Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme nem szerelemből házasodni?
Sokféle kapcsolat van.
Lehet, hogy újra beleszeretsz...
Ki tudja?
De, ha már a szikrája sincs meg a szerelemnek, csak vagytok egymás mellett, akkor szerintem nem túl jó dolog.
Azon már nem lehet segíteni.
Hát ilyenkor jönnek elő a racionális érvek. Ott a gyerek, meg egyébként jó ember, fontos neki a család, lehet rá számítani, ha ezek biztosak, akkor inkább maradnék. Végülis szereted, csak nem szerelemmel. És ő?
Egy ismerősöm mondta: inkább téged szeressenek, mint te, hosszú távon jobban jössz ki. De a szerelem is elmúlik egyszer. Marad a szeretet.
A láng mindig mindenkivel el fog múlni, túl van spilázva a szerelem téma. Ha jól kijössztök és van egy közös gyereketek is, akkor mi a fenéről beszélünk?
Ha találsz is majd mást( gyerekkel nem könnyű) azzal is el fog múlni a láng és lehet nem is jössztök majd ki, nem fogja szeretni a gyerekedet.
Én nem értem mit problémáznak egyesek ennyit.
jó,de a kérdés az volt,hogy összeházasodjunk,vagy nem?Tehát van-e értelme,megváltoztat-e vmit,esetleg a baba miatt fontos lenne?
Persze,lehet rá számítani,fontosak vagyunk neki,bár egy kicsit még gyerekesen gondolkodik,de ő tényleg olyan ember akire lehet 'alapozni" egy életen át.Ezért is alapítottunk családot.
Hát ez így nehéz döntés szerintem.Mert ugye a szerelem elmúlik,felváltja a szeretet ésatöbbi.
Ha mélyen szereted, akkor házasodjatok össze, de én úgy látom,Te nem akarod a házasságot,mert írtad/kérdezted,hogy várj e addig, mig jön egy másik pasi...Másnál is elmúlna a szerelem,ezt Te is tudod.
Én a helyedben a házasság mellett döntenék, tényleg ha rendes a párod, szeret téged és a gyereket,írod, hogy nem néz más nőkre.
Megkérdezhetem mióta vagytok együtt?
Ha tisztelettel, mély odaadással szereted és tudod, hogy ő is téged, akkor miért ne házasodnátok? Igaz, sokan úgy vannak vele, hogy a szerelem egyszer úgyis elmúlik, legalább még az elején legyen meg, de ha te egyébként sem vagy igazán szerelmes típus.
Igazából most jön a közhely..(és hát ennek ellenére szerintem igaz) Nem az az igazi, akivel le tudnád élni az életed, hanem az akivel nem. Ezen gondokozz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!