Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Önző legyek vagy áldozat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önző legyek vagy áldozat?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy dilemmában vagyok már kb 1 éve...Van két kislányom ,férjem, házunk, stb. Minden "rendben" van közöttünk, kivéve a szexet. Már 6 éve egyszer volt köztünk egy nagy törés, ami majdnem válással végződött, de rendbe hoztuk (azóta született meg a 2. lányunk).De jópár éve a szexben én semmi örömöt nem találok.Ő megtesz/megtenne mindent, próbáltuk mindenhogyan, de egy idő után mindig oda jutottunk, h nekem nem esik olyan jól.Magyarul kb 6 éve nem volt orgazmusom vele szex közben,csak kb. évente 1szer.Annyira szeretném, ha sikerülne, de ennyi év után feladtam.Arra gondolok néha, h más pasival biztos sikerülne elmennem(újdonság varázsa), de megcsalni nem akarom a páromat, nem érdemelné meg.Azt meg önző lépésnek tartanám, h ezért elváljak, gyerekeket elválasszam apjuktól, de fiatal vagyok még ahhoz, h innentől fogva csak nyűg legyen a szex, és ne élvezzem.Ez a férjemet is zavarja, h nem tud kielégíteni, ezért többször összevesztünk hétköznapi dolgokon(tudat alatt ez az oka), én kevesebbszer akarok szexelni, így egymással és a lányokkal is feszültebbek vagyunk.Nem tudom mi lenne a megoldás.Emberileg nagyon kedves a párom, jó apa és férj.

Ellentétesek vagyunk, de talán ezért vonzzuk egymást, vagy már nem?Én úgy érzem már nem kívánom.

Volt már más hasonló helyzetben?? (kérem a beszólogatásoktól kíméljetek, így sem könnyű...)

2012. márc. 29. 10:17
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
4. én felpontoztalak, én is ugyanígy gondolom. 10. voltam.
2012. márc. 29. 12:32
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

#11 Köszönöm, bár nem ez volt a célom a hozzászólásommal :) (csak olyan pontot gyűjtök, amit le lehet vásárolni)

Egyszerűen csak nem értem, miért nem lehet inkább leírni a véleményt, mint egy gombbal véleményt nyilvánítani. Sokkal hasznosabb lenne mindenkinek - még akár az is, ha olyan hozzászólást olvasnánk, ami teljesen ellentétes az enyémmel. Így látnánk az érem mindkét oldalát. (bár meggyőződésem, hogy nem csak az orgazmus hiányzik ebből a kapcsolatból, sőt, nem elsősorban az. Sok kapcsolat menthető lenne, ha a felek újra megtanulnák felfedezni, tisztelni, szeretni egymást. Ha lelkiekben minden jó, akkor a szexszel sem lehet probléma)

2012. márc. 29. 12:42
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Párterápia? Ez így hosszú időn át bajokhoz vezet, ha veszekedések vannak miatta. Természetesen nem válnék. Vagy mit akarsz mondani a lányaidnak: "Búcsúzzatok el aputól, mert sajnos elválunk. Tudjátok, vele már nem volt orgazmusom"?
2012. márc. 29. 12:52
 14/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, örülök, h más hasonló helyzetű nő is írt. Sajnos ez már egy ördögi kör: én nem élvezem az egészet(nemcsak az orgazmus hiánya miatt), legyünk már túl rajta, ezért ritkák az együttlétek, ez pedig őt frusztrálja, állandóan szóba hozza, és szinte már elmegy a szextől is a kedvem.Sokszor volt, h csak én elégítsem ki orálisan, de engem ez-önzés nélkül-nem hoz tűzbe.És már ebből is elegem van.(mindig mindenkor én ugorjak neki) Sajnos lehet, hogy már abszolút nem kívánom őt, csak még nem teljesen mertem ezt bevallani magamnak sem.Pedig nem ő a hibás. Önkielégítést is szoktam végezni, akkor persze nagyon jó, tehát el tudok menni, de ha Ő előtte kellene csinálnom, biztos nem tudnék ellazulni.Mindenesetre köszönöm a válaszokat!
2012. márc. 29. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia!

A problémátok oka nekem tök nyilvánvaló. Nem mersz előtte ellazulni, ugyanmár.. A férjed, akitől van két kislányod!

Forduljatok szexuálpszichológushoz és semmi baj nem lesz :)

2012. márc. 29. 13:28
 16/18 anonim ***** válasza:

Van ennél rosszabb is, hidd el!

Nálunk egyáltalán nincs szex. Se csók, se ölelés, semmi.

És ugyanezt a kérdést tettem fel magamnak: beletörődjek, és így éljem le az életem, vagy fosszam meg a férjem a családjától.

Nálatok legalább kívánja a férjed a szexet, meg tulajdonképpen te is, ebből akár még jót is ki lehet hozni, ha hajlandók vagytok tenni érte! :) Először is meg kellene beszélni, hogy kinek mi a jó - őszintén, nyíltan. Rohadt nehéz, tudom!

Vagy forduljatok szakemberhez...

2012. márc. 29. 16:26
 17/18 anonim ***** válasza:
nyitott házasság?
2012. márc. 30. 15:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem olvastam a válaszokat és nem célom, hogy beszólásnak éld meg az enyémet. De! A házasság és a család azért sokkal nagyobb felelősség és egy felnőttesebb, komplexebb dolog annál, hogy kizárólag az ösztönös altesti vágyainknak rendeljük alá a család megtartását vagy szétzúzását.

Valahogy úgy kéne, hogy ne áldozati dolognak éld meg, ha a szeretetteljes családi verzió mellett döntesz.

Mindazonáltal teljesen érthető, hogy a hormonoknak és az ösztönöknek nem lehet ésszel parancsolni, így valóban nem könnyű a sorsod, de ha csak és kizárólag ez az egy faktor hibás, de a családi szeretet, biztonság, stabilitás rendben van, akkor inkább próbálkoznék akár még párterápiával vagy Rusz Edittel vagy bármi mentőövvel.

2012. márc. 31. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!