Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Okot ad válásra szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okot ad válásra szerintetek ha a férj nem köszönti fel a születésnapján, névnapján, nők napján stb. a feleségét és nem azért mert elfelejti?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, anyagilag is össze vagyunk fonódva nyilván tehát nem lenne egyszerű kilépni, illetve szeretem a férjemet minden hülyesége ellenére, de meddig lehet ilyesmit eltűrni? 30 éves lettem, és nem elfelejtette a születésnapomat, hanem szándékosan nem köszöntött fel. Ez nem az első eset volt, de úgy gondoltam ilyen nevezetes dátumnál csak nem meri megtenni hogy nem köszönt meg. Nem tárgyra vágytam (bár egy virág belefért volna) csak erre a 2 szóra hogy boldog születésnapot. Magyarázatot azóta se kaptam a dologra. Kérdeztem, próbáltam vele beszélni, semmi reakció. Egyébként nincs nője (ez biztos) még mielőtt ez lenne a válasz, dolgozik rendesen, néha kicsit meggondolatlan pénzügyek terén, én vagyok a realistább de ennyi. Szeretem, imádom, szerelmes vagyok bele a mai napig (10 éve vagyunk együtt) szereti a gyerekeket is. De nem tudok felülemelkedni ezen hogy ennyivel nem tisztelt meg. Elmondtam neki már 100szor hogy nekem ezek a dolgok fontosak, (dehát kinek nem esik jól ha megköszöntik???). Amikor az ő 30.szülinapja volt én ajándékkal, tortával meglepetéssel készültem.
2012. nov. 11. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 A kérdező kommentje:
na ez az hogy 2 szó kiejtése miért okoz gondot?? főleg ha látja milyen rosszul esik nekem ez az egész és napokig nem térek magamhoz ergó vele se vagyok kedves, MEGÉRI EZ NEKI??? Nem tudom, nem értem. Nem egy nagy lelkizős, beszédes típus amúgy se, legalábbis én vagyok az kettőnk közül aki meg akarja beszélni a dolgokat. De semmit se mondott mikor kérdeztem mi ennek az oka. Annyit válaszolt hogy nem felejtette el milyen nap van és tudja hanyadika van. Ennyi. Utána csak ült és nézett.
2012. nov. 11. 16:58
 12/71 A kérdező kommentje:
Igazából 3 éve vagyunk házasok szóval ez hogy előtte megköszöntött e, hát volt hogy igen volt hogy nem. 25.szülinapomon pl. igen. De azóta épp hogy jobb lett a kapcsolatunk, erősebb stb. szerintem. Meg szerinte is, szóval nem az van hogy távolodunk el egymástól.
2012. nov. 11. 17:00
 13/71 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem köszöntött fel, akkor miért pont most lenne ez váló ok? Ha ilyesmiért elválsz, akkor semmit nem ér az eddigi házasságod.
2012. nov. 11. 17:00
 14/71 A kérdező kommentje:
De volt hogy igen, tehát ezért sem értem hogy pont most miért nem?? Nem voltunk összeveszve összebalhézva, nem haragudott elvileg semmiért...szóval nem ilyen dac volt benne hogy azért nem köszönt meg.
2012. nov. 11. 17:02
 15/71 anonim ***** válasza:
41%
Most ez komolyan ekkora probléma. Ez legyen a legnagyobb bajod az életedben. A kutya is jó dolgában vész meg.
2012. nov. 11. 17:03
 16/71 A kérdező kommentje:
Igen is ekkora probléma mert másokat megköszönt sose felejt el,csak pont engem. Ez számomra mint írtam annak a jele hogy ennyire se tisztel hogy 2 szót odavessen nekem! és a legutolsó ismerősöm is felköszöntött és pont a férjem meg egyáltalán nem... és értelmes, okos ember. és ez is rohadt idegesítő hogy itt kell kérdezősködjek, sakkozgassak hogy neki vajon mi lehetett a baja amiért nehezére esett 2 szó ahelyett hogy ELMONDANÁ ő...na mindegy.
2012. nov. 11. 17:05
 17/71 A kérdező kommentje:
Mint írtam hatalmas szakadékot érzek aközött hogy FELEDÉKENY az ember és elfelejti a dátumokat meg aközött hogy DIREKT nem szól egy szót se....és utána se kér ám bocsánatot vagy valami...
2012. nov. 11. 17:07
 18/71 anonim ***** válasza:
87%
Van 3 gyermeketek, jó férj egyébként és jó apa. Szereted. Valószínűleg ő úgy tekinti a születésnapot, névnapot, nők napját, hogy ez is olyan nap , mint a többi és nem tulajdonít neki különösebb jelentőséget. Hogy te ajándékot vettél és tortát sütöttél ez nem azt jelenti, hogy te azért tetted, mert viszonzást vársz, hanem azért, mert te így mutatod ki a figyelmességedet. Egy elmaradt köszöntő viszont nem válóok. Egy viszonzás nélkül maradt figyelmesség sem. Pedig nem került volna sok fáradtságába, ahogy most nekem sem. Isten éltessen sokáig erőben, egészségben, békességben!
2012. nov. 11. 17:08
 19/71 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ennyi a bajod, az nem ok a válásra.

De, ez neked 3 gyerekes, 30 éves nőként tudnod kellene.

Ennyiért elválnál, és élnél egyedül a három gyerekkel?

Vagy keresnél nekik egy mostohát, aki felköszönt ugyan, de mégsem a gyerekeid apja?

Szerintem te se gondoltad ezt át!

Ennyiért szerintem, 3 gyerekkel válni felelőtlenség!

2012. nov. 11. 17:08
 20/71 anonim ***** válasza:
17%
szerintem itt veled van hatalmas probléma. nekem nem vagy rokonszenves.
2012. nov. 11. 17:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!