Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiatal Lányok! Ti mit szólnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal Lányok! Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy 8 hónapja vagyok együtt a párommal,és mind a ketten fiatalok vagyunk (szerintem) az eljegyzéshez/házassághoz.Ő már többször is említette,de mondtam,hogy nem vagyok felkészülve.Azt mondta rendben,tud várni. Most újból felhozta,és mondtam,hogy nem szeretnék még belevágni ilyenbe.Szeretem,de ezt túl korainak érzem.. Azt mondta,hogy hátha majd legközelebb(de láttam az elkeseredést rajta..) Azt is mondta,hogy ez azt bizonyítja,hogy nem gondolom komolyan vele meg ilyesmi.. Ti mit tennétek?
2011. ápr. 27. 15:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Esetleg megírnád, mennyi az a fiatal?
2011. ápr. 27. 15:05
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinek van igaza, de parod erzelmileg zsarol.
2011. ápr. 27. 15:07
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Így van. Nem mindegy, hogy 16 vagy 22 az a fiatal. Én 18 vagyok, több, mint 3 éve vagyunk együtt a barátommal, ő 22, és fiatalnak érzem magam hozzá.
2011. ápr. 27. 15:08
 4/14 A kérdező kommentje:
hát..16 vagyok,ő 20
2011. ápr. 27. 15:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jah. Az fiatal. És tényleg érzelmileg zsarol, ne hagyd magad!
2011. ápr. 27. 15:14
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus. 16 évesen akkor sem mondanék igent, ha 3 éve járnánk..
2011. ápr. 27. 15:14
 7/14 anonim ***** válasza:
83%
Ezt nektek kell eldönteni,mi hiába szólunk ebbe bele.Te érzed,hogy milyenek az érzéseid.Nem tudom,hogy hány évesek vagytok,de nem fogtok lekésni semmiről sem ha még vártok pár évet.Eljegyzés,házasság nélkül is lehet boldogan élni.Ne kapkodjátok el,van időtök.Nekem volt egy meggondolatlan,elsietett házasságom.19 évesen mentem férjhez,majd idővel sajnos kiismertem a volt férjemet,és 7 év után el is váltunk.Visszagondolva nem kellett volna elsietni a dolgot,de akkor mentünk a saját fejünk(fejem)után.De azóta már boldog házasságban élek.Egyszóval ne siessétek el,ismerjétek meg egymást.8 hónap még nem sok idő ahhoz,hogy belevágjatok egy házasságba.Ha valóban komoly a kapcsolatotok,akkor költözzetek össze,ismerjétek meg lakva egymást,és ha így is minden rendben van,akkor pár év múlva sem késő összeházasodni!Tégy azt,amit a szíved diktál,és ne menj bele egy házasságba,ha még nem érzed 100%-osan,hogy itt az ideje!sok boldogságot nektek!:)
2011. ápr. 27. 15:15
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
akkor igazad van
2011. ápr. 27. 15:15
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Imádom, amikor huszonévesek viszonylag gyerekekkel jönnek össze, aztán elvárják tőlük, hogy korukbeliként viselkedjenek.
2011. ápr. 27. 15:17
 10/14 anonim ***** válasza:
83%
15.15-ös vagyok...előbb még nem tudtam a korotokat..most már tudom.Így már egészen más..bele ne menj egy házasságba..még nagyon fiatal vagy.előtted az élet.Tanulnod kell!Élvezd az életet,hisz még azt sem tudhatod,hogy pár év múlva esetleg nem-e jön egy másik fiú,férfi,akibe beleszeretsz.Nem szabad ilyen fiatalon belemenni egy házasságba,még 30 évesen sem késő igen mondani.
2011. ápr. 27. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!