Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem lelki terrorban tart, állandóan veszekszünk, mit tegyek?
Úgy tudom ma már lehet feljelentést tenni és védelmet is kapnátok. Bár elképzelhető, hogy rosszul tudom.
Minden esetre ha látja, hogy félsz csak rosszabb lesz. Ha meg akar verni akkor előbb-utóbb úgyis megteszi ez csak idő kérdése. Jobb nem lesz.
Bizony, most biztonságban érzi magát, ezért olyan nagy legény. Ha nem teszel semmit, rád telepszik és csak romlani fognak a dolgok.
Én is azt mondanám h költözz. Bárhova ahova lehet.
Viszont ha nagyon nem tudsz, van még egy megoldás, de nem javaslom. Az egyik ismerősöm is ezt csinálta:
A gyereket le adta valahova du. Otthon amikor jött a szokásos összeveszés, kiprovokállt egy képenvágást az akkori párjától. Másnap reggelre szép helye maradt. Míg a férfi dolgozott, ő szépen besétállt a rendőrségre feljelentést tenni. Kapott védelmet a családsegítőnél.
Mert sajnos amíg meg nem történik a baj, addig a rendőrség nem tud határozottan lépni. Ő meg úgy volt vele, h "inkább engem most, mint később mindkettőnket, vagy csak engem de a gyerek szeme láttára".
Azóta övé a ház és nyugton vannak.
De ezt inkább csak egy legvégső megoldásnak hagyd. Először a többiek álltal leírtakkal próbállkozz.
Vagy ha még úgy érzed h menthető a dolog. Akkor álj a sarkadra és neveld meg. Jó hangosan, h a szomszédok is halják. Monnd h feljelented, ha megüt. Így ha ennek ellenére bekövetkezik a fenyegetése, könnyeb dolgod lesz, pláne ha találsz veled szimpatizáló, v csak őszinte szomszédokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!