Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önző legyek vagy áldozat?
Nagyon nagy dilemmában vagyok már kb 1 éve...Van két kislányom ,férjem, házunk, stb. Minden "rendben" van közöttünk, kivéve a szexet. Már 6 éve egyszer volt köztünk egy nagy törés, ami majdnem válással végződött, de rendbe hoztuk (azóta született meg a 2. lányunk).De jópár éve a szexben én semmi örömöt nem találok.Ő megtesz/megtenne mindent, próbáltuk mindenhogyan, de egy idő után mindig oda jutottunk, h nekem nem esik olyan jól.Magyarul kb 6 éve nem volt orgazmusom vele szex közben,csak kb. évente 1szer.Annyira szeretném, ha sikerülne, de ennyi év után feladtam.Arra gondolok néha, h más pasival biztos sikerülne elmennem(újdonság varázsa), de megcsalni nem akarom a páromat, nem érdemelné meg.Azt meg önző lépésnek tartanám, h ezért elváljak, gyerekeket elválasszam apjuktól, de fiatal vagyok még ahhoz, h innentől fogva csak nyűg legyen a szex, és ne élvezzem.Ez a férjemet is zavarja, h nem tud kielégíteni, ezért többször összevesztünk hétköznapi dolgokon(tudat alatt ez az oka), én kevesebbszer akarok szexelni, így egymással és a lányokkal is feszültebbek vagyunk.Nem tudom mi lenne a megoldás.Emberileg nagyon kedves a párom, jó apa és férj.
Ellentétesek vagyunk, de talán ezért vonzzuk egymást, vagy már nem?Én úgy érzem már nem kívánom.
Volt már más hasonló helyzetben?? (kérem a beszólogatásoktól kíméljetek, így sem könnyű...)
Nos, én úgy gondolom, hogy te a saját áldozatod vagy, az önzésednek viszont a családod lenne az áldozata.
A szexnek nem az orgazmus a lényege. Túl nagy hangsúly van fektetve rá, holott nem csak erről szól. A meghittség, a játék, a szeretet, mind-mind benne van. Ha ezeket vissza tudjátok csalogatni a hálószobába, előbb-utóbb sikerülhet megint.
Érdekelne viszont, hogy mi volt az a bizonyos 'törés'. Lehet, hogy valóban nem sikerült feldolgozni.
Akkor most én elmondom, hogy nekem szex közben SOHA nincs orgazmusom, csak ha magamnak csinálom nagy ritkán, vagy ha a párom kielégít másképp. 3,5 éve vagyunk együtt, és egyszer sem sikerült még szex közben, pedig nagyon jó vele. Nagyon sok nő nem képes erre. A szüléstől is megváltozhatnak ezek a dolgok, ne keseredj el ennyire. Én már elkönyveltem magamban, hogy ez van. :) Senki nem hibás emiatt.
Amúgy más férfivel ugyanúgy nem lenne orgazmusod, ez nem amiatt van, hogy meguntad a férjed, ilyenre ne is gondolj, mert tönkremehet a házasságod. Becsüld meg, hogy próbálkozik és szeret titeket, mindent megad nektek, tudom, hogy nehéz neked (és valószínű ő meg magát hibáztatja, mint a párom egy ideig), de emiatt ne menjen tönkre a családi életed!
ahogy az 5-ös írta, nekem sincs szex közben orgazmusom csak, ha magamnak csinálom, voltam már egy pár férfiaival de egyikkel sem sikerült.A szexet viszont élvezem.
Szerintem te már nem is akarod élvezni a szexet a férjeddel.
A férjed nem hibás eben, hisz megtesz mindent, hogy örömet okozzon neked.
4. vagyok. Csúnyán le lettem pontozva, pedig szerintem még csak nem is volt a válaszomban semmi sértő. Azért mondtam mindezt, mert én - pár másik válaszolóhoz hasonlóan - tudom élvezni anélkül, hogy valaha is elmentem volna. Ezért mondom, hogy nem erről szól a dolog.
"Ő megtesz/megtenne mindent". Ezek után főleg önző lépésnek tartanám - akárcsak a kérdező - a válást. Magadban kell tisztáznod a helyzetet. A lángoló szerelem, meg az örökké tartó szenvedély olyan mese, amit szinte minden nő bekajál, holott a házasság nem erről szól. Ettől függetlenül még működhetne a szex, de ha túlagyalunk valamit, annak sosem lesz jó vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!