Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 45 én 26. nagyon szeretem de ő magával foglalkozik velünk nem. Váljak? Bővebben lent
Nagyon szeretem a férjem.két gyönyörű kislányunk van ezzel nem is lenne gond...de ő csak magára gondol nem mutatja ki az érzéseit nem járunk el folyton dolgozik (itthoni vállalkozásunk van állandóan szerel vagy a garázsban van) ha épp nem is szerel lent ül a garázsban.nem járunk el mert nincs pénz rá de (napi cigi és sör szükségleteit fedezi)
engem teljesen lekötnek a gyerekek 4,5 éves másik 11hónapos.max egy órára megyek el bevásárolni gyerekeket akkor is húzom magammal.tervezett gyerekek voltak.
elegem van semmit nem segít soha még egy pelenkát sem cserélt ki vagy fürdetett volna.nincsenek közös programjaink.mikor itt vannak a sógornőmék teljesen az ellentéteink.mindent közösen csinálnak látszik h szeretik egymást stb....mi meg max sex közbe pusziljuk meg egymást.nem visszük a gyereket halowen felvonulásra mert semmi közünk amerikához...stb régen más volt...tudom h szeret de én ezt nem bírom tovább!!!úgy élek mint egy 60éves nő!vágyom a szeretetre,a megértésre hogy valaki úgy tekintsen rám h én vagyok neki a világ.kényeztessen stb.fenyegettem válással...azt mondta jó.de máanap röhög rajtam .
ki mit tenne a helyembe????
Jézusom!
Hányszor volt már itt kérdés, hogy számít e, ha én 16 vagyok, ő meg 62,
Jézusom!
Hányszor volt már itt kérdés, hogy számít e, ha én 16 vagyok, ő meg 62, de nagyon szeretjük egymást. Aztán aki leírta, hogy igenis számít, az vastagon le lett pontozva, aki meg azt írta, hogy a szerelem mindent legyőz, az már 200%-on jár. De hát ez a gyk, az meg az élet.
Talán rájött, h nem szereti a gyereksírást. Megszokta h minden így jó, elkényelmesedett. Beszélj vele még egyszer utoljára, h lássa, komolyan gondolod. Ha ezzel nem érsz el semmit, pakolj és költözz valahova. Vissza anyukádhoz, vagy ahova tudsz. Majd ha egyedül marad, ráér kicsit elgondolkodni mi is a fontos. Hisz ha tervezettek voltak a gyerekek még azt sem mondhatja, h a nyakába varrtad őket.
Valahol megértelek. Nekem 40 a párom, én meg 23, nekünk is lenne már baba, ha nem állnánk annyira sehogysem anyagilag.
Ő is nagyon sokat dolgozik. Heti 6 napot, 10 órában, plusz az utazás. Volt h engem is kiröhögött, amikor elküldtem, vagy mondtam h elhagyom. Rögtön más lett, amikor összepakoltam.
El kell neki magyarázni és megértetni vele, h mi nők, ha már tolyunk a pénzre, és törődést akarunk, akkor azt komolyan kell venni.
Nem mind egy, h néhány 10e forintal keres kevesebbet(persze az is fontos), vagy a több pénzből inkább gyerektartást fizet.
Tudom gyerekekkel nem könnyű cuccolni, de valahogy fel kell ébreszteni.
hasonló szitu...sajnos
beszéltem egy doktornővel,és ő azt mondta,hogy a fériaknál is van szülés utáni depresszió.legyek türelmes.Hát köszi.nálunk modjuk még "csak" fél éves a történet,de én már em tudok tovább türelemmel lenni...
Azt hiszem
Mikor beszéltem a dokival,ő azt mondta,hogy az elmondottak alapján 100%,hogy depresszió.Csak akkor tudok neki segíteni,ha ő is belátja,hogy valami nem okés,és akarja/engedi a segítséget.
Tudom,hogy nem vigasztal,hogy nem vagy egyedül,csak gondoltam megosztom veled...
köszi :)
hát ez nálunk nem hinném h depi lenne.
ő volt annyira a gyerekekért....folyton azt mondja amint vissza megyek dolgozni megcsalom...
de ha érzi miért nem tesz ellene h ez nem történhessen meg (nem mintha tervezném)
pakoltam is már...semmi nem változik.sőt...
21:48
egy vasat nem ad a gyedemből veszek mindent a gyerekeknek.a segge ki van nyalva főzök mosok takarítok mindennap tiszta vasalt ing (sofőr is)
inkább a kocsmába megy a szingli haverjaival mint a családjával legyen...ezért legyek hálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!