Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párkapcsolati probléma kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati probléma kérdés nélkül?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, van 2 gyerek, ebből 1 közös. A párom házas, de már 8 éve külön élnek. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és kiakart békülni a párommal, pedig ő költözött el a közös otthonukból 2 gyerekükkel, mert a szerelem elmúlt nála. A kapcsolatunk elején megígérte, hogy elfog válni, amint lesz elég pénz ügyvédre, mert nem akar találkozni a nővel. Bele is mentem, elfogadtam az érveit. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és békülni akart, én akkor harcoltam a páromért és "visszahódítottam", holott éreztem, hogy érzelmileg nagyon felkavarta a felesége felbukkanása. Tudtam, ha nem harcolok, elveszítem és visszamegy, de nagyon szerettem és nem tudtam elengedi. A párom 2-3 hónapja felkereste a feleségét telefonon, mikor lebukott volt vita, veszekedés, számonkérés, minden ami kell. Egyetlen magyarázata, hogy bosszút akar állni, mert nagyon szerette őt, tönkretette a házasságukat és ezt nem tudja elfelejteni. Az sem érdekli, hogy ez nekem milyen rosszul esik, és az sem, ha erre a kapcsolatunk rá megy. A válásról hallani sem akar. Nekem nem mondja, hogy szeret, de ezenkívül másból észre se veszem, hogy nem szeretne. Nem tudom mit érez irántam vagy mit nem. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy szeret, de ezt már nem mondja, pedig korábban szinte mindennap mondta.

Nem tudom hol rontottam el! Nem tudom mit tettem vagy mit nem tettem, amiért felkereste a feleségét!

Nem tudom, hogy mit csináljak! Szeretném, ha engem szeretne és senki mást, szeretném boldoggá tenni és vele leélni az életemet, de már nem akarok harcolni érte.

Én azonnal szakítani akartam vele, de az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megvalósítsuk és megbeszéltük, hogy tavasszal leülünk megbeszélni, hogy mi legyen velünk. Közben mennek a telefonálgatások, próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne a dolog, közben meg felemészt az idegeskedés. Nem tudom mit érzek iránta jelenleg, össze vagyok zavarodva (gondolom ez az írásomon is látszik). Még mindig szeretem, de azt hiszem már nem úgy, ahogy korábban. Jó hozzábújni, de nem tudom, hogy ez csak a megszokás miatt van-e.

Azt nem írjátok, hogy azonnal pakoljak össze és költözzek el, mert ez lehetetlen, megvalósíthatatlan.

Kérdésem nincs, de véleményt várok!

2012. dec. 15. 12:22
1 2 3 4 5 6 7
 1/61 anonim ***** válasza:
100%
Nincs munkád? Nem tudsz kivenni albérletet, vagy átmenetileg csak egy szobát? Esetleg egy időre szülőkhöz, rokonokhoz költözni, amíg talpra állsz?
2012. dec. 15. 12:29
 2/61 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb tanács, hogy legyen vége. Te jobbra a párod balra.

De mivel írtad hogy ez lehetetlen, és nem kérsz ilyen tanácsot, így csak annyit tudok írni, hogy ha nem vagy képes változtatni az életeden, és kilépni belőle, akkor kínozz magad tovább.

Ebből a pár mondatból lejön nekem, hogy a párod sosem szakadt el a feleségétől. Te csak pótlék voltál.

Őszintén: Én már az első alkalommal szakítottam volna vele, és nem küzdöttem volna érte. Ha harcolnom kell a szeretetért az már régen rossz.

Megkérdezhetem hogy a női önbecsülésedet melyik fiókba tetted??

2012. dec. 15. 12:31
 3/61 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez elég hülye és bonyolult helyzet. Nem is tudom, hogy mit tennék ha ilyen helyzetbe kerülnék... komolyan mondom. Így, hogy nem tudsz elköltözni, csak várni tudsz, hogy mi fog ebből kialakulni. De tavasszal, amikor leültök megbeszélni, akkor már lesz hova menned, ha úgy alakul? Mert ha úgy alakul, akkor ezen kellene most törnöd a fejed, hogy mielőbb kitalálj valami lakhatást.
2012. dec. 15. 12:32
 4/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem tudsz ezzel mit csinálni , hisz írtad hogy a férjedet nem érdekli ebben az esetben a véleményed. Miért kell tavaszig várni a megbeszéléssel? Akármi is történik a bizalmat nehéz lesz helyre állítani. Én nem biztos hogy folytatnám így , de én is voltam annyira szerelmes , hogy bármit eltűrtem volna csak hogy vele lehessek. Szerintem még érez valamit az exe iránt , ha nem érdekelné őt akkor nem foglalkozna a bosszúval sem.
2012. dec. 15. 12:34
 5/61 göndörhajú válasza:
100%

Ez csak egy vélemény:

Ha te sem vagy már biztos a kapcsolatotok fontosságában, akkor csak türelmesnek kell lenned, amíg a dolog kiforrja magát!

Ha viszont tisztázod magadban az érzéseidet és úgy döntesz végül, hogy nem akarod elveszíteni, akkor ezt neked ki kell hangsúlyoznod számára (szeretettel) , mielőtt még nem késő!

2012. dec. 15. 12:57
 6/61 anonim ***** válasza:
79%
Már az első alkalommal se kellett volna "küzdeni" érte bár nyilván sokan azt tették volna amit te is, én is sok hibát követtem el visszagondolva a kapcsolatomban amikor az eszemre kellett volna hallgatnom. Szerintem ettől a telefonálgatástól kiábrándultál belőle jobb lenne véget vetni ennek a kapcsolatnak ha nem tud dönteni. Vagy te vagy a feleség
2012. dec. 15. 13:08
 7/61 A kérdező kommentje:

Első... Munkám nincs, mert a közös gyerekünk pici és nem tudom hova tenni, amíg dolgoznék. Külföldön élünk és elég sok pénz kellene, hogy elköltözzek másik albérletbe. Szüleim elváltak és több ezer km-re laknak, ők is külföldön.

Kettes... Nem élvezem ezt a helyzetet nehogy azt hidd! Nincs elég pénzünk, hogy külön menjünk és nem túl jó az angol tudásom, így még ebben is a a páromra szorulok.Az első alkalommal egy 5 hónapos gyerek volt a karomban és egy 5 éves mellette, nem volt más választásom és nagyon szerette, nem tudtam elengedni. Úgy voltam vele, hogy mindenki hibázhat és mindenkinek megérdemel 1 esélyt és nem akartam felrúgni a családomat az első komolyabb problémánál. A női önbecsülésem a helyén van, de a gyerekeim apját nem tehetem az utcára még ilyen esetben sem, már csak emberségből sem és nem mellesleg minden pénz az ő számlájára megy. Ebben az országban már 1 hónapja elkezdődött a karácsonyi őrület és ilyenkor már nem csinálnak semmit, senki nem fogja áttenni az én számlámra a pénzeket amiket a gyerekek után kapok. Nincs más választásom, mint várni és tanulni az angolt!

Hármas... Tavasszal már eltud menni a párom, mert "életképes" leszek anyagilag is és nyelvtudás szinten is.

Négyes... Van egy olyan érzésem, hogy még mindig szerelmes a feleségébe. De ez csak egy női megérzés.

2012. dec. 15. 13:13
 8/61 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sajnos nem tudsz mást csinálni , csak várni. Gondolom ő is tisztában van vele, hogy teljesen rá vagy utalva.
2012. dec. 15. 13:22
 9/61 anonim ***** válasza:
72%

A felesége is kint él vagy otthon?Telefonálgatnak csak vagy találkozgatnak is?

Igazából érdemben nem tudok hozzászólni,de azt megtanultam ha valaki menni akar az el is megy.

Azt sem értem,hogy akar bosszút állni rajta?

2012. dec. 15. 13:36
 10/61 anonim ***** válasza:
57%

Esküszöm nem értelek titeket.

Adott vagy te, akinek már van egy gyereke egy férfitől. Jön egy másik, aki nem akar elválni, láthatóan soha nem is akart, és most azt mondod te sem tudod mit érzel, de szültél neki még egy gyereket.

2012. dec. 15. 13:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!