Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, váljak vagy ne?
Figyelt kérdés
A segítségetekre lenne szükségem mit csináljak, komolyan elgondolkoztam a váláson. Két éve vagyok férjnél, szerelmi házasság volt. Tavaly teherbe estem,de a baba sajnos beteg volt és nagy szívfájdalomra el kellett vetetni.Ezt a dolgot nem tudtam vele megbeszélni, nálam komoly traumát okozott,ő nem beszélt róla. Vártuk és akartuk a babát. A kórházba bevitt de aznap amikor a beavatkozás volt nem tudott bejönni mert dolgozott. Ez nekem rohadtul rosszul esett ugyanis nagyobb terhes voltam és kockázatos volt a műtét.Viszont másnap reggel bejött. Négy hónapja sajnos elveszítettem a munkám, anyagi forrás hiányában. 3 hónapig járt munkanélküli azóta nincs bevételem. Esti suliba járok így nem tudok olyan munkát elvállalni, ami hétvégi elfoglaltsággal is jár. Persze esélyem nem volt egyet állásajánlatot is elutasítani, ugyanis csak egy cég hívott vissza. Ez egy 3 műszakos állás. Nem szívesen mennék mert szeptembertől suli és ez nagyon fontos nekem. Szerinte viszont nekem kutya kötelességem elvállalni mert kell a pénz. Ez így nem teljesen igaz,ugyanis ő jól keres csak pár éve frank alapú kocsi hitelt vett fel 10 évre! (Akkor engem még nem ismert.) A kocsi egy hónapban kb.80.000.-Ft. Semmi nincs az én nevemen a lakása is megvolt már amikor idejöttem. Viszont amióta itt vagyok kifestettünk (én intéztem azt is), új bútorokat vettünk, lamináltat rakattunk le stb. Saját kezűleg festettem le az ablak kereteket.Szóval sokat öltem ebbe a dologban és a minimum amit elvártam tőle, hogy ha megszorulok segítsen ki. De sajnos ez csak álom. Elzavar dolgozni, hogy az ő hitelét és lakása fenntartását kitudja fizetni. Ne értsetek félre szeretek és akarok dolgozni és nem várom el hogy eltartson csak amikor ő volt ilyen helyzetben én nem zavartam sehova. A héten megemlítettem neki, hogy nekem ez így nem lesz jó és ha nem költené a pénzt minden hülyeségre nem kellene olyan sürgősen munkát találnom. (Horgászik és kocsibolond) Erre spúrnak nevezett, berágott elment itthonról és másnap reggel jött haza. Tegnap ugyanezt csinálta csak hajnalban az anyjához ment tök részegen és délben jött haza. Közben a karikagyűrűt is elveszítette. Nekem meg tele a tököm az egésszel és hagynám itt az egészet mert úgy érzem kihasznál vagy legalább is nem szeret. Ti ezt hogy látjátok?
Bocsánat a helyesírási hibákért, kicsit ideges vagyok.
2012. máj. 22. 13:32
2/23 anonim válasza:
Szerintem neki is igaza van meg neked is.
A gyerek témában nem tudlak megérteni, ha dolgoznia kellett, akkor önhibán kívül nem volt ott veled, erről nem tehet és másnap már ott is volt.
A másik pedig, hogy én nem bírnám elviselni, hogy nem dolgozom és rendben van, hogy kisegít, de ha kapok egy lehetőséget munkára, akkor azt kihasználom. Azt pedig nem értem, hogy azt mondod, te nem zavartad sehová, elvileg neki volt munkája mindig nem?
2012. máj. 22. 13:35
3/23 anonim válasza:
Van az a mondás minden rosszban van valami jó.Ha megszületett volna a gyerek sokkal nehezebben tudnál dönteni de így időben kimutatta a foga fehérjét a férjed.Szerintem menekülj,ez jobb nem lesz csak rosszabb.Gyerek nélkül még sokkal jobban tudsz mozogni ,dolgozni ,új párt találni .
2012. máj. 22. 13:37
4/23 anonim válasza:
Én a helyedben elhagynám.
2012. máj. 22. 13:41
5/23 anonim válasza:
Szal kitart a férjed és még neked áll feljebb. Én a helyében elzavartalak volna már a pi-be.
2012. máj. 22. 13:47
6/23 A kérdező kommentje:
Amikor el kellett vetetni a picit, és nem tudott jönni akkor vezető beosztásban volt egy olyan cégnél aki télen elfelejtett munkabért utalni és utána ki is rúgták az egészt bagást. Nem volt mindig munkája. 2 év alatt ez a 3. munkahelye és tavaly ő is munkanélkülin volt. Akkor azt mondta anyukájának, hogy nem megy gyárba dolgozni mert megalázó. Az utolsó válaszoló meg egy tirpák.
2012. máj. 22. 14:10
7/23 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: akkor tavaly nekem is el kellett volna hagynom mert nem volt munkája? Ő pedig kilépett a munkahelyéről mert nem bírta a főnököt.
2012. máj. 22. 14:13
8/23 Bence_ válasza:
Ha szeretitek egymást, akkor oldjátok meg. Hidd el minden pasinak és nőnek vannak hibái. Következőnek is lesz.
Olvassatok könyveket, sokat segít.
Egymás problémáit próbáljatok komolyan venni. Neki fontos az autó, neked fontos a suli. Beszéljétek meg. Hidd el ez így neki sem jó.
Egy gyerek lényegesen nagyobb zavart hozott volna a kapcsolatotokba mint ez a munkanélküliség.
2012. máj. 22. 14:16
9/23 anonim válasza:
Nekem nem is az a furcsa, hogy összerúgtátok a port a munka témán. Mindkettőtöknek van benne némi igaza. Ez nem lenne váló ok számomra.
Azon viszont eléggé kiakadnék, hogy 2 éjszaka haza sem jön, ÉS még a jegygyűrűjét is elhagyta. Na azért már balhéznék rendesen.
2012. máj. 22. 14:27
10/23 anonim válasza:
Tisztán látszik,hogy ezután is dirigálni fog neked:neki van keresete,a lakás az övé.Ha elmész dolgozni,nem hiszem hogy annyit fogsz keresni mint ő,az ő szemében mindig másodhegedűs leszel.Az őt nem érdekli mit festegettél a lakásban,plusz nem úgy néz ki mintha lelkitársak lennétek.Ott fogod hagyni szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!