire nem fog tetszeni de a feleség kezében van. Ha a feleség úgy gondolja hogy ő is szerelmes a férjébe, akkor neked semmi esélyed nem lesz. A párod valószínű hogy a közös gyermeketekről gondoskodni fog de ennyi..
Tudod a szerelem produkál dolgokat. Nagyon sokan ha csak egy kis ideig is de szerelmesek akarnak lenni,, Kár hogy sosem értheted meg... A párod végül is a szívére hallgat..
38-as... Nem azért nem hiszek a szerelemben, mert ezt olvastam. Soha nem voltam szerelmes és mindig is feleslegesnek tartottam, a könyvet pár hete olvastam, ahol szépen megfogalmazták a szerelemről, azt amit én nem tudtam volna. Ez a könyv egy házassági tanácsadó könyve és azért kezdtem el olvasni, hátha találok benne valamit,ami számomra hasznos lehet.
Az, hogy a párom szerelmes a feleségébe, rendben elfogadom, előfordulhat. De fizikai képtelenségnek tartom, hogy a felesége, aki elhagyta, mert elmúlt a szerelem, most újra szerelmes legyen, holott mikor elsőnek felkereste a páromat, már 6 éve nem látták egymást. Mégis mibe lett szerelmes? Végignézte az esküvői albumot és hirtelen feltörtek a régi érzelmek? Hogy lehet valaki szerelmes olyasvalakibe, akit elhagyott és hosszú évekig nem látta? Kizárt dolog, hogy szerelmes lenne a férjébe! Ennyi év különlét után nem hiszem el. Szerintem csak arról van szó, hogy vallásos nőként nem tud megbirkózni a tette súlyával, hiszen akárhogy is nézzük tönkre tette a házasságát, a családját és elvette a gyerekeitől az apjukat és nem elhanyagolandó az a tény sem, hogy egyedül sokkal nehezebb gyereket nevelni. Azt elhiszem, hogy a párom nem tudta elfelejteni és még mindig szerelmes, de azt nem, hogy a felesége is az!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!