Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uraim, mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uraim, mit szólnátok hozzá, ha egy fiatal nő ezzel a vallomással állna elő?

Figyelt kérdés

Adott szituációt képzeljétek el:

Pár hónapja ismeritek egymást, néha összefutottok, beszéltek pár szót, de az mindigy vigyorral teli mindkét fél részéről. Néha a srác keres, de teljesen semleges témában, olyankor elbeszélgettek egy fél-egy órát.

És akkor a lényeg:

A lány fél attól, hogy szerelmes lesz egy olyan férfiba, akit nem érdekel, ezért ír neki iW_wen egy ilyen levelet:

"Kedves K!

Tudom, picit megleplek majd azzal, amit most írok, de próbáld megérteni kérlek.

Szeretnék kérni tőled valamit, azt hogy ha egy mód van rá, inkább ne keress, nem szeretnék összefutni sem veled.

Még mielőtt arra gondolnál, hogy utállak, elmondanám, hogy pont ellenkezőleg.

Néhány hónapja megismertelek, ahogy egyre többet beszéltünk, egyre inkább megkedveltelek.

Mindig az idősebb férfiak vonzottak, mert érettek, intelligensek, soha nem láttam ezeket a dolgokat egy fiatal férfiban, és mos

2011. máj. 13. 14:28
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Akkor mit tanácsoltok?

Megnyugtatok mindenkit, nem vagyok egy őrült hős szerelmes :)

Csak sokat csalódtam és most ez nem hiányzik az életemből.

Soha nem volt még olyan nálatok, hogy jobbnak láttátok az adott személyt kerülni, hogy ne legyen rossz nektek?

2011. máj. 13. 14:40
 12/44 anonim ***** válasza:
Mond el neki szemtől szembe,hogy mit érzel,aztán ha ez zavarja,akkor ő lesz az aki kerül.Már úgy is beleszerettél,így könnyebben túlteszed magadat a dolgon.
2011. máj. 13. 14:40
 13/44 A kérdező kommentje:

De nem akarok neki szerelmet vallani, mert nem teljesen lenne igaz. Egyszerűen csak őrülten vonz, most mondjam azt, hogy megbolondít teljesen?!

Miért reménytelen? Mert beszélgetünk egy ideje, soha nem tereli olyan irányba a beszélgetést, és ha akarna valamit, elmondaná, mert a férfiak elmondják. Innen tudom.

2011. máj. 13. 14:42
 14/44 anonim ***** válasza:
100%
Ne levelezgess, üzengess. Találkozz vele és őszintén mond el az érzéseidet. Ne félj az élettől!!!!!Ha megértő, akkor elkerül. De lehet, hogy nem is az a jó megoldás.
2011. máj. 13. 14:43
 15/44 anonim ***** válasza:
Erre szokták azt mondani egyértelműen, hogy felhívás keringőre. Vagy majd megteszi neked azt a szivességet, hogy elkerüli a társaságod.:)
2011. máj. 13. 14:44
 16/44 A kérdező kommentje:

Most mondjátok, miután jól beijesztettetek, hogy lököttnek nézne. :)

Még azt sem tudom, van-e párja. Szerintem nincs, de ez csak feltételezés.

Az elég gáz részemről, hogy nem kellene nőként vallomást tennem, de nem bírom a közelemben. Úgy megcsókolnám. Így csak magammal cseszek ki.

2011. máj. 13. 14:44
 17/44 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy nem is érez irántad semmit csak mert nem tereli más irányba a beszélgetést? Lehet, ő is fél az érzelmektől de közben meg ugyanúgy tetszel neki. Csak ő sem meri bevallani, hogy akarna többet csak fél.
2011. máj. 13. 14:45
 18/44 A kérdező kommentje:

14:44-es ezt hogy érted?

Egyébként ha kölcsönös lenne a dolog, eszembe sem jutna azt kérni, hogy kerüljön. Ohhhh, az lenne a földi gyönyör :) :)

2011. máj. 13. 14:46
 19/44 anonim ***** válasza:

Nem értem, az a baj hogy fiatal?

B*ssz*s, kislány, találkozzál vele, legyél szerelmes, legyen ö is szerelmes beléd, és éljetek boldogan, szüljél neki pár gyereket és érezd magad jól :P

2011. máj. 13. 14:47
 20/44 anonim ***** válasza:
77%
Attól, hogy ennyire biztos vagy benne, hogy ő nem akar tőled többet, még nem feltétlenül kell minden kapcsolatot megszakítanod vele. Inkább keress te is egy olyan kapcsolatot, amiben biztos vagy, de emellett vegyél erőt magadon, és ne legyél ebbe az emberbe szerelmes.
2011. máj. 13. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!