Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy fiatal pár, és a fiú eljegyzi a lányt meglepiből, köves gyűrűvel, de nem akarnak házasodni, mivel 20év körüliek, akkor nem kell még karikagyűrűket venni, ugye?
ha nem akar házasodni miért jegyzi el? a jegyesség nem arra való ogy kimutassa az ember mennyire komolyan gondolja.
Ha valakit eljegyeznek azt illik egy-másfél év múlva elvenni!!!
ha pedig nem akarja elvenni másfl éven belül akkor is legyen leszögezve pl. h akkor egyetem után vagy vmi,... mert elég kellemetlen jeggyűrűről beszélni szerintem, esküvő nélkül...nem bántani akartam csak egy tanács volt.
Üdv
Karikát elég esküvő előtti időszakban.
Egyébként azoknak, akik azt mondják, hogy "illik x idő után esküvőt is tartani", csak annyit mondok, hogy anyukám unokatestvérének a lánya (aki egyben keresztlánya is, nekem nem tudom, kicsodám), kb. 8 évig járt jegyben mostani férjével és remekül megvannak, a szüleim meg fél év alatt összeházasodtak, és az egész család szenved, de nem tudnak különválni anyagiak miatt, de már nem boldogok együtt (26 év).
nekem ez személyes véleményem...amúgy nem itélem el azokat akik összeházasodnak sok idő után...én nem tudnám próbára tenni a kedvesemet hogy vajon kijövünk e majd...ha hozzámegyek azért teszem mert megbizok benne...
de nem tartozott a kérdéshez, elnézést...
de azt mondtam én is, hogy akkor legalább kerüljön szóba...pl ha eljegyezne a párom, tudnám h kb 3 év múlva az egyetem után elvesz...erre értettem
azt kritizáltam meg, hogy pl azért nem kell gyűrű hogy megmutassam mennyire szeretlek, de közben esküvőről szó nincs...
bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!