Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom h mi tévő legyek. Váljak vagy harcoljabb tovább?
A férjem hiába mondja h szeret,a tettei nem ezt bizonyítják.Nekem a családom az első,neki az utolsó...
A szülei és a testvére sokkal fontosabb mint mi..
Mikor szóvátettem h a tersvérével sokkal több időt tölt mint velünk azt a választ kaptam: igen, csak ő rá számíthatok..
én is gonodlkodtam ezen h elköltözök... de nincs hova.
szüleimhez nem tudok menni kicsi a lakás.
sok éve harcolok!!
a napokba megkaptam tőle azt h azért van annyit a tetvérével mert ő vele nőtt fel és csak ő rá számíthat!!
miért rám nem számíthat??? persze h számíthat....
többször volt ebben az évben h autóját szerelőhöz kellett vinni.. szónélkül odadtam a pénzt....
mikor én vettem volna egy felmoső vödröt..az áruház kellős közepén leugatta a fejem...nem kicsit..
apukája fogalamzott így: nagyon öznő ember, ami az ő érdekét képviseli.. kennyérre lehet kenni , hanem akkor szarik bele mindenbe..
mindig ott voltam mellette... vagyok is...
Töbször mondtam neki h legyen vége, mert amit csinál velünk az nem jó..
Ő nem akar menni és hallani sem akar a válásról...
mit tegyek?? ha a szüleivel beszéltem erről azt válaszolták h ők is látják h vmi nem stimmel de ezt nekünk kell megoldani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!