Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez váló-ok?
És ezzel elő is idézett még egy verést !!!
Gratula.
most már értem mire írtad hogy előidézek még egy verést.
ez nem verés volt............. :( remélem oda nem jutok :(
Ez engem annyira elszomorít és egyben fel is háborít !
Pl:
Megszüli az anyuka az egészséges gyermekét , felneveli, engedi útjára , hiszen ez az élet rendje, és akkor jön egy vadállat , aki kezdetben még egy kezes bárány , de idővel átváltozik és terrorban tartja azt az embert (itt 2 embert ) akit valaha " nagyon szeretett"
A gyermekedet is érinti , mert ok , hogy Ő fizikailag , nem sérült, de látta és ez mindent elmond nekem!
Felnőtt nők világszerte vannak kitéve bántalmazásnak , mindegy , hogy a Te esetedet ,hogyan szépítjük , de akkor sem idilli kapcsolat !
Én összeteszem a két kezem , hogy ennek eddigi életemnek nem voltam részese, ........
De annyi ilyet hallani .
Pl: Damus ügy , no meg a "macsó" Kristofel is !!
Ki is ábrándultam belőle
És főleg vidéken mennyi olyan Nő van , akiről az egész falu tudja , hogy napi rendszerességgel , amikor az ura hazajön a kocsmából , csók helyett jól megveri !
Én annyira szeretném az ilyen nőket felkarolni, de nem lehet, ahhoz korábban kellett volna felkelnem !
És még egy utolsó megjegyzés !
Időben kell észrevenni a bombát ,nem megvárni míg robban !
Nálatok már ketyeg !
Még jó,hogy váló-ok.Tudom könnyű mondani,de hagyd ott.És akkor mikor nincs otthon.Neked esett és fojtogatott az mi, ha nem verés?
Szánalmas fé.reg a férjed.Szüleid nincsenek ahova mehetnél?KÉsőbb a lányotokra is kezet emel.Az meg,hogy leköp,mint a c..ok azok szoktak köpködni.Hagyd el,mert ha nem azt csinálod amit Ő nagysága elképzel megint megver.Azt mondják,hogy aki mindent megtesz,pont azt nem nézik semmibe se.
Lehet a lányotok nem látott semmit,de hallhatott.min vesztetek össze?
Amit leírtál az bőven kimeríti a válóok fogalmát, sőt a családon belüli erőszakét is. Még csak a kérdést olvastam el, a kommentjeidet és a többi választ nem, de ez szóljon minden kapcsolatban közös háztartásban élő nőnek:
Nem szabad soha senkit(!) teljes mértékben kiszolgálni! Amikor összeköltöztök valakivel, ti egyenrangú (!) partnerek vagytok, nem cselédek. A felnőtt férfiak meg nem kisbabák, hogy ne tudnának maguknak ételt készíteni.
Meg kell értenetek, hogy amikor egy kapcsolatban a férfi ennyire fölétek rendelődik, akkor ez ellen ti tudtok tenni, sőt kell is!
Szabad emberek vagytok, nem rabszolgák, akiket hajcsárok üldöznek! Férjed vagy barátod, de nem a főnököd!
A renegeteg családon belüli erőszak egy részét meg lehetne előzni azzal, hogy éreztetnétek a férfiaitokkal hogy ti szuverén életképes személyek vagytok, nem irányításra szoruló óvodások! És ne gondoljátok magatokat háztartási robotgépnek sem fa.roktörlőnek! Legyen bennetek méltóság és törődjetek magatokkal (még csak véletlenül sem azért, hogy a párotoknak tetszetek!)
hanem azért, hogy ha legközelebb a tükörbe néztek egy olyan önálló embert lássatok, aki tiszteli és szereti önmagát ezáltal másokat is képes tisztelni és szeretni!
Nem olvastam el a kommenteket,csak az első oldalon lévőket,szóval bocsánat,ha olyan írok,amit már írtak előttem!
Én már akkor elhagytam volna,amikor leköpött.
Minek gondol téged,a szolgájának?!Már ne haragudj,de ez megalázó egy nő számára szerintem.
A kislányotokat nagyon nagy valószínűséggel neked fogja ítélni a bíróság,csak akkor nem,hogyha alkoholista vagy,esetleg keményen drogozol,prosti vagy vagy nem tudod biztosítani a megfelelő körülményeket egy gyermek számára.
Akkor még inkább nem ítélik az ő javára,hogyha fojtogat és így viselkedik veled...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!