Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem 45 én 26. nagyon szeretem de ő magával foglalkozik velünk nem. Váljak? Bővebben lent
Nagyon szeretem a férjem.két gyönyörű kislányunk van ezzel nem is lenne gond...de ő csak magára gondol nem mutatja ki az érzéseit nem járunk el folyton dolgozik (itthoni vállalkozásunk van állandóan szerel vagy a garázsban van) ha épp nem is szerel lent ül a garázsban.nem járunk el mert nincs pénz rá de (napi cigi és sör szükségleteit fedezi)
engem teljesen lekötnek a gyerekek 4,5 éves másik 11hónapos.max egy órára megyek el bevásárolni gyerekeket akkor is húzom magammal.tervezett gyerekek voltak.
elegem van semmit nem segít soha még egy pelenkát sem cserélt ki vagy fürdetett volna.nincsenek közös programjaink.mikor itt vannak a sógornőmék teljesen az ellentéteink.mindent közösen csinálnak látszik h szeretik egymást stb....mi meg max sex közbe pusziljuk meg egymást.nem visszük a gyereket halowen felvonulásra mert semmi közünk amerikához...stb régen más volt...tudom h szeret de én ezt nem bírom tovább!!!úgy élek mint egy 60éves nő!vágyom a szeretetre,a megértésre hogy valaki úgy tekintsen rám h én vagyok neki a világ.kényeztessen stb.fenyegettem válással...azt mondta jó.de máanap röhög rajtam .
ki mit tenne a helyembe????
Én a helyedben lennék ezt tenném: Holnap reggel megmondod neki, hogy akkor most megígéri, h elmentek egy család vagy párterapeutához, és ... ezért és ezért, gondok problémák megoldására érdekében. Ünnepek után, ha nem mentek el vagy nem juttok el a "doki" megadott időpontjára akkor szépen megírod a válási papírt és a másolatát a kezébe nyomod. Van 1 órája, h eldöntse mit akar míg beérsz vele a bíróságra. Ha hagyja akkor egyértelmű... Nem szeret és csak a kényelemért van Veled. Ha így lesz, LÉGY BOLDOG, de MÁSSAL!!!
Ha elmegy Veled terápiára, akkor meg a helyzet úgy is adja magát. Csak úgy istenesen és egyértelműen VÁLASZÚT ELÉ kell ÁLLÍTANI! Hajrá, csapj a lecsóba!
Válj. Ez a helyzet ugyanis javulni nem fog, sőt! Most fog még jönni neki a kapuzárási pánik és hasonló nyalánkságok. Te még fiatal vagy, semmi szükséged arra, hogy így élj. A gyerekeknek sem valószínű, hogy túl nagy megrázkódtatás a válás, egyrészt mert fiatalon könnyebben feldolgozzák, másrészt mert ha most se látják az apjukat, nem lesz nagy váltás.
Persze nehéz, elismerem. Nekem is volt hasonló kapcsolatom, két évig rágódtam, mire ki tudtam mondani, hogy elég, pedig még gyerekünk se volt. Neked még nehezebb. De ne halogasd, lépj. Találsz mást, olyat, aki meghallgat, akit érdekelnek a dolgaid. De csak ha már ezen túl vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!