Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Okot ad válásra szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okot ad válásra szerintetek ha a férj nem köszönti fel a születésnapján, névnapján, nők napján stb. a feleségét és nem azért mert elfelejti?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, anyagilag is össze vagyunk fonódva nyilván tehát nem lenne egyszerű kilépni, illetve szeretem a férjemet minden hülyesége ellenére, de meddig lehet ilyesmit eltűrni? 30 éves lettem, és nem elfelejtette a születésnapomat, hanem szándékosan nem köszöntött fel. Ez nem az első eset volt, de úgy gondoltam ilyen nevezetes dátumnál csak nem meri megtenni hogy nem köszönt meg. Nem tárgyra vágytam (bár egy virág belefért volna) csak erre a 2 szóra hogy boldog születésnapot. Magyarázatot azóta se kaptam a dologra. Kérdeztem, próbáltam vele beszélni, semmi reakció. Egyébként nincs nője (ez biztos) még mielőtt ez lenne a válasz, dolgozik rendesen, néha kicsit meggondolatlan pénzügyek terén, én vagyok a realistább de ennyi. Szeretem, imádom, szerelmes vagyok bele a mai napig (10 éve vagyunk együtt) szereti a gyerekeket is. De nem tudok felülemelkedni ezen hogy ennyivel nem tisztelt meg. Elmondtam neki már 100szor hogy nekem ezek a dolgok fontosak, (dehát kinek nem esik jól ha megköszöntik???). Amikor az ő 30.szülinapja volt én ajándékkal, tortával meglepetéssel készültem.
2012. nov. 11. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 A kérdező kommentje:

Persze igazatok van. De kicsit megpróbálnátok beleképzelni magatokat hogy ti mit éreznétek mire gondolnátok ha ez esne meg veletek? Hogy elmondjátok nem egyszer nem kétszer hogy ez fontos nektek és mégis figyelmen kívül van hagyva? Mire gondolnátok, hogy miért kaptátok ezt? Mivel érdemeltétek ki hogy 2 szót nem ejt ki a száján???

Miért eshet nehezére ez egy embernek?? Én próbálok belehelyezkedni az ő helyzetébe érzéseibe de csak arra jutok hogy ezt azzal merném megcsinálni akiről úgyis tudom hogy szeret és nem hagy el ha megölöm akkor se...na sarkítok nyilván, de remélem érthető.

2012. nov. 11. 17:11
 22/71 A kérdező kommentje:

Köszi:)))) egy ilyen kérdés megvitatásánál nem az a célom hogy számodra rokonszenves legyek :DD

Köszi a "hasznos" választ:)

2012. nov. 11. 17:12
 23/71 anonim ***** válasza:
86%
Nem az a bajod neked sem, hogy nem köszöntött fel, hanem hogy nem mondja el, miért nem. Erre viszont mi nem tudunk válaszolni.
2012. nov. 11. 17:12
 24/71 A kérdező kommentje:
dehát az a bajom végeredményben, mert ABBÓL jön át az mintha ezt a bunkó tiszteletlen hozzáállást érdemelném...ergó valamit biztos csináltam hogy ezt érdemlem hogy szándékosan meg akar bántani...de erre se mond semmit, mert bár vágná a fejemhez hogy haragszik vagy utál ezért azért stb. azzal tudnék mit kezdeni ...változtatnék vagy ilyenek, de a hallgatással mi a fenét lehet kezdeni.
2012. nov. 11. 17:14
 25/71 anonim ***** válasza:
22%

Szia

Bár nem vagyok nős ,de szerintem semmiképpen sem szabad válni. Lehet ,hogy nagyon rosszúl esett a dolog ,de ahogy írtál róla nem akarod elveszíteni csak a figyelmét felkelteni.

Én a helyedben nem szólnék hozzá ,ha mond valamit akkor hagyd figyelmen kívül. ezt játszd addig amíg meg nem kérdezi mi a baj majd ekkor könnyek mellett kimondhatod neki a frankót.

Én jártam már úgy ,hogy terveztem a szülinapot a szülinap napján mintha elfelejtettem volna ,de utána olyan hétvége volt ,hogy az felejthetetlen.Szerencsém volt a péntekkel:)

2012. nov. 11. 17:34
 26/71 anonim ***** válasza:
17%
Te felköszöntötted őt a Nemzetközi férfinapon, vagy az apák napján?
2012. nov. 11. 17:47
 27/71 anonim ***** válasza:
17%

Elég furcsa, de hát akkor ilyen is van...

Én arra gondolok, hogy fiatalon megfogott, csinált három gyereket. Tenyészkancának kellhettél neki. Hány évvel idősebb nálad?

Annak megfelelően élhet, hogy te az ő része vagy. Nem úgy gondol rád, mint egy külön emberre, hanem mint a másik felére, aki persze mindent ugyanúgy gondol, mint ő. Ez magyarázhatja azt, hogy másokat felköszönt, hiszen ők külön emberek. Amit te néha elmondasz neki, hogy máshogy szeretnéd, az persze nem illik a képbe, de az elfogadása felborítaná az életét, ezért inkább nem veszi figyelembe.

Lehet hogy nincs igazam, gondold végig az életeteket a fentiek fényében, és ha több dologra is magyarázatot ad, akkor talán van egy fogódzkodód.

Boldog születésnapot!

2012. nov. 11. 17:51
 28/71 A kérdező kommentje:

Apák napján igen:) Férfi napról nem tudtam:))

Köszi egyébként a köszöntést,szerencsére nem vagyok tök egyedül a világban úgyhogy nem az volt a gondom, hogy a kutya SE köszöntött fel...csak ez hogy PONT a számomra legfontosabb ember nem és még egyszer írom, nem a nem köszöntés fájt hanem a dolog szándékossága.

Tenyészkancának...juj csak nem. Amúgy "csak" 3 évvel idősebb nálam. Normális 30 éves vagyok, nem hagytam el magam, nem szedtem fel 20-30 kilót sőt egyet se a megismerkedésünkhöz képest, nem butultam bele a gyereknevelésbe stb. szóval nem az van hogy mit becsüljön rajtam, ha belekényelmesedtem a gyerekes életmódba..:(

2012. nov. 11. 17:59
 29/71 anonim ***** válasza:
71%

Figyelj, ezen úgyse tudsz változtatni!

Hagyjad, ne pörögj rajta, hogy miért nem köszöntött fel!

Sz.ard le, kit érdekel?

Nehogy már ezen rágd magad!

Ha amúgy normális, akkor ne maceráld ezzel.

Legfeljebb felejtsd el te is a szülinapját!

2012. nov. 11. 18:06
 30/71 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami meglepetéssel készül neked, csak nem sikerült erre a napra?
2012. nov. 11. 18:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!