Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Okot ad válásra szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okot ad válásra szerintetek ha a férj nem köszönti fel a születésnapján, névnapján, nők napján stb. a feleségét és nem azért mert elfelejti?

Figyelt kérdés
3 gyerekünk van, anyagilag is össze vagyunk fonódva nyilván tehát nem lenne egyszerű kilépni, illetve szeretem a férjemet minden hülyesége ellenére, de meddig lehet ilyesmit eltűrni? 30 éves lettem, és nem elfelejtette a születésnapomat, hanem szándékosan nem köszöntött fel. Ez nem az első eset volt, de úgy gondoltam ilyen nevezetes dátumnál csak nem meri megtenni hogy nem köszönt meg. Nem tárgyra vágytam (bár egy virág belefért volna) csak erre a 2 szóra hogy boldog születésnapot. Magyarázatot azóta se kaptam a dologra. Kérdeztem, próbáltam vele beszélni, semmi reakció. Egyébként nincs nője (ez biztos) még mielőtt ez lenne a válasz, dolgozik rendesen, néha kicsit meggondolatlan pénzügyek terén, én vagyok a realistább de ennyi. Szeretem, imádom, szerelmes vagyok bele a mai napig (10 éve vagyunk együtt) szereti a gyerekeket is. De nem tudok felülemelkedni ezen hogy ennyivel nem tisztelt meg. Elmondtam neki már 100szor hogy nekem ezek a dolgok fontosak, (dehát kinek nem esik jól ha megköszöntik???). Amikor az ő 30.szülinapja volt én ajándékkal, tortával meglepetéssel készültem.
2012. nov. 11. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
12%
Húúúúúúúú, ezt említem a nejemnek, ha válni akar, legyen indok, mivel 30 év alatt, kb három alkalommal, ha köszöntöttem valamiért. Pedig neki igazán jellegzetes napon van a szülinapja.
2012. nov. 11. 18:13
 32/71 A kérdező kommentje:

31 es nos akkor hagy kérdezzelek már meg, MIVEL INDOKOLOD ezt hogy nem köszöntötted? :) Hátha kapnék valami épeszű elfogadható választ és kérlek ne azt írd hogy elfelejtetted vagy kiment a fejedből, mert nálunk nem erről van szó.

Nem, amúgy nem MA volt az eset (úgyhogy kizárt hogy meg akarna lepni) csak jópár napja őrlődök már rajta mi lehetett az oka és már kínomban nem tudtam hol megkérdezni miután a barátaim csak rosszallóan hümmögtek a dolgon mikor kibosszankodtam magam nekik..

2012. nov. 11. 18:16
 33/71 anonim ***** válasza:
48%

Mi a férjemmel soha nem köszöntjük fel egymást, semmiféle alkalomból. Úgy vagyunk vele, nem érdem, hogy megszülettünk, vagy hogy épp az a nevünk, ami. Ennyi az indokunk. :)

Emellett ha valami jót teszünk egymással, segítjük a másikat valamiben, az soha nem marad viszonzatlanul, tehát nem érzéketlenek vagyunk, szeretjük egymást, csak épp értelmetlennek tartjuk a semmit ünnepelni. :) Az érettségimet, egy-egy jobb munkát (vállalkozásban), sikeres vizsgákat mind-mind megünnepeltünk, hétköznapokon is veszünk apróságokat egymásnak, pl. csokit, ha a másik rosszkedvű, az házassági évfordulónkat is tartjuk, mert ezeket ünneplésre érdemesnek gondoljuk. :)

Nálatok az a konfliktus oka, hogy másképp álltok ehhez. A férjed nem szemét, nem gonosz, csak nem az a hozzáállása az ünnepekhez, mint neked, de ilyenért őszintén szólva baromság válni.

2012. nov. 11. 18:22
 34/71 anonim ***** válasza:
34%

"A férjed nem szemét, nem gonosz, csak nem az a hozzáállása az ünnepekhez, mint neked"

Ja, egyetértek!

Hagyd ezt az egészet, nem is éri meg ilyenért idegesíteni magad.

Rosszul esik nyilván, de tedd túl magad rajta.

Ha amúgy rendes, jó apa, a szex is jó, akkor, hidd el, nem éri meg,csak rágod magad, és ez értelmetlen.

2012. nov. 11. 18:24
 35/71 A kérdező kommentje:

33 as köszi igen én ezt is megérteném HA MONDANÁ egyrészt másrészt ha MÁSSAL ugyanígy állna a dologhoz. Házassági évfordulót SEM ünnepel egyébként de ezen túltettem magam már rég, meg az számomra sem lényeges illetve az még "csak" 3 volt. Anyák napját se ünnepel a gyerekekkel tehát oké azt értem hogy én nem az ő anyja vagyok de a gyerekeket neki kellene véleményem szerint irányítani etéren vagy figyelmeztetni míg kicsik. Ez már egy más téma, elkanyarodtam.

Kedveskedni nem szokott így se ahogy írod hogy vesz egy csokit ha rossz kedvem van, de ha kérem akkor bármit megvesz amit kérek (persze nem nagy értékű dologra gondolok mert azt nem engedhetjük mostanában meg).

2012. nov. 11. 18:28
 36/71 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ és hogy időt szántatok rám!
2012. nov. 11. 18:30
 37/71 anonim ***** válasza:
50%
Anyukámék sem köszöntik fel egymást, se szülinap, se nőnap, se névnap, se valentin nap, még karácsonykor se mondják egymásnak, hogy boldog ünnepeket. És mégis együtt vannak jó házasságban 27 éve. Én sem tartom fontosnak az ünnepeket, nem is tartjuk őket külön, csak a karácsonyt, van, aki ezt furcsának gondolja, engem nem érdekel, ha lesz egy párom tőle sem fogom elvárni ezeket a dolgokat, mert egyáltalán nem erről szól manapság, csak a divat kedvéért csinálja mindenki.
2012. nov. 11. 18:38
 38/71 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem itt sok válaszadó nem olvasta végig amiket írtál, vagy gondjuk van az értelmező olvasással, de én rohadtul megértelek, és a helyedben engem is enne a fene, hogy ez vajon mi a fenéért van. Hogyha direkt jelzem, hogy fontos nekem, akkor a párom valószínűleg félredobná a saját nézeteit ilyen téren (h nem ünnepel), és egész nap körülugrálna. Persze tudom hogy ehelyett egy mondat is bőven elég lenne. Na mindegy, attól viszont a falra mászok, hogyha kérdezek valamit és nem válaszolnak rá, és akkor most találd ki te is hogy ez vajon miért van......Én valószínűleg kicsit "megleckéztetném", persze nem azzal h én sem köszöntöm fel, hanem vmi olyannal, ami meg neki nagyon fontos. Ha megkérne hogy hozzak valamit a boltból, nem hoznék mert nekem nem fontos, vagy valami hasonló...gyerekesnek tűnhet de sokszor ilyenkor veszi észre magát az ember, hogy ja, én ugyanezt csináltam..

Mindenesetre írd meg nekünk ha kiderült.:)

2012. nov. 11. 18:55
 39/71 anonim ***** válasza:
49%
Mi van ha azért nem köszöntöt fel mert már hetek óta ezzel idegesítetted előre.
2012. nov. 11. 19:00
 40/71 A kérdező kommentje:

Idegesítettem??? Dehogy idegesítettem, szóba se jött! Még ő mondta párszor épphogy hogy na már én is a 30asok táborát fogom erősíteni stb...

Örülök hogy az utolsó előtti válaszoló értette hogy mi is a gondom amit többször hangsúlyoztam hogy nem magával a ténnyel van bajom hogy nem lettem megköszöntve mert na bumm, volt már ilyen.

2012. nov. 11. 19:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!