Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolati probléma kérdés nélkül?
4 éve vagyunk együtt, van 2 gyerek, ebből 1 közös. A párom házas, de már 8 éve külön élnek. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és kiakart békülni a párommal, pedig ő költözött el a közös otthonukból 2 gyerekükkel, mert a szerelem elmúlt nála. A kapcsolatunk elején megígérte, hogy elfog válni, amint lesz elég pénz ügyvédre, mert nem akar találkozni a nővel. Bele is mentem, elfogadtam az érveit. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és békülni akart, én akkor harcoltam a páromért és "visszahódítottam", holott éreztem, hogy érzelmileg nagyon felkavarta a felesége felbukkanása. Tudtam, ha nem harcolok, elveszítem és visszamegy, de nagyon szerettem és nem tudtam elengedi. A párom 2-3 hónapja felkereste a feleségét telefonon, mikor lebukott volt vita, veszekedés, számonkérés, minden ami kell. Egyetlen magyarázata, hogy bosszút akar állni, mert nagyon szerette őt, tönkretette a házasságukat és ezt nem tudja elfelejteni. Az sem érdekli, hogy ez nekem milyen rosszul esik, és az sem, ha erre a kapcsolatunk rá megy. A válásról hallani sem akar. Nekem nem mondja, hogy szeret, de ezenkívül másból észre se veszem, hogy nem szeretne. Nem tudom mit érez irántam vagy mit nem. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy szeret, de ezt már nem mondja, pedig korábban szinte mindennap mondta.
Nem tudom hol rontottam el! Nem tudom mit tettem vagy mit nem tettem, amiért felkereste a feleségét!
Nem tudom, hogy mit csináljak! Szeretném, ha engem szeretne és senki mást, szeretném boldoggá tenni és vele leélni az életemet, de már nem akarok harcolni érte.
Én azonnal szakítani akartam vele, de az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megvalósítsuk és megbeszéltük, hogy tavasszal leülünk megbeszélni, hogy mi legyen velünk. Közben mennek a telefonálgatások, próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne a dolog, közben meg felemészt az idegeskedés. Nem tudom mit érzek iránta jelenleg, össze vagyok zavarodva (gondolom ez az írásomon is látszik). Még mindig szeretem, de azt hiszem már nem úgy, ahogy korábban. Jó hozzábújni, de nem tudom, hogy ez csak a megszokás miatt van-e.
Azt nem írjátok, hogy azonnal pakoljak össze és költözzek el, mert ez lehetetlen, megvalósíthatatlan.
Kérdésem nincs, de véleményt várok!
Esetleg te nem lehetsz ennyire hülye.
Azt mondod mindenkit elvakít a szerelem, nem látnak a rózsaszín ködtől. Akkor te mitől nem láttál? Aki képes megütni egy nőt, annak nem egyik napról a másikra alakul ki az agresszív mivolta.
Mondhatsz bármit, téged nem volt mi elvakítson mégsem láttál semmit. Ezért is cseszted el kétszer is. Ha profi módon kiválasztottad volna a tökéletes férjet és apát azt mondom meggondolandó a felfogásod, de így, hogy több hibát követsz el, mint az, aki érzelmi alapon választ házastársat röhejes az egész.
Ezért szólnak a többiek is (nem minden hozzászólás az enyém, bár remélem ezt észrevetted).
második vagyok.
Jó magam is Angliában élek. Az én angolom is elég pocsék. Pontosan ezért nem szültem gyereket még. Én azért jöttem ki, hogy dolgozhassak. Van munkám ami már egy nagy szerencse ha az angol tudást nézem. Gyereket szülni a semmibe nagyon rossz döntés. Gondolom kényelmesebb volt a baba projekt. Utólag kár sírni. Ha nem tudsz lépni most akkor tavasszal sem fogsz tudni lépni. Amúgy érdekelne,hogy tavasszal ha a párod úgy dönt hogy a felesége kell neki, és vele akar élni, akkor mi lesz a terved? Akkor lesz pénzed? Tovább tudsz haladni?? Nem lenne jobb ha inkább hazamennél, ahol boldogulni is tudnál??
Nos elég érdekes a párod alapból. Ha jól értelmezem, 4 év alatt kétszer látta a gyerekeit? Azért ez nem semmi... Tehát a lényeg, hogy nem foglalkozik az elhagyott gyerekekkel (most mindegy hogy a neje lépett le) ergo a közös gyerketekkel se fog törődni. Nem tudom pénzt azért küldött a feleségének?
A másik. Szerintem is a feleségét szereti, és mindig is őt szerette. Sajnos vannak férfiak akik nem tudják elfelejteni a nagy szerelmüket még akkor se ha a nő megcsalta, elhagyta vagy akármit is csinált. Hát ez van. Igen, elhiszem hogy anyagilag rá vagy szorulva. Ez várható volt korábban is. De abból a szempontból igazad van, hogy nem a te hibád ez az egész. Ő nem mondta, hogy a másik nőt szereti, nem mondta hogy nem akar gyereket, és azt sem mondta hogy a ti kapcsolatotokat nem tekinti komolynak és hogy csak pótlék vagy. Ezek mind utólag derülnek ki. Én is jártam már így, csak én azért hamarabb rájöttem, vagyis gyanús lett a dolog, és utólag beigazolódott amit érzetem. De szerencsére az én kapcsolatom nem tartott eddig, és nem született gyerek. Mondjuk az én pasim becsületére legyen mondva, sosem mondta hogy a mi kapcsolatunk komoly, és hogy el akar venni. Egyébként ő is házas volt, régóta külön éltek, de nem a feleségébe volt szerelmes, hanem az előző szeretőjébe, aki elhagyta. ennek 5 éve, és a pasi még mindig házas :)
Tanulság, saját magadra számíts, és ne hozd többet magad olyan helyzetbe, hogy másra legyél utalva. Mert akkor kénytelen vagy hallgatni hogy más után vágyakozik. Elég kínos...
Ahoz képest, hogy ideges vagy szépen, igényesen írsz. Nálam ez mérce (sajnos kevesen érik el). Szóval válaszolok.
Honnan veszed, hogy te rontottad el? Te megtettél, amit lehetett. Ez a párodon múlik. Gyerekes, komolytalan, ahogy kivettem soraidból. Tűrjétek el egymást tavaszig és viszont nem látásra.
Most olvastam el az összes hozzászólást. Kérdező, alapvető problémák vannak a világ felfogásából. Azért nem hiszel a szerelembe, mert unatkozó dilidokik megírták?
Képzeld azt is megírták (és az ELTE-n a mai napig hangoztatja is a megfelelő tanár), hogy a hirtelen halálos tragédiát rosszabbul kezeli az ember, mint aki hosszú betegségben szenvedett, mert arra fel lehet készülni. A mai napig nevetek ezen. Nekem mindkettőből kijutott és mondhatom, hogy aki sok évig rákos, annak a halálát nehezebb feldolgozni, ugynais a rákos hozzátartozó az arra fogékony embert folyamatosan építi le. Szóval ez is kamu, semmi más, mint olyan emberek véleménye, kaiknek semmi ilyen nem történt a családjában, csak maximum megkérdeztek pár embert.
Ilyen a szerelem is. Ott ahol sosem volt szerelem, soha nem is lesz. A párod lehet szerelmes volt a feleségébe és még mindig az. Szóval átértékelem a véleményem és mindent visszavonok, ami az előző hozzászólásomban benne volt.
Te nem érted, mert közöd sincs a szerelemhez. A párod igazán szerelmes és a felesége is az, hisz ő is keresi a párod. Ennyit a nem létező, vacak szerelemről. Ugyanis az ember nem csak egyszer szeret bele a párjába.
Epekedve várok egy olyan választ, amitől többnek érzi magát a kérdező :)
Mert szerintem éppen azok az építő jellegű válaszok, amik megmutatják mit rontott el, mert láthatóan neki fogalma sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!