Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Uraim, mit szólnátok hozzá, ha egy fiatal nő ezzel a vallomással állna elő?
Adott szituációt képzeljétek el:
Pár hónapja ismeritek egymást, néha összefutottok, beszéltek pár szót, de az mindigy vigyorral teli mindkét fél részéről. Néha a srác keres, de teljesen semleges témában, olyankor elbeszélgettek egy fél-egy órát.
És akkor a lényeg:
A lány fél attól, hogy szerelmes lesz egy olyan férfiba, akit nem érdekel, ezért ír neki iW_wen egy ilyen levelet:
"Kedves K!
Tudom, picit megleplek majd azzal, amit most írok, de próbáld megérteni kérlek.
Szeretnék kérni tőled valamit, azt hogy ha egy mód van rá, inkább ne keress, nem szeretnék összefutni sem veled.
Még mielőtt arra gondolnál, hogy utállak, elmondanám, hogy pont ellenkezőleg.
Néhány hónapja megismertelek, ahogy egyre többet beszéltünk, egyre inkább megkedveltelek.
Mindig az idősebb férfiak vonzottak, mert érettek, intelligensek, soha nem láttam ezeket a dolgokat egy fiatal férfiban, és mos
és most benned ott látom.
Rettenetesen jópofa, és szörnyen vonzó férfinak talállak, és mivel egyre jobban kedvellek, jobb lesz magam kicsit távoltartani tőled, ha nem akarok többet érezni.
Ne haragudj rám és remélem megérted!"
Ajajajj, akkor viszont ha nem teszem, tényleg szerelmes leszek, jó úton járok afelé.
Na akkor mit tegyek?
Én sem tartanám épelméjűnek. De hogy kicsi az önbizalma, hogy kimondja mit érez, azt biztosra venném. Szóval ilyet semmiképpen ne írjál a fickónak.
Egyébként is a pozitív apakomplexusodat inkább kezeltesd pszichológussal, mert az idősebb férfiakban mindig csak azt fogod keresni, amit az apádtól nem kaptál meg: a csodálatot. Ettől még semmivel nem leszel boldogabb, sőt nehezebb lesz, mikor csalódsz bennük, hogy semmivel nem jobbak a fiataloknál.
Azzal, hogy benne fiatalon ott van minden, amit eddig másban láttam azért írtam, mert így van.
Fiatalon szuper intelligens és érett. Ettől nincs apakomplekszusom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!