Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a házasságommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a házasságommal? Szeretem őt de már nem szerelemből?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek, tudom, hogy ezt nekünk kell megoldani, de nem tudom hogyan. Annyiszor beszéltünk már erről vele, azt mondja szeret, de szerintem ez csak megszokás. 10 éve vagyunk együtt , fiatalok vagyunk még, most vagyunk 30 évesek. Van 2 pici gyerekünk, kívülről, akik látnak minden oké, nem szoktunk nyilvánosan veszekedni, meg egyáltalán nem szoktunk vitázni, csak apró összezörrenések vannak. De én úgy érzem, hogy már nekem olyan egyhangú minden... nem csókolózunk hosszú évek óta, nem szexelünk, csak amikor ránk tör a "kell" érzés, ez lehet hogy havonta van. Nekem ez mind hiányzik, vágyom a szerelemre, a bizsergésre. És ezt már mondtam neki is. Szerintem ő sem erre vágyik, ahogyan mi vagyunk egymással. Szépen élünk, nem is ezzel van a gond, imádjuk a gyerekeink, de nekem olyan mintha ez kevés lenne. Nem kívánom már, nem ölelkezünk, elvagyunk egymás mellett! Megrémiszt a gondolat, hogyha nem változik semmi, akkor így éljük le az életünket. Én nem akarom így! Már felvetettem a neki, hogy költözzünk külön, akkor meglátjuk, hogy a megszokás hiányzott vagy valóban egymás... De nem egyezett bele, azt mondja ő nem érzi, hogy gond lenne, ő szeret... De hol van a tűz? Tudom, hogy lenyugszik az ember idővel... de ennyire? egészséges férfi, miért nem kívánja a feleségét??? Abban biztos vagyok, hogy nem csal meg! Nem ezért... Ideje sem lenne, mindig itthon van munka után. Valaki aki tud, adjon tanácsot, vagy csak írja le a véleményét. Köszönöm.

2012. okt. 19. 09:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
hát figyelj a láng mindig elmúlik a kérdés az mi lesz utána? mert ha új kapcsolatba lépnél akkor elmúlik a tűz de a szeretet mindent legyőz és mindig megtalálja a megfelelő megoldást a problémákra.. lehet befásultatok egy kicsit tessék egy külön tölteni pár napot aztán meg csak kettesben egy estét
2012. okt. 19. 10:09
 2/21 anonim ***** válasza:
72%

10 év után már nincsen TŰZ! Ha gyerekeitek vannak, akkor az ő érdekeikkel kellene törődnöd, nem valamilyen illúziót kergetni. Menjetek le néha együtt valahova, a gyerekek nélkül. Csak rajtatok múlik, hogy legyen néha "bizsergés" is.

Miért gondolod, hogy mással jobb lenne ?

2012. okt. 19. 10:11
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát néha nem ártana a gyerekek nélkül egy kis programot csinálni szerintem csak is kettesben!!
2012. okt. 19. 10:13
 4/21 A kérdező kommentje:

nem tudom... nekem ő az első férfi az életemben...

lehet, hogy csak egy illúziót kergetek? álmodozom? ....

nem tudom, annyira összevagyok zavarodva, mert jó ember ő, mindent megtesz értünk, csak valahogy hiányzik valami!

2012. okt. 19. 10:14
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Párterápia. Esetek 70%-ban segít. Szerintem nektek még több esélyetek is van, ha szeretitek egymást. Nálatok ott van a gyufa csak nem tudtok mit begyújtani, igaz? Egy jó párterapeuta vagy egy hasznos tanács a neten adhat hozzá fát és befűthettek!
2012. okt. 19. 10:15
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi időt szoktatok kettesben tölteni?

Mi 11 éve vagyunk együtt, 9 éve házasok, kisfiunk 3 éves.

A születése után mi is kb. úgy voltunk, mint ti, ritka, gyors szex, kevés érintés, 0 kettesben töltött idő. Mint a robotok tettük a dolgunkat.

Aztán idén márciusban megmakacsoltam magam, és azt mondtam, havonta legalább 1x kell időt szakítani, csak egymásra.

Egy vacsorával kezdődött, de esküszöm, az a 3 óra csak vele új emberré tett mindkettőnket. Aztán voltunk vasárnap délután színházban, utána cukrászdáztunk egyet, vacsira már otthon is voltunk a kisfiunknál. Azóta havi 2 alkalommal van pár lopott óránk, olyankor vacsizunk, sétálunk a belvárosban, mozizunk, vagy éppen garázst takarítunk..... Közben nagyokat beszélgetünk, és feltöltődve térünk vissza a gyerekünkhöz.

Ezt ajánlom nektek is!

2012. okt. 19. 10:18
 7/21 anonim ***** válasza:
46%

nem tudom... nekem ő az első férfi az életemben...

Hát igen ez szokott lenni a gond egy idő után,hogy a ott maaradnak kielégítetlen vágyak.Általában azok a nők akik jó pár férfit ki próbáltak azokban nincsenek ilyen kételyek,mert kiélték azt amit te nem,és nem maradnak kielégítetlen vágyak.Az emberben akarva akaratlanúl felmerűl az hogy milyen lehet egy másik férfival,vagy milyen lenne az éppen aktuális férfi nélkül.Arról nem is beszélve,hogy egy idő után el jön az unalom ideje.Tudom most le leszek pontozva de ezt szakértők is írták hogy nem feltétlenűl jó ha egy nőnek vagy egy férfinek csak egy nő vagy férfi volt az életében.

2012. okt. 19. 10:19
 8/21 anonim ***** válasza:
79%
Jó reggelt. Sztem már egy 12 éves gyerek is tudja, hogy a szerelem nem tart örökké, pár után már biztosan nem lesz tűz. Jól írta az első vagy második- már nem tudom-, hogy bha szakítasz vele, és összejössz mással, akkor ugyanez lesz. Ha állandó bizsergés kell, akkor kb. félévente kezdhetnél új kapcsolatba.
2012. okt. 19. 10:23
 9/21 A kérdező kommentje:

7-es

ez tény, szerintem is lehet benne valami...

de a helyzetünk adott, ezt kellene megoldanom valahogy!

2012. okt. 19. 10:27
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát, mentek a zöld pacsik.

Egyébként, ilyenkor elgondolkozok, hogy mit akarok én...? Adott minden, szép család, nincsenek anyagi gondjaink, fiatalok vagyunk (még), nem nőzik, nem piál, nem cigizik, nem csinál semmit ami káros lenne... egyáltalán még a légynek sem ártana!!! Akkor minek kockáztatnám ezeket??? ...más összetenné a két kezét... sőt már minden tökéletes :) De azért majd valahogyan felpezsdítem a kis életünket, megfogadok pár tanácsot, és majd látjuk mi lesz, változik e valami... További szép napot mindenkinek!

2012. okt. 19. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!