Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Önző legyek vagy áldozat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző legyek vagy áldozat?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy dilemmában vagyok már kb 1 éve...Van két kislányom ,férjem, házunk, stb. Minden "rendben" van közöttünk, kivéve a szexet. Már 6 éve egyszer volt köztünk egy nagy törés, ami majdnem válással végződött, de rendbe hoztuk (azóta született meg a 2. lányunk).De jópár éve a szexben én semmi örömöt nem találok.Ő megtesz/megtenne mindent, próbáltuk mindenhogyan, de egy idő után mindig oda jutottunk, h nekem nem esik olyan jól.Magyarul kb 6 éve nem volt orgazmusom vele szex közben,csak kb. évente 1szer.Annyira szeretném, ha sikerülne, de ennyi év után feladtam.Arra gondolok néha, h más pasival biztos sikerülne elmennem(újdonság varázsa), de megcsalni nem akarom a páromat, nem érdemelné meg.Azt meg önző lépésnek tartanám, h ezért elváljak, gyerekeket elválasszam apjuktól, de fiatal vagyok még ahhoz, h innentől fogva csak nyűg legyen a szex, és ne élvezzem.Ez a férjemet is zavarja, h nem tud kielégíteni, ezért többször összevesztünk hétköznapi dolgokon(tudat alatt ez az oka), én kevesebbszer akarok szexelni, így egymással és a lányokkal is feszültebbek vagyunk.Nem tudom mi lenne a megoldás.Emberileg nagyon kedves a párom, jó apa és férj.

Ellentétesek vagyunk, de talán ezért vonzzuk egymást, vagy már nem?Én úgy érzem már nem kívánom.

Volt már más hasonló helyzetben?? (kérem a beszólogatásoktól kíméljetek, így sem könnyű...)

2012. márc. 29. 10:17
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Javaslom az önkielégítést ha egyedül vagy. Nyugodtan fantáziálj közben, ami csak jól esik és fedezd fel magadnak, hogy mi a jó. Ha rájöttél, mutasd meg a férjednek, hogy neked mi a jó. Ha megértő és van hozzá elég intelligenciája, azon lesz, hogy neked is jó legyen. Valóban nem megoldás a válás, mert ha minden más jól működik, ezen a problémán lehet segíteni. Nem vagy vele egyedül. Az sem volna megoldás ha kipróbálnál idegent, mert vele sem biztos ,hogy el tudnál lazulni. Egyik kulcsfontosságú dolog, hogy próbálj meg teljesen kikapcsolni szex közben, zárd ki a problémákat. Akár fantáziálhatsz is idegenről, ha attól jobb, a gondolataidba nem lát bele senki :-) A lényeg a cél.
2012. márc. 29. 10:26
 2/18 anonim ***** válasza:
Jártatok már szakembernél? Talán ő tudna segíteni.
2012. márc. 29. 10:32
 3/18 anonim ***** válasza:
77%
A hat evvel ezelotti torest nem sikerult helyrehoznotok, csak latszolag. Melyen benned valami akkor vegkepp meghalt a ferjed irant, legyen barmilyen jo ember. Szerintem idovel ez erosodni fog benned, es elobb-utobb el fogtok valni, mert neked masra van szukseged. Nem ujdonsagra feltetlen, csak nem a ferjedre. A helyedben elmennek egy pszichologushoz.
2012. márc. 29. 10:35
 4/18 anonim ***** válasza:
67%

Nos, én úgy gondolom, hogy te a saját áldozatod vagy, az önzésednek viszont a családod lenne az áldozata.

A szexnek nem az orgazmus a lényege. Túl nagy hangsúly van fektetve rá, holott nem csak erről szól. A meghittség, a játék, a szeretet, mind-mind benne van. Ha ezeket vissza tudjátok csalogatni a hálószobába, előbb-utóbb sikerülhet megint.

Érdekelne viszont, hogy mi volt az a bizonyos 'törés'. Lehet, hogy valóban nem sikerült feldolgozni.

2012. márc. 29. 10:43
 5/18 anonim ***** válasza:
83%

Akkor most én elmondom, hogy nekem szex közben SOHA nincs orgazmusom, csak ha magamnak csinálom nagy ritkán, vagy ha a párom kielégít másképp. 3,5 éve vagyunk együtt, és egyszer sem sikerült még szex közben, pedig nagyon jó vele. Nagyon sok nő nem képes erre. A szüléstől is megváltozhatnak ezek a dolgok, ne keseredj el ennyire. Én már elkönyveltem magamban, hogy ez van. :) Senki nem hibás emiatt.

Amúgy más férfivel ugyanúgy nem lenne orgazmusod, ez nem amiatt van, hogy meguntad a férjed, ilyenre ne is gondolj, mert tönkremehet a házasságod. Becsüld meg, hogy próbálkozik és szeret titeket, mindent megad nektek, tudom, hogy nehéz neked (és valószínű ő meg magát hibáztatja, mint a párom egy ideig), de emiatt ne menjen tönkre a családi életed!

2012. márc. 29. 10:46
 6/18 anonim ***** válasza:
Nekem sincs szülés óta orgazmusom kb 3éve. Elötte is ritkán de azóta O. Viszont nagyon vérmeseket álmodom s fantáziálgatok egyedül elalvás elött az kicsit segít. :)
2012. márc. 29. 11:26
 7/18 anonim ***** válasza:

ahogy az 5-ös írta, nekem sincs szex közben orgazmusom csak, ha magamnak csinálom, voltam már egy pár férfiaival de egyikkel sem sikerült.A szexet viszont élvezem.

Szerintem te már nem is akarod élvezni a szexet a férjeddel.

A férjed nem hibás eben, hisz megtesz mindent, hogy örömet okozzon neked.

2012. márc. 29. 11:29
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a jo szex hianya valahol a bizalom hianya is. (A nöknel alapvetöen beszelhetünk lelki alapon müködö kielegülesrol, ehhez kell a ket ember közötti feltetlen odaadas es bizalom. Ez nalatok nincs meg, feszültseg viszont van.) A kapcsolatodon semmit nem fog javitani, ha felrelepsz, vagy mas uton keresed a gyönyört, csak raksz a gondjaidra egy lapattal a lelkiismeretfurdalas miatt. Tenyleg ugy gondolom, hogy fel kellene keresned egy pszichologust, mert szerintem, ha egy nönek nem jo a szex a kapcsolataban, ott alapvetöen vagy a kapcsolathoz valo hozzaallasaval van a baj (valamit meg magadnak sem akarsz bevallani), vagy magaval a kapcsolattal (azaz nincs meg a harmonia es bizalom köztetek).
2012. márc. 29. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok. Csúnyán le lettem pontozva, pedig szerintem még csak nem is volt a válaszomban semmi sértő. Azért mondtam mindezt, mert én - pár másik válaszolóhoz hasonlóan - tudom élvezni anélkül, hogy valaha is elmentem volna. Ezért mondom, hogy nem erről szól a dolog.

"Ő megtesz/megtenne mindent". Ezek után főleg önző lépésnek tartanám - akárcsak a kérdező - a válást. Magadban kell tisztáznod a helyzetet. A lángoló szerelem, meg az örökké tartó szenvedély olyan mese, amit szinte minden nő bekajál, holott a házasság nem erről szól. Ettől függetlenül még működhetne a szex, de ha túlagyalunk valamit, annak sosem lesz jó vége.

2012. márc. 29. 11:41
 10/18 anonim ***** válasza:
Én imádom a férjemet, nincs köztünk semmi törés, rendszeres a szex, szeretek vele szeretkezni, azonban nincs orgazmusom. A gyerkőc születése előtt párszor volt, de azóta nincs. Ez a férjemet zavarja, bár tapintatosan nem szól, illetve ha beszélünk róla, én mindig igyekszem elmondani neki, hogy ez nem azért van, mert nem jól csinál valamit vagy mert nem kívánom (érzetre minden ok), hanem én vagyok a gátja ennek, magamban van egy gát egy korlát és amiatt nem megy. Az biztos, hogy nagyon gátlásos vagyok. Nálatok úgy gondolom nem egészen ez van, te ragaszkodsz az orgazmushoz, én másképp gondolom, nekem többet ér egy jó együttlét orgazmus nélkül is akár. Azt hiszem, köztetek valami más van, te már nem kívánod a férjed. Mert ha egy nő kívánja a férfit, akkor nem az orgazmus a legfontosabb az együttlétben, hanem maga az együttlét. Az orgazmust én lerendezem magam, mert akkor megy, magammal szemben nem vagyok gátlásos.
2012. márc. 29. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!