Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mit szólnátok hozzá, ha egy fiatal nő ezzel a vallomással állna elő?

Figyelt kérdés

Adott szituációt képzeljétek el:

Pár hónapja ismeritek egymást, néha összefutottok, beszéltek pár szót, de az mindigy vigyorral teli mindkét fél részéről. Néha a srác keres, de teljesen semleges témában, olyankor elbeszélgettek egy fél-egy órát.

És akkor a lényeg:

A lány fél attól, hogy szerelmes lesz egy olyan férfiba, akit nem érdekel, ezért ír neki iW_wen egy ilyen levelet:

"Kedves K!

Tudom, picit megleplek majd azzal, amit most írok, de próbáld megérteni kérlek.

Szeretnék kérni tőled valamit, azt hogy ha egy mód van rá, inkább ne keress, nem szeretnék összefutni sem veled.

Még mielőtt arra gondolnál, hogy utállak, elmondanám, hogy pont ellenkezőleg.

Néhány hónapja megismertelek, ahogy egyre többet beszéltünk, egyre inkább megkedveltelek.

Mindig az idősebb férfiak vonzottak, mert érettek, intelligensek, soha nem láttam ezeket a dolgokat egy fiatal férfiban, és mos

2011. máj. 13. 14:28
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Szedj össze egy kis bátorságot. Ha valamit nem teszel meg azzal sosem jutsz előre... Áh, ez a videó jobban elmondja:

http://www.youtube.com/watch?v=r9OQNsx51Uc

2011. máj. 13. 15:41
 32/44 A kérdező kommentje:

Jaj, de félre értettél.

Olvass csak vissza. Benne láttam meg először ilyen korban. Vagyis, felém még nem jött ilyen korú ilyen normális srác, mint ő. Csak olyan 20-as férfiak, aki lefektetni akar és kész. Ennyi az oka.

Nem a kor a lényeg. Hanem a belső. Elmondanám neked, hogy őt pl 24-nek hittem, aztán tudtam meg hogy 30 éves.

Lehet az adott személy 23-is, ha engem érdekel. Érted már?

A lényeg, hogy olyan ember legyen, aki családra, komoly kapcsolatra vágyik, nem szórakozásra.

És bocsánat, ha sértésnek vetted. Én nem tekintem annak a szavaidat, betudom a haragnak. :)

2011. máj. 13. 15:44
 33/44 anonim ***** válasza:

nekem írtad kérdező a kommentet?

Lehet hogy félreértettem, de sajnos a lányok olyanok, hogy nem foglalkoznak egyidős srácokkal, mert ők ugye nők és nekik a divat szerint illetve az hogy mennyire ciki ilyen olyan pasival kavarni...

2011. máj. 13. 15:47
 34/44 anonim ***** válasza:
ha ilyeneket írsz egy közösségi oldalon akkor legalább annyira vagy defektes mint én :) az emberek többsége utálja ezeket a megnyíló őszinte leveleket amikor a másik rázúdítja az érzéseit és boncolgatja. mondjuk engem nem zavarna, mert kifejezetten őszinteség párti vagyok!
2011. máj. 13. 16:33
 35/44 A kérdező kommentje:
Defektes? Priviben írtam volna. Nem tudok jobbat, szeretném, ha ismerné az érzéseimet és én leginkább szeretném ismerni az ő gondolatait velem kapcsolatban.
2011. máj. 13. 20:26
 36/44 A kérdező kommentje:

15:47-es!

Egyébként olyan sértő, amiket írsz nekem. Miből veszed, hogy én a többi lány szintjén vagyok, akinek a BMW meg a luxus férfi kell?

Soha nem érdekelt kinek milye van. Vagy beleszeretek vagy nem. Nekem az érett gondolkodás számít.

2011. máj. 13. 20:42
 37/44 anonim ***** válasza:

komment megírásának időpontja: ma 20:42

Ezt miéért veszed magadra??????

Nem neked írtam, mert ha igen akkor ott lenne az a szó hogy te, így úgy..

Az sértő hogy leírom a véleményem? Próbáld kicsit értelmezni a mondatokat...

Nem rólad beszéltem, hanem általánosságban... Majd ha találsz E/2-ban kezdődő mondatot akkor majd szólj! Egyébként T/2 vahy T/3-dikban beszéltem...

2011. máj. 13. 21:21
 38/44 A kérdező kommentje:
20:42-es???? Én vagyok a kérdező :):):):)
2011. máj. 13. 21:23
 39/44 A kérdező kommentje:

Na de uraim, akkor segítsetek már egy picit!

Mégis hogyan derítsem ki, hogy szimpatizál-e velem?

2011. máj. 13. 21:24
 40/44 anonim ***** válasza:
szerintem írjál neki, végül is mi lehet a legrosszabb ami történhet? aztán majd írd meg mi volt :)
2011. máj. 13. 21:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!