Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ez váló-ok?
Figyelt kérdés
Két nappal ezelőtt a férjem egy szóváltás következményeként leköpött majd mikor felkeltem az ágyból hogy kikérjem magamnak,nekem esett és fojtogatni kezdett.Az ágyba lökött és a torkomat szorongatva kiabálta hogy meg akarsz dögleni?...ezalatt a 4,5 éves kislányunk a fürdőben volt ebből nem látott semmit!Ilyen még soha nem fordult elő,a kezét nem emelte még rám soha!Nem tudom miért kapom ezt,azt gondolom mindent megteszek amit csak egy feleség tehet.(reggeli kávé,kaját odacsomagolom neki,vagy viszek ebédet a munkahelyére,kiszolgálom maximálisan,csavarogni nem járok soha sehová) Mit tegyek?megbeszélni nem lehet vele,már több esetben próbáltam,viccesre veszi a dolgot és azt hiszi azzal el van intézve. Hagyjam el?2012. ápr. 21. 12:29
31/33 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna!!! nem fog megváltozni, csak rosszabb lesz a helyzet. Speciel örülök, hogy anno anyám elvált az apámtól, mert így legalább életben van. A mi családunkban is mindennapos volt az erőszak, de sajnos erre csak kamaszként döbbentem rá, amikor véletlenül szemtanúja lettem. És azért csak ilyen későn, mert anyukám szerette volna, ha normálisan,apával együtt növök fel, de sajnos egy idő után választani kellett az életben maradás és a látszat béke között. Egyértelmű döntés.
32/33 anonim válasza:
nos. apukám 1x kicsit piásan anyura emelte a kezét. anyukám ránézett és csak annyit mondtott: ha csak 1x is megütsz,álmodban elvágom a nyakad-sose volt köztük tettlegesség. apám rögtön összekapta magát.
DE: ahyog irod ez nem az első eset. én biztos nem maradnék.vannak rokonok,van anyaotthon. gondolom nem akarsz meghalni,vagy nem akarod h legközelebb a gyerek nyakát kapja el. olyan nincs h jaj nem tudok hová menni. inkább az utcára megyek,minthogy attól tartsak h a férjem mikor ül meg engem vagy a gyerekemet. menj szépen rendőrségre,jelentsd fel,kérj segitséget,menj a szüleidhez,barátokhoz,anyotthonba. de mielőbb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!