Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párkapcsolati probléma kérdés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolati probléma kérdés nélkül?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt, van 2 gyerek, ebből 1 közös. A párom házas, de már 8 éve külön élnek. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és kiakart békülni a párommal, pedig ő költözött el a közös otthonukból 2 gyerekükkel, mert a szerelem elmúlt nála. A kapcsolatunk elején megígérte, hogy elfog válni, amint lesz elég pénz ügyvédre, mert nem akar találkozni a nővel. Bele is mentem, elfogadtam az érveit. 2 évvel ezelőtt felkereste a felesége és békülni akart, én akkor harcoltam a páromért és "visszahódítottam", holott éreztem, hogy érzelmileg nagyon felkavarta a felesége felbukkanása. Tudtam, ha nem harcolok, elveszítem és visszamegy, de nagyon szerettem és nem tudtam elengedi. A párom 2-3 hónapja felkereste a feleségét telefonon, mikor lebukott volt vita, veszekedés, számonkérés, minden ami kell. Egyetlen magyarázata, hogy bosszút akar állni, mert nagyon szerette őt, tönkretette a házasságukat és ezt nem tudja elfelejteni. Az sem érdekli, hogy ez nekem milyen rosszul esik, és az sem, ha erre a kapcsolatunk rá megy. A válásról hallani sem akar. Nekem nem mondja, hogy szeret, de ezenkívül másból észre se veszem, hogy nem szeretne. Nem tudom mit érez irántam vagy mit nem. Mikor rákérdeztem azt mondta, hogy szeret, de ezt már nem mondja, pedig korábban szinte mindennap mondta.

Nem tudom hol rontottam el! Nem tudom mit tettem vagy mit nem tettem, amiért felkereste a feleségét!

Nem tudom, hogy mit csináljak! Szeretném, ha engem szeretne és senki mást, szeretném boldoggá tenni és vele leélni az életemet, de már nem akarok harcolni érte.

Én azonnal szakítani akartam vele, de az anyagi helyzetünk nem engedi, hogy megvalósítsuk és megbeszéltük, hogy tavasszal leülünk megbeszélni, hogy mi legyen velünk. Közben mennek a telefonálgatások, próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne a dolog, közben meg felemészt az idegeskedés. Nem tudom mit érzek iránta jelenleg, össze vagyok zavarodva (gondolom ez az írásomon is látszik). Még mindig szeretem, de azt hiszem már nem úgy, ahogy korábban. Jó hozzábújni, de nem tudom, hogy ez csak a megszokás miatt van-e.

Azt nem írjátok, hogy azonnal pakoljak össze és költözzek el, mert ez lehetetlen, megvalósíthatatlan.

Kérdésem nincs, de véleményt várok!

2012. dec. 15. 12:22
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Képzeld Drága, soha nem voltam még szerelmes!!! Nem vakított el a rózsaszín köd és pillangók sem repkedtek a gyomromban! DE!!!! A páromat szerettem, sőt imádtam!!! Tudatosan választottam partner, nem hidegvérrel, számítóan! Korábban utána olvastam, hogy mi is a szerelem valójában! Lehet neked is ezt kellene tenni, mert nem más mint egy ősi ösztön a fajfenntartás érdekében, hogy az emberek ne csak akkor szaporodjanak, amikor szaporodási idő van, hanem mindig. A szerelem átlagosan 2 évig tart, és mikor elmúlik, jön a felismerés, hogy a kedvesünknek mennyi hibája van és tulajdonképpen, ezeket mi nem is tudjuk tolerálni csak eddig a szerelemtől ezt nem vettük észre. Nálam sokkal, de sokkal okosabb emberek akinek ez a szakterületük, bátran kijelentették, hogy a szerem nem más, mint illúzió. És még a szememre veted, hogy soha nem voltam szerelmes??? Nem voltam, mert tudatosan választottam azt az embert akit szeretni tudok, akiben megtaláltam azt amit értékelni tudok egy emberben. Mi a baj ebben? Az, hogy nem vakított el az illúzió? Ha szerelemből szültem voltam, akkor jobb lett volna? Főleg mikor rájövök, hogy hibát követtem el, mert nem láttam a rózsaszín ködben, hogy kinek szülök? Imádtam a páromat mikor azt mondtam neki, hogy babát akarok és önmagáért imádtam, nem pedig egy illúziótól, amit rózsaszín köd és pillangók vesznek körül. Legyél szerelmes bátran, az a te bajod, nem az enyém, de már előre sajnállak, ha a szerelmednek szülsz és egyedül maradsz, mert elmúlik a szerelem és nem tudtok egymással mit kezdeni!
2012. dec. 15. 15:50
 22/61 anonim ***** válasza:
71%

Ha már drága, akkor drágám!

Nem engem hagytak el és nem nekem van 2 gyerekem 2 apától.

Szóval lenézheted a szerelmes embereket, de ez így röhej :)

Ennyit a tudatosságról, marha jól sikerült :)

Anyuék például szerelemből házasodtak és ezért született két gyermekük. A mai napig házasok és őszintén szeretik és tisztelik egymást.

Egyetlen féltestvérem sincs és soha nem látott rokonom.

2012. dec. 15. 16:10
 23/61 anonim ***** válasza:

Nem kéne annyira sajnálni azokat akik szerelmesek, mert bár te nem vagy az, mégis legalább 2 kapcsolatod tönkrement. Mindenhez két ember kell. Te is hibás vagy érte.

Szerintem hagyni kéne ezt a kapcsolatot. Láthatóan a párod a feleségét szereti, ahogy szerette akkor is, amikor összejöttetek, csak talán így neki könnyebb volt. Úgy látszik, mindegy, hogy te mit akarsz, mert a párod kimondva-kimondatlanul döntött és lehet, hogy most már a feleség is úgy gondolja, hogy hiba volt otthagyni a férjét.

2012. dec. 15. 16:24
 24/61 A kérdező kommentje:

22-es... Látom nem sok fogalmad van az életről, ha a szüleid példáját hozod fel nekem! Igen, én maradtam egyedül 2 gyerekkel 2 apától, de miből gondolod, hogy ez veled soha nem történhet meg? Ha tudni akarod az első páromat azért hagytam el, mert megcsalt és mikor ezt szóvá tettem megvert. el sem tudod képzelni mennyire sajnálom azt a kapcsolatot. Én nem tudom, de lehet, hogy igen, mert olyan sok élettapasztalattal rendelkezel, de 21 évesen egyedül kellett volna maradnom egész életemben, mert már szültem valakinek gyereket? Mond azt, hogy én voltam a hibás, mert megvert az exem!

Nincs kizárva, hogy a párom mindig is a feleségét szerette, de ezt nem mutatta előttem soha. Tudom, éreztem, hogy nagyon szeretett és most is szeret, de már nem úgy. Az sincs kizárva, hogy a feleség megbánta amit tett, de azért neki kellene bűnhődni és nem egy családot szétszedni! Elhagyta a férjét, mert elmúlt a szerelem nála, 8 év után jött rá, hogy neki mégis kell a férje, mikor már 4 éve újra családot alapított? Nem tudom... de szerintem itt nem szeretetről van szó!

2012. dec. 15. 16:36
 25/61 anonim ***** válasza:
69%

Honnan tudod, hogy nekem nincs férjem és gyerekeim??

Azért a szüleim példáját hoztam, mert nem friss házasok, de látom ez magas volt.

2012. dec. 15. 16:38
 26/61 anonim ***** válasza:
69%

És akkor te olyan párt választottál tudatosan, aki megvert????

Hát basszus, házasodjon mindenki szerelemből,íme a tudatos párválasztás képessége, csodálatos eredményekkel!

2012. dec. 15. 16:40
 27/61 A kérdező kommentje:
Ja! 22-es... Az én szüleim is szerelemből házasodtak és született 2 gyermekük, aztán 30 év után elváltak! Ennyit a szerelemről! 30 év (!!!!), tudod te mennyi az? 30 év ment el az életükből feleslegesen, 30 év soha vissza nem hozható idő! A szerelem értelmetlen és én utálom az értelmetlen dolgokat, lehet vitatkozni róla, de tudnám értékelni, ha tiszteletben tartanád a nézeteimet, ez nem vita fórum!
2012. dec. 15. 16:41
 28/61 anonim ***** válasza:
69%
Én tiszetelben tartom, csak akkor ne akard már megmagyarázni, hogy ebből van a sok válás, mikor kb. eddig mindent elcsesztél. Szart csinálsz a szádból.
2012. dec. 15. 16:43
 29/61 A kérdező kommentje:
Te ennyire hülye nem lehetsz!! Gondolod, hogy sétáltam az utcán, jött egy pasi velem szemben aki pofán vágott és azt mondtam neki, hogy te vagy az aki kell nekem??? Évekig voltunk együtt mikor megvert, előtte soha egy ujjal sem nyúlt hozzám.
2012. dec. 15. 16:44
 30/61 A kérdező kommentje:
Keress magadnak játékot a facebookon vagy ha van gyereked akkor menj játssz velük, de hagy engem békén. Nélküled is van épp elég gondom és még egy értelmes mondatot sem voltál képes idebiggyeszteni nekem.
2012. dec. 15. 16:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!