Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek? Vagy váljak el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vagy váljak el?

Figyelt kérdés
Hét éve vagyunk együtt a feleségemmel eböl 4év házasság és van 1 2éves gyerek.Nagyon szeretem mind ketöjüket. De kb 3 éve nem müködik a sex. Prábáltam megbeszélni vele. de szerinte nincs semmi baj. Nemtudja miért de nem kivánja.nem csal meg ez biztos.Vagyis edig biztos voltam.Nem akarom elvesziteni de félek h az lesz a vége.És gyakran megfordul a fejembe a válás mert nekem ez nemjó igy.Segitsetek Mit tehetnék? vagy kezdjek uj életet?

2012. nov. 2. 10:36
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

remélem már azon dolgozol hogy megbeszéled a feleségeddel.

és nagyon remélem hogy valami lesz az üggyel kapcsolatban.bármi is legyen az mert minden jobb a bizonytalanságnál.

majd írj mi lett!

2012. nov. 2. 19:49
 42/42 A kérdező kommentje:
Beszéltem a feléségemel de nem volt nagy értelme.Elmondtam h mi bajom van de nem nagyon értett meg.Azt mondta h nagyon szeret és szerinte minden rendben van. Nmtudom de nagy lelki gondja lehet azt mondta h nincs terve s vágya csak ugy él s igyjó. de szerintem kell h legyen jövöbeli terve.
2012. nov. 5. 08:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!