Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak, váljak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, váljak vagy ne?

Figyelt kérdés
A segítségetekre lenne szükségem mit csináljak, komolyan elgondolkoztam a váláson. Két éve vagyok férjnél, szerelmi házasság volt. Tavaly teherbe estem,de a baba sajnos beteg volt és nagy szívfájdalomra el kellett vetetni.Ezt a dolgot nem tudtam vele megbeszélni, nálam komoly traumát okozott,ő nem beszélt róla. Vártuk és akartuk a babát. A kórházba bevitt de aznap amikor a beavatkozás volt nem tudott bejönni mert dolgozott. Ez nekem rohadtul rosszul esett ugyanis nagyobb terhes voltam és kockázatos volt a műtét.Viszont másnap reggel bejött. Négy hónapja sajnos elveszítettem a munkám, anyagi forrás hiányában. 3 hónapig járt munkanélküli azóta nincs bevételem. Esti suliba járok így nem tudok olyan munkát elvállalni, ami hétvégi elfoglaltsággal is jár. Persze esélyem nem volt egyet állásajánlatot is elutasítani, ugyanis csak egy cég hívott vissza. Ez egy 3 műszakos állás. Nem szívesen mennék mert szeptembertől suli és ez nagyon fontos nekem. Szerinte viszont nekem kutya kötelességem elvállalni mert kell a pénz. Ez így nem teljesen igaz,ugyanis ő jól keres csak pár éve frank alapú kocsi hitelt vett fel 10 évre! (Akkor engem még nem ismert.) A kocsi egy hónapban kb.80.000.-Ft. Semmi nincs az én nevemen a lakása is megvolt már amikor idejöttem. Viszont amióta itt vagyok kifestettünk (én intéztem azt is), új bútorokat vettünk, lamináltat rakattunk le stb. Saját kezűleg festettem le az ablak kereteket.Szóval sokat öltem ebbe a dologban és a minimum amit elvártam tőle, hogy ha megszorulok segítsen ki. De sajnos ez csak álom. Elzavar dolgozni, hogy az ő hitelét és lakása fenntartását kitudja fizetni. Ne értsetek félre szeretek és akarok dolgozni és nem várom el hogy eltartson csak amikor ő volt ilyen helyzetben én nem zavartam sehova. A héten megemlítettem neki, hogy nekem ez így nem lesz jó és ha nem költené a pénzt minden hülyeségre nem kellene olyan sürgősen munkát találnom. (Horgászik és kocsibolond) Erre spúrnak nevezett, berágott elment itthonról és másnap reggel jött haza. Tegnap ugyanezt csinálta csak hajnalban az anyjához ment tök részegen és délben jött haza. Közben a karikagyűrűt is elveszítette. Nekem meg tele a tököm az egésszel és hagynám itt az egészet mert úgy érzem kihasznál vagy legalább is nem szeret. Ti ezt hogy látjátok?
2012. máj. 22. 13:29
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Szerintem egy férfinek kötelessége gondoskodni a családról! Nem arról van szó,hogy a nő ne dolgozzon de igenis ha megszorulunk a férfi is mondjon le a hóbortjairól, ha húst akar látni az asztalon. És miért is baj ha eltartanak valakit? Hányan vannak munka nélkül a mai világban? Sokan csak egy év után vagy még később találnak munkát. Akkor ők is élősködnek a férjükön?
2012. máj. 27. 14:08
 22/23 anonim ***** válasza:
A nem találok munkát és a nem akarok dolgozni,tartsanak el között van különbség.Neked lett volna lehetőséged elhelyezkedni,de nem akartál.A férjed nem akar eltartani,nem kötelessége,már nem abban a világban élünk,ahol a nők nem dolgozhatnak,nincs szavazati joguk és otthon a tűzhely a fő feladatuk.Egy másik kommentelő jól írta.Válj el és élj meg ahogy tudsz.
2012. máj. 27. 15:22
 23/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Erdekelne, hogy hogy alltok?

Ahogy elolvastam a leirasokat, szerintem mindkettőnek igaza van.

Sikerult tullepnetek ezen a probleman?

2012. szept. 29. 15:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!