Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Okot ad válásra szerintetek ha a férj nem köszönti fel a születésnapján, névnapján, nők napján stb. a feleségét és nem azért mert elfelejti?
Elég furcsa ez a feminista hozzáállás itt az oldalon. Mikor megkérdeztem, hogy "Te felköszöntötted őt a Nemzetközi férfinapon, vagy az apák napján?", jól lepontoztak. Tojok a pontokra, de a lényeg, hogy kibújt a szög a zsákból.
A nőket ünnepelni kell, nekik minden jár, a férfiak meg le vannak tojva. Ilyen a mai világ és mindenütt ez látszik. A nők ellen el lehet követni családon belüli erőszakot, a férfiak ellen nem. A nő bármit megtehet egy férfival, fordítva nem. A nőket ünnepelni kell, a férfiakat nem.
Ezen kellene először változtatni, aztán utána lehet elgondolkodni azon is, hogy egyes férfiak miért teszik mindezt.
A kérdezőnek pedig javaslom, hogy mivel úgyis most november 19.-én lesz a nemzetközi férfinap, köszöntse fel ő is a férjét, és jelezze, hogy ő nem felejtette el a férfinapon a köszöntést, ezért reméli, hogy viszont is így lesz. Ne vegyen semmi komolyat, csak a szándék legyen meg, vagy egy gesztus, mert az is jól esik.
Szerintem itt rohadtul nem a nőnapról van szó legfőképpen, hanem a szültésnapról..mégpedig a 30-ik ról!
Lehet, hogy vannak emberek akiknek nem fontosak ezek a napok....de ha szeret valakit szerintem nem nagy megerőltetés kimndani 2 szót!!
Mi igen szegényes körülmények között nőttünk fel,de sosem felejtem el, hogy apukám és anyukám milyen szeretettel és örömmel köszöntötték fel egymást 20 év után is....egyáltalán nem a nagy ajándékon volt a hangsúly!
Szóval én nem tudnék és nem is akarnék ilyen emberrel élni, mint a te férjed....viszont ha ezt csinálja mióta együtt vagytok akkor ne pont most kezd el gondolkodni a váláson szerintem.
Bocsi, de az összes választ nem olvastam.
Csak egy kérdést tennék fel kedves kérdező.
Ennyiért képes lennél tönkretenni a gyermekeid életét?????
Holott ezt írtad:
"Szeretem, imádom, szerelmes vagyok bele a mai napig (10 éve vagyunk együtt) szereti a gyerekeket is."
A gyerekeim életét nem, de magam részéről utálom az olyan sztorikat ahol a nő boldogtalan, x évik tűr meg nyel csak a gyerekekre hivatkozva aztán csak elválnak x idő után aztán meg megsavanyodva veri a fejét a falba hátralevő 20 évében hogy mekkora gyökérrel élte le az életét miközben boldogtalan volt mert nem tisztelték nem becsülték stb...
Szerintem a nő élete is ér annyit hogy boldogságban vagy relatív jó érzésben töltse le egy olyan emberrel aki megbecsüli, most ezt nem csak a saját helyzetemre írom hanem sok ezer más nő helyzetére akinek kisebb nagyobb és hatalmas problémái vannak a párjával de azért tűr meg szenved meg marad, holott látszik hogy a pasi a büdös életbe nem változik majd meg...
Okot ad? Nem. Ürügyet legföljebb.
Működő, harmonikus párkapcsolatba ez nem verhet éket. Ha igen, ott más baj (is) van, azzal kéne kezdeni valamit.
"magamból indultam ki, hogy ha ő szeretne valamit, én a kedvére igyekszem tenni"
Ez a mondatod a helyzet kulcsa. Az emberek többsége nem tudja megfelelően kimutatni a másik iránt a szeretetét. Nem úgy kell szeretni, ahogy azt mi jónak gondoljuk, hanem azt kell megtudni, a másik fél mitől érzi szeretve magát. Egyáltalán nem biztos, hogy ez a két dolog megegyezik, mert nem ugyanaz a "szeretet nyelve" az embereknek.
Kedves kérdező, Te valószínűleg attól érzed magad a mennybe, ha figyelmesek veled, ha apró szívességeket tesznek Neked. A férjed viszont esetleg azt gondolhatja, azzal, ha sokat dolgozik és gondoskodik rólatok, már kifejezte a szeretetét. Közel nem biztos, hogy a férjed attól boldog, hogy vele nézed a horrort, amit Te utálsz. Elképzelhető, hogy számára egész más az, amitől a szeretetedet valóban érezné.
Én nő vagyok, ennek ellenére engem egyáltalán nem dob fel az, ha ajándékot kapok, viszont a mennyben érzem magam, ha valaki figyelmes velem, vagy ha időt szán rám és csinálunk valamilyen közös programot.
(Az általam ajánlott könyv pont ezekről a különbségekről szól.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!