Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez váló-ok?
Azt hozzá kell még tennem,hogy 6 éve vagyunk együtt ebből 5 éve vagyunk házasok.
Többször előfordult már hogy leköpött,én nem is tudtam hogy reagálni csak sírtam és mentem arcot mosni....... :(
Nagyon el vagyok keseredve mert sokat veszekedünk mostanában,türelmetlen velem is és a gyerekkel is,de velem inkább.......ma reggel odajött és röhögve mondta hogy béküljünk ki és átölelt. én csak annyit mondtam hogy hagyjon békén ennyivel ezt nem lehet elintézni,soha nem bocsátom meg neki ezt és hogy nem vele akarom leélni az életemet.erre akkor jöttem rá miközben a nyakamat szorongatta.ott akkor azt hittem végem.......... :(
Neeem, ne hagyd el szegényt... Majd a kórházban fekszel tőle, vagy még rosszabb helyen... Bocsi de milyen kérdés ez? Normális egyáltalán, hogy nem egyértelmű erre a válasz?
A másik meg az, hogy nem attól lesz valaki jó feleség, hogy kinyalja a fárje s*ggét.
a gyereket imádja,mondta is hogy ha kell 3 ügyvéddel pereli el tőlem.ezért is félek válni.
alapjában egy nyugodt ember,soha nem történt még ilyen és nem tudom hogy miért tette ezt.
két napja nem szólok hozzá,csak sírtam egész éjjel,ügyet sem vettet rá. a ruháit nem mosom és nem is főzök rá.
elegem lett hogy cseléd vagyok és nem kapok semmi megbecsülést.tudom hogy szeret,vagyis már nem vagyok biztos benne........
sajnos nem nagyon tudok hová menni a gyerekkel,most is albérletben élünk.az én fizetésemből nem tudnám eltartani Jázmint. ezt ő tudja és ki is használja,valószínűleg ezért nem fél hogy elhagyom.
az eset után azonnal összepakoltam.aztán két napig szatyorbol öltözködtem,majd visszarámoltam a szekrénybe...........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!