Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm nem jön, mert párja nem jöhet! Vajon megéri az áldozat?
23 éves lány vagyok, és van egy ikertesóm. Már 3 éve nem jó a viszonyunk. Most lesz az esküvőm, és megkértem, hogy legyen tanum, erre azt a választ kaptam, hogy "Megkérdezem a barátomat!", ami számomra nagyon rosszúl esett, mert azt vártam, hogy örül neki, és tök el lesz ájulva, hogy ő az első, akit felkértem. Mikor visszakérdeztem, hogy "Miért őt krédezi, talán ő fizeti a ruháját?".
Majd két hétig nem is szóltak hozzám (persze, én sem kerestem őket, mert annyira rosszúl éreztem magam), aztán beírt MSN-en, hogy mi újság, és mikor megmondtam, hogy haragszom rájuk (anyukámra, amiért kavar, meg a legidősebb nővéremre is, aki szintén kavar, és ellenem uszít mindenkit), amiért így viselkednek velem, és ennyire nem tisztelnek, akkor meg is sértődött rám.
Most ott tartunk, hogy azt mondja mindenkinek, azért nem jön, mert így akarja bebizonyítani, hogy a párja érdemes a tiszteletre.
Az én páromnak soha nem adták meg a tiszteletet, lenézték, semmibe vették, lecigányozták (teszem hozzá, nem az), viszont az ő párja egy trehány, szemét, élősködő, nőverő, drogos, piás köcsög.
Ilyenkor mit tegyen az ember.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Bocsánat, a durva fogalmazásért.
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy "kedves" testvérem, amióta ezzel az illetővel jár, állandóan iszik, és dohányzik. És velem úgy viselkedik, mint a kapcaronggyal.
Hagyjam, ennyiben a dolgot?
Hát nem semmi a testvéred, viszont ő örökre a testvéred lesz, ami nagyon fontos...
Próbálj meg vele kibékülni, üljetek le dumáljátok meg, biztos jobb lesz minden.. ha meg nem segít, akkor legalább tudod, és nincs min aggódni!mellesleg a párod mindig ott lesz veled!
Szia!
Már ne is haragudj, de ha az ember a saját édestestvéréről így beszél, az ne csodálkozzon, ha tőle is ugyanezt kapja! Szerintem nézz egy kicsit magadba, mielőtt vádaskodnál! Lehet egy őszinte beszélgetéssel többre mennél, mint olyan beszólásokkal, hogy:"Miért, ő fizeti a ruhádat?" Ahogy ítész, úgy ítélnek meg téged is.
Amúgy sok boldogságot.
19:08-as vagyok. Ha te már próbáltál vele többször beszélni és tényleg nem ment, akkor hagyd rá. Te megpróbáltad. Nem rajtad múlt, most sem. Ne ítéld el. Szeresd.
De kérj meg mást tanúnak. Majd egyszer rájön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!