Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tesóm nem jön, mert párja nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tesóm nem jön, mert párja nem jöhet! Vajon megéri az áldozat?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok, és van egy ikertesóm. Már 3 éve nem jó a viszonyunk. Most lesz az esküvőm, és megkértem, hogy legyen tanum, erre azt a választ kaptam, hogy "Megkérdezem a barátomat!", ami számomra nagyon rosszúl esett, mert azt vártam, hogy örül neki, és tök el lesz ájulva, hogy ő az első, akit felkértem. Mikor visszakérdeztem, hogy "Miért őt krédezi, talán ő fizeti a ruháját?".

Majd két hétig nem is szóltak hozzám (persze, én sem kerestem őket, mert annyira rosszúl éreztem magam), aztán beírt MSN-en, hogy mi újság, és mikor megmondtam, hogy haragszom rájuk (anyukámra, amiért kavar, meg a legidősebb nővéremre is, aki szintén kavar, és ellenem uszít mindenkit), amiért így viselkednek velem, és ennyire nem tisztelnek, akkor meg is sértődött rám.

Most ott tartunk, hogy azt mondja mindenkinek, azért nem jön, mert így akarja bebizonyítani, hogy a párja érdemes a tiszteletre.

Az én páromnak soha nem adták meg a tiszteletet, lenézték, semmibe vették, lecigányozták (teszem hozzá, nem az), viszont az ő párja egy trehány, szemét, élősködő, nőverő, drogos, piás köcsög.

Ilyenkor mit tegyen az ember.

Előre is köszönöm a válaszokat.

Bocsánat, a durva fogalmazásért.

2010. febr. 14. 18:52
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy "kedves" testvérem, amióta ezzel az illetővel jár, állandóan iszik, és dohányzik. És velem úgy viselkedik, mint a kapcaronggyal.

Hagyjam, ennyiben a dolgot?

2010. febr. 14. 19:00
 2/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne mérgeld magadat, keress másik tanút.
2010. febr. 14. 19:05
 3/21 anonim válasza:

Hát nem semmi a testvéred, viszont ő örökre a testvéred lesz, ami nagyon fontos...

Próbálj meg vele kibékülni, üljetek le dumáljátok meg, biztos jobb lesz minden.. ha meg nem segít, akkor legalább tudod, és nincs min aggódni!mellesleg a párod mindig ott lesz veled!

2010. febr. 14. 19:07
 4/21 anonim ***** válasza:
95%

Szia!

Már ne is haragudj, de ha az ember a saját édestestvéréről így beszél, az ne csodálkozzon, ha tőle is ugyanezt kapja! Szerintem nézz egy kicsit magadba, mielőtt vádaskodnál! Lehet egy őszinte beszélgetéssel többre mennél, mint olyan beszólásokkal, hogy:"Miért, ő fizeti a ruhádat?" Ahogy ítész, úgy ítélnek meg téged is.

Amúgy sok boldogságot.

2010. febr. 14. 19:08
 5/21 anonim ***** válasza:
Szerintem se foglalkozz most vele. Ha ő ennyibe vesz téged, akkor nem érdemes szerintem foglalkozni vele. A testvéred, felkéred tanúnak és még cserébe ezt kapod? Hát szép testvér, már elnézést...és akkor még ők vannak megsértődve. Abba bele se gondolnak neked hogy esik ez? Amúgy meg az a véleményem, hogy ha majd szakít a pasijával, mert egy ilyennel nem lehet sokáig egy légtérben élni, akkor majd hozzád fog szaladni meg panaszkodni...kíváncsi lennék hogy esne neki ha te ezt tennéd vele, majd kijelentenéd, hogy ha ő ilyen volt az esküvődön, akkor érezze most te milyen vagy ugyanolyan közömbösként és bunkóként, mint ahogy ő tette veled...
2010. febr. 14. 19:12
 6/21 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak, csak annyi, hogy én már próbáltam vele beszélni, de mindig lekezelően bánt velem, és mindig sírva jöttem haza, jam, és tőlem azért kért kölcsönt, hogy elmenjen bulizni, ilyenkor mindig megtalált, de amikor én kértem segítséget, akkor nem volt elérhető.
2010. febr. 14. 19:13
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Ha az egész családodnak veled baja van, akkor lehet hogy benned van a hiba? Ez olyan, mint az autópályás vicc a egy örült szembe megy a forgalommal...
2010. febr. 14. 19:14
 8/21 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a 19:08-asnak mondtam
2010. febr. 14. 19:15
 9/21 anonim ***** válasza:

19:08-as vagyok. Ha te már próbáltál vele többször beszélni és tényleg nem ment, akkor hagyd rá. Te megpróbáltad. Nem rajtad múlt, most sem. Ne ítéld el. Szeresd.

De kérj meg mást tanúnak. Majd egyszer rájön.

2010. febr. 14. 19:19
 10/21 anonim ***** válasza:
egy kicsit hagyd pihenni, széllel szemben nem lehet pisilni. Biztos lesz alkalom hogy megbeszéljétek a dolgaitokat, de azért gondolkodj el rajta te is hogy mit láthatnak benned olyan zavarónak
2010. febr. 14. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!