Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit csináljak, váljak vagy ne?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, váljak vagy ne?

Figyelt kérdés
A segítségetekre lenne szükségem mit csináljak, komolyan elgondolkoztam a váláson. Két éve vagyok férjnél, szerelmi házasság volt. Tavaly teherbe estem,de a baba sajnos beteg volt és nagy szívfájdalomra el kellett vetetni.Ezt a dolgot nem tudtam vele megbeszélni, nálam komoly traumát okozott,ő nem beszélt róla. Vártuk és akartuk a babát. A kórházba bevitt de aznap amikor a beavatkozás volt nem tudott bejönni mert dolgozott. Ez nekem rohadtul rosszul esett ugyanis nagyobb terhes voltam és kockázatos volt a műtét.Viszont másnap reggel bejött. Négy hónapja sajnos elveszítettem a munkám, anyagi forrás hiányában. 3 hónapig járt munkanélküli azóta nincs bevételem. Esti suliba járok így nem tudok olyan munkát elvállalni, ami hétvégi elfoglaltsággal is jár. Persze esélyem nem volt egyet állásajánlatot is elutasítani, ugyanis csak egy cég hívott vissza. Ez egy 3 műszakos állás. Nem szívesen mennék mert szeptembertől suli és ez nagyon fontos nekem. Szerinte viszont nekem kutya kötelességem elvállalni mert kell a pénz. Ez így nem teljesen igaz,ugyanis ő jól keres csak pár éve frank alapú kocsi hitelt vett fel 10 évre! (Akkor engem még nem ismert.) A kocsi egy hónapban kb.80.000.-Ft. Semmi nincs az én nevemen a lakása is megvolt már amikor idejöttem. Viszont amióta itt vagyok kifestettünk (én intéztem azt is), új bútorokat vettünk, lamináltat rakattunk le stb. Saját kezűleg festettem le az ablak kereteket.Szóval sokat öltem ebbe a dologban és a minimum amit elvártam tőle, hogy ha megszorulok segítsen ki. De sajnos ez csak álom. Elzavar dolgozni, hogy az ő hitelét és lakása fenntartását kitudja fizetni. Ne értsetek félre szeretek és akarok dolgozni és nem várom el hogy eltartson csak amikor ő volt ilyen helyzetben én nem zavartam sehova. A héten megemlítettem neki, hogy nekem ez így nem lesz jó és ha nem költené a pénzt minden hülyeségre nem kellene olyan sürgősen munkát találnom. (Horgászik és kocsibolond) Erre spúrnak nevezett, berágott elment itthonról és másnap reggel jött haza. Tegnap ugyanezt csinálta csak hajnalban az anyjához ment tök részegen és délben jött haza. Közben a karikagyűrűt is elveszítette. Nekem meg tele a tököm az egésszel és hagynám itt az egészet mert úgy érzem kihasznál vagy legalább is nem szeret. Ti ezt hogy látjátok?
2012. máj. 22. 13:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

A munkahellyel kapcsolatosan, nincs rá lehetőség, hogy a munkahely tolerálja azt, hogy iskolába jársz, így a suli is megmarad és pénzt is tudsz hazavinni.

A többieknek igazuk van abban, hogy a férjed elég érdekesen áll a dologhoz, igazából támogatnia kéne téged és nem támadni, hiszen azért tanulsz, hogy később jobb állásod lehessen.

Arra is gondoltam, hogy vajon ő hogy élte meg a babátok elvesztését, egyáltalán nem beszélt róla neked? Lehetséges hogy nem dolgozta még fel ezt a tragédiát, és most ez egy jó alkalom volt számára, hogy kicsit kiadja a fájdalmát magából. Még ha rosszul is döntött.

Szerintem le kéne ülnöd megbeszélni vele ezt a dolgot, felhozni az érveidet és meghallgatni őt is.

2012. máj. 22. 15:29
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Előző vagyok, az első mondat kérdő akart lenni. :D
2012. máj. 22. 15:30
 13/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: az az igazság,hogy soha nem beszélt a babáról, ő is nagyon akarta és nehezen jött össze. Én próbáltam "erőltetni" a beszélgetést de mindig azt mondja csak egy új élet képes feledtetni a régit.Viszont én így nem tudok teherbe esni. Amikor felhozom a témát azt mondja,hogy lépjek már túl rajta. Ez most nem olyan könnyű,mert a nővére 38 évesen egy hónap alatt harmadszorra esett teherbe és nemsokára szülni fog. Egyébként ő előtte majd egy évig nem dolgozott és őt a férje nem bántotta ezzel.
2012. máj. 22. 15:56
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Én a válás mellett döntenék a helyedben. Mit képzel, hogy miket vág a fejedhez, meg ilyen stílusban? Mikor ő csak herdálja a pénzt, és nem vállalta el a gyári melót. Szégyellhetné magát! Én nem maradnék mellette, az biztos.
2012. máj. 22. 16:20
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy hónap alatt háromszor? :DDD

Akkor jelentkezzen valamilyen tudományos műsorba, mert ilyen a világon nincs :D

2012. máj. 22. 16:34
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Az szinte biztos, hogy nem szeret, én elhagynám.Mondom ezt úgy, hogy egy nagyon hasonló házasságban élek, de van két gyermekünk, így már nem olyan könnyű változtatni.

Szerintem ez egyre csak rosszabb lesz.

2012. máj. 23. 09:20
 17/23 anonim ***** válasza:
38%

Érdekes a hozzállásod.A férjednek volt kocsija és lakása,amikor téged elvett.Felújította és bebútorozta.(Nem írtad,hogy az ablakpárkányfestésen kívül,anyagilag te mennyivel szálltál ebbe bele).Abban a lakásban élsz,azt az autót használod,eddig ő csak adott.Most kért.Azt kérte,hogy menj el dolgozni,mert egy fizetésből nehéz megélni.Nem azért kell dolgoznod,hogy NEKI legyen autója,és legyen hol laknia,hanem azért,hogy NEKED is legyen.Ha nem fizeti a törlesztőt elviszi a bank.Ez nem csak az ő érdeke,hanem kettőtöké.Azt fel kell fogni ésszel,hogy ha az egyik fizetés elmegy a hitelre és a rezsire,akkor a másik fizetéséből kell élni.A tannulást pártolom és úgy gondolom,hogy ahhoz sosincs késő,de van fontossági sorrend.Ha az iskola is pénzbe kerül és a megélhetés is nehézkes,akkor sajnos be kell látni,hogy ennek nem most van itt az ideje.

A költségvetéseteket gatyába kellene rázni,hogy lássátok hogy is álltok pontosan.Gyanítom,hogy az ő hobbiján kívül te is költesz felesleges dolgokra.

2012. máj. 23. 21:07
 18/23 A kérdező kommentje:
Utolsónak: a bútorokba elég sokkal beszálltam, ugyanis amikor odaköltöztem nagyon lepusztult volt a lakás, semmi ilyesmire nem költött soha.A festést, a laminált lerakását én intéztem,én fizettem. A kocsival én soha nem járok ritkán visz el ha szükség van rá,de általában gyalog megyek. A suli nem fizetős hanem ingyenes. És nekem nincsenek költséges hobbijaim és nem szoktam hetente 25.000Ft-t elverni mint ő. Még a 80.000.-Ft-s gyűrűre sem tudott vigyázni.
2012. máj. 24. 12:37
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
A lakást kihagytad,ott élsz.A többit megértetted,amit mondtam?
2012. máj. 24. 23:01
 20/23 anonim ***** válasza:
Te tényleg azért sértődtél meg,mert a férjed nem tud és nem akar eltartani és ezért felnőtt emberként dolgoznod kell? Tudod mit,válj el,kérd vissza a lamináltparkettád árát,költözz vissza a szüleidhez,tartsanak el ők,amíg nem találsz egy másik férfit,aki nem küld dolgozni.
2012. máj. 26. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!