Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tesóm nem jön, mert párja nem jöhet! Vajon megéri az áldozat?
23 éves lány vagyok, és van egy ikertesóm. Már 3 éve nem jó a viszonyunk. Most lesz az esküvőm, és megkértem, hogy legyen tanum, erre azt a választ kaptam, hogy "Megkérdezem a barátomat!", ami számomra nagyon rosszúl esett, mert azt vártam, hogy örül neki, és tök el lesz ájulva, hogy ő az első, akit felkértem. Mikor visszakérdeztem, hogy "Miért őt krédezi, talán ő fizeti a ruháját?".
Majd két hétig nem is szóltak hozzám (persze, én sem kerestem őket, mert annyira rosszúl éreztem magam), aztán beírt MSN-en, hogy mi újság, és mikor megmondtam, hogy haragszom rájuk (anyukámra, amiért kavar, meg a legidősebb nővéremre is, aki szintén kavar, és ellenem uszít mindenkit), amiért így viselkednek velem, és ennyire nem tisztelnek, akkor meg is sértődött rám.
Most ott tartunk, hogy azt mondja mindenkinek, azért nem jön, mert így akarja bebizonyítani, hogy a párja érdemes a tiszteletre.
Az én páromnak soha nem adták meg a tiszteletet, lenézték, semmibe vették, lecigányozták (teszem hozzá, nem az), viszont az ő párja egy trehány, szemét, élősködő, nőverő, drogos, piás köcsög.
Ilyenkor mit tegyen az ember.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Bocsánat, a durva fogalmazásért.
Akkor neked hamarosan jobb családod lesz mint ők voltak.
De ne add fel. viszonmt ne könyörögj, nehéz komolyna venni egy embert aki nem képes határozott lenni. Ha nem akar jönni így se úgy se fog, de a méltóságodat azért tartsd meg illetve szerezd vissza mert csak szánalmasnak fognak látni, de nem vesznek komolyan.
a testvéred párja miért nem mehet?
Bocsi ,de a párom nélkül lehet én sem mennék...
(elnázást ha félre értem a helyzetet)
Hagyd a fenébe a családod, kérj fel mást tanúnak! Aki nem veszi megtiszteltetésnek azt, hogy rá gondoltál először, bortrány csinál és kavar, az nem érdemli meg, hogy a tanúd legyen, ikertestvérség ide vagy oda. Biztos van még olyan családtagod vagy barátod, aki szívesen lenne tanú...
Azzal meg ne hagyd magad zsarolni, hogy nem jön el az esküvőre: hidd el, el fog jönni. A saját esküvőm előtt én is eljátszottam ezeket a játszmákat, többek között az anyámmal is. Ő ugyanis kijelentette, hogy ő el sem jön az esküvőre, mert szerinte a házasság hülyeség, és úgyis meg fogom bánni (ő magam másfél év házasság után vált el apámtól). Én meg kijelentettem, hogy rendben, nélküle is remekül fogunk szórakozni...
Eljött.
A bátyám, mikor megmondtam neki, hogy anyuék hogy viselkedtek velem, ő nem is kérdezett semmi, (és bár mondták, hogy ők is anyagi gondokkal küszködnek) de egyből igent mondott, és felajánlotta segítségét. Másik nővérem, pedig annyit mondott, hogy persze, hogy eljönnek a párjával együtt, és ő sem kérdezett semmit.
Szóval nem tudom miért vannak úgy kiakadva a többi tesóim, és anyukám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!