Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez váló-ok?
Tudtommal, férjnek nem szép dolog köpködni...
Igen, jó váló-ok. Na és nem szabad se nem fojtogatni. Verni sem kellene elvileg, de sok férj olyan, sajnos.
Ne hagyd annyiban, hogy ezután nem lesz ilyen, mert igenis lesz. Gondolja, ez a gyenge pontod, és ezután így fog fenyegetni.
Váljatok el.
Ha szereted, tudom, hogy nehéz az ilyen elválás, de elég rossz, hogy köpköd és fojtogat...
Azonnal kérjél segítséget. Rokonoktól vagy gyámhivataltól.
A gyerekkel pedig nem tud zsarolni, egy anyától csak akkor veszik el a gyerekét, ha ő maga veszélyezteti a gyereket az életvitelével.
Azt,hogy korán házasodtatok,még nem jelenti azt,hogy így kéne viselkednie.Én 1 hónap után mentem hozzá a férjemhez.12 éve élünk boldog házasságban,és soha egyszer nem emelte rám a kezét,és soha nem köpött le.Pedig néha tudok ám hisztizni,de ilyenkor csak ott agy a szobában,hagy tomboljak egyedül.
Én magamról tudom,hogyha engem csak egyszer köpne le,már elhagynám.Nincs megalázóbb dolog ennél(szerintem) A verekedést,fojtogatást,meg egyenesen rühellem.Ne attól legyen kemény egy férfi,hogy megver,fojtogat egy nála gyengébb nőt.Ez nálam már a gyáva,sza*házi jellemet kapja az illető.
Írod,hogy nem tudsz hova menni.De tudatosan készülhetsz rá,és nem kell évekig tűrnöd.
Feltételezem,hogy egy újabb verésnél,fojtogatásnál,ha mennék az orvoshoz látleletet csináltatni,és feljelentenéd,akkor duplán megverne.Ezért nem is teszed meg a lépést.
De megteheted amit a barátnőm csinált.Őt is verte,köpte a férje.Ő sem tudott hova menni.Így elment önvédelmet tanulni(aikido) Titokban,a férje nem tudott róla.Egy nap amikor már elég erősnek érezte magát ahhoz,hogy leállítsa a férjét,megvédte magát.A férje meg akarta verni,és meglepetésére ő feküdt a földön.A barátnőm,csak annyit mondott neki,hogy ez volt az utolsó hogy rá akarta emelni a kezét.Innentől kezdve eltöri az összes csontját.A férje ott hagyta,mert nem volt többé hatalma.
Vagy csinálhatod amit én csináltam az első házasságomnál.(engem nem vert meg,és nem köpött le,de az önbizalmamat totál eltudta venni-Milyen érdekes,én 5 évig jártam,éltem az exférjemmel,mikor összeházasodtunk,mégsem vettem észre,hogy egy rabszolga vagyok mellette))Én tudatosan gyűjtöttem 2 évig a pénzemet.A fizetésemből mindig "elloptam" egy kisebb összeget amiről nem tudott.Amikor összejött annyi pénz,hogy 6 hónapa előre ki tudtam fizetni egy albérletet,és még költözködésre,kajára és válóperre is maradt,akkor azon a napon fogtam a fiam,és szó nélkül leléptünk.Másnap már be is adtam a válópert.
kedves kérdező.Ha meg akarsz szabadulni a férjedtől,nem siránkozni kell,mert az nem old meg semmit.Lépni kell,cselekedni.Vannak lehetőségek.Van ami lassú folyamat,de éltet a tudat,hogy csak kis ideig kell elviselni,és szabad vagy..
Ha meg nem akarsz válni,és indoknak azt mondod,nincs hova menni,nos akkor nagyon foglak sajnálni,mert az ördögi körből nem fogsz tudni szabadulni.
39/N
Hát igen !
Ez a tipikus eset , amikor egyből azt tanácsolnám , HAGYD EL
De amikor több infó jut az ember tudtára , akkor már nehezebb megfelelő ,jó döntést hozni ,tanácsolni.
Természetesen , nem gondolom , hogy ezt tovább kéne tűrnöd,
de akkor hová is mehetnél!!??
Mivel ott van a kislányod , még nehezebb a helyzeted , mert rá is kell gondolnod .
Nem hozhatsz hirtelen döntést , de ezt Te úgy is tudod, hiszen annak ellenére , hogy összepakoltál még is maradtál.
Maga az ember arcul köpése, sokkal megalázóbb szerintem mint egy pofon !
Hiszen elvétve , aggodalomból is pofozhatja meg az ember a másikat , de leköpni , csak akkor , ha nem szereti , vagy erős kifejezés, de gyűlöli !
Nagyon elszabadúltak a férjed oldaláról z indulatok , ha tudsz , minden képen költözz el, ne hagyd magad megzsaroltatni a gyermekeddel !
Ha Te valóban példás anya vagy , nincs az a bíróság , aki az apának ítéli
Szerencsére ebből a szempontból Magyarország Gyermek elh. B. , mindig arra törekszik , hogy ha csak 1 mód van rá az anya nevelhesse gyermekét.
Nagyon helytelen életet kellene ahhoz élj , hogy neki ítéljék.
Persze a lakás is fontos, de ugye albérletben laktok , szóval Ő sincs kiváltságos helyzetben e téren !
Kérj segítséget , ne várd meg , amíg viszont látja gyermeked magatokat a Kékfényben .
Én mindig vészjósló vagyok bántalmazás terén , hiszen mindig vannak előzmények !
A Te esetedben is , szóban bántalmazás , leköpés=alázás , és most már tetlegesség is párosítva fenyegetéssel !
Itt az idő , hidd el nincs mire várnod tovább !
A gyermeknek is jobb , lelkiekben gondolhatod mennyire rossz lehetett neki látnia , hogy az édesanyját az apukája bántsa :-(((
Ha nincs ki segítsen , vannak anyaotthonok , igaz nem tudom milyen feltételekkel kerülhetnek be akik rászorulnak , de nézz utána !
Szerintem mindenhol jobb lenne, nem csak neked, hanem a kislányodnak is !
sajnos , ha valaki ennyire elrugaszkodik a valóságtól , mint a Te párod , kétlem , hogy egyik napról a másikra meg tudna javulni.
Átmenetileg igen ,,,,,,,de mindig rettegni akarsz , hogy mi lesz az a kiváltó ok , amikor bekattan ????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!