Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nem tudom h mi tévő legyek. ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom h mi tévő legyek. Váljak vagy harcoljabb tovább?

Figyelt kérdés

A férjem hiába mondja h szeret,a tettei nem ezt bizonyítják.Nekem a családom az első,neki az utolsó...

A szülei és a testvére sokkal fontosabb mint mi..

Mikor szóvátettem h a tersvérével sokkal több időt tölt mint velünk azt a választ kaptam: igen, csak ő rá számíthatok..

2012. jún. 10. 12:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
az a baj, hogy ez a válasz sokmindent elmond... rossz ez, nem tudom, mióta "harcolsz" és rá fog jönni, hogy ezt elszúrta..csak sajnos későn! Kitartás a továbbiakban!
2012. jún. 10. 12:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha neked első a te családod, neki miért nem lehet az ő családja az első? Tudomásul kellene vennetek, hogy ti már egy külön család vagytok. Ha erre egyikőtök sem képes, akkor váltani kell.
2012. jún. 10. 12:31
 3/12 anonim ***** válasza:
82%
hát, igen. nálunk is volt ebből gond az elején, hogy neki a családot az anyukája és a tesói jelentették. Nekem meg a családot a gyerekeink és ő jelentette. Én egyszer eljöttem tőle a gyerekekkel együtt,akkor esett le neki a tantsuz. elsőre szóra egyébként nem mentem vissza, kb. 2,5 hónapot laktunk külön. azóta gyökeresen megváltozott, az anyja és a testvérei is tiszteletben tartják
2012. jún. 10. 12:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Család a saját család ( ő meg a lányom az első) neki meg a szólei és a testvére)
2012. jún. 10. 12:59
 5/12 A kérdező kommentje:
javítom a helyesírás hibámat : szülei
2012. jún. 10. 13:00
 6/12 A kérdező kommentje:

én is gonodlkodtam ezen h elköltözök... de nincs hova.

szüleimhez nem tudok menni kicsi a lakás.

sok éve harcolok!!

a napokba megkaptam tőle azt h azért van annyit a tetvérével mert ő vele nőtt fel és csak ő rá számíthat!!

2012. jún. 10. 13:04
 7/12 anonim ***** válasza:
Lehet van is abban valami,amit mond.Lehet mindkettőtöknek jobb lenne külön.
2012. jún. 10. 13:24
 8/12 A kérdező kommentje:

miért rám nem számíthat??? persze h számíthat....

többször volt ebben az évben h autóját szerelőhöz kellett vinni.. szónélkül odadtam a pénzt....

mikor én vettem volna egy felmoső vödröt..az áruház kellős közepén leugatta a fejem...nem kicsit..

apukája fogalamzott így: nagyon öznő ember, ami az ő érdekét képviseli.. kennyérre lehet kenni , hanem akkor szarik bele mindenbe..

mindig ott voltam mellette... vagyok is...

2012. jún. 10. 13:47
 9/12 anonim ***** válasza:
Ezek mindig olyan dolgok,hogy rendben van, igazad van, viszont ezek már valaminek a következményei. És igen,így lehet jobb lenne külön.
2012. jún. 10. 14:08
 10/12 A kérdező kommentje:

Töbször mondtam neki h legyen vége, mert amit csinál velünk az nem jó..

Ő nem akar menni és hallani sem akar a válásról...

mit tegyek?? ha a szüleivel beszéltem erről azt válaszolták h ők is látják h vmi nem stimmel de ezt nekünk kell megoldani..

2012. jún. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!