Fogytam, jó alakom lett, de a mellem megfeleződött. Szerintetek megérte az áldozat?
Ha egy mell lóg, az nem fog a fogyástól visszaeszesedni, a mell zsírból áll, az csak fogyni tud, de feszesedni nem sajnos.
Én is így vagyok vele ahogy te kérdező, de tudod mit? Inkább legyen kicsi mellem, mint nagy seggem :)
Sajna ezzel én is hasonlóképp jártam. De nekem a mellem alakja is bánta amikor ducibb voltam szebb és feszesebb volt most meg a bőrfelesleg miatt sajna nem olyan szép. De ha melltartót húzok azt senki nem látja. Nekem mindenképpen megérte.
,szerintem neked is.
Inkabb kisebb mell, szep, csinos, de vekony test.
En alapbol ilyen vagyok, elvezem, szeretem a testem, vigyazok is ra (rendszeresen sportolok).
Nem szeretnek nagyobb melleket olyan aron, hogy hizok 5-10 kilot es cserelhetnem a ruhataramat, uszogumim lenne, pillecukor tapintasu combom es narancsborom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!