Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van értelme nem szerelemből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme nem szerelemből házasodni?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk szerelmesek(legalábbis én már nem),de szeretem azért.Van már egy fél éves kislányunk.Összeházasodjunk?Mindig is vágytam esküvőre,meg hogy legyen férjem,de nem vagyok most túl lelkes.Talán a szerelem hiányzik?
2011. szept. 15. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
közhely FAIL
2011. szept. 15. 13:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Már láttam egy ilyesmi kérdést,oda is leírtam...Van egy ismerősöm,aki nem a szerelmet kereste,hanem azt az embert akire számíthat,jól kijönnek,szóval akivel le tudja élni az életét.Ahogy elnézem működik köztük a dolog azóta van egy közös házuk és egy kisfiuk is.Boldogok...

Az a bizonyos szikra pedig mindenképpen elmúlik egy idő után.Szóval,ha jól megvagytok nem hinném,hogy érdemes lenne esetleg felrúgni a családod pár évnyi szerelemért...

2011. szept. 15. 14:05
 13/19 A kérdező kommentje:

Igen,jól megvagyunk,egyre jobban.Kezdünk összeszokni,mert nemrég költöztünk össze.2 éves vagyunk együtt.Csak annyi a bibi,hogy én mostanában gyakran ábrándozok "kalandokról".Úgy értem,hogy idegen pasik,flört stb.(semmi sex,csak maga az,hogy idegen,ismerkedés..)Ez úgy hiányzik!

Az elején nagyon szerelmes voltam én is,úgy érzetem magam mint egy kis tini,de most már ez nincs.Vajon vissza lehet ezt még hozni?

2011. szept. 15. 14:54
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Amikor már gyerek is van és összeköltözés, talán ez a mindennapi megszokottság miatt, nem érzed az a szerelmet, de talán ha hozzámenné, csinálnátok egy bulit, elmenétek valahova, néha uj változzatosságok, romantikázzatok és elö kellene bujnia annak a szerelemnek :) sok sikert
2011. szept. 15. 20:10
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
hány évesek vagytok? hát erre még a baba elött kellett volna gondolni...
2011. szept. 15. 20:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

A házasság semmit nem old meg,csak nehezebb szabadulni.Ez a kapcsolat haldoklik,ami azért nagyon szomorú,mert már van gyereketek.Itt nem az a kérdés,hogy kell-e a papír,hanem,hogy holnap még együtt lesztek-e.

Azt nem tudom,hogy mit vársz az életedtől,de olyan kapcsolatod soha nem lesz,ami 50 éven át az izzásról,gyomorgörcsről,izgalomról szól.Hosszú távon nem a szerelem az,ami összetart két embert.

Úgy tűnik neked korán jött a gyerek és ez a kapcsolat is.Lehet,hogy ki kellett volna pasiznod magad és most tudnád értékelni azt,amid van.

2011. szept. 15. 23:23
 17/19 anonim ***** válasza:
90%

Én szinte ugyanebben a helyzetben voltam. 21 évesen már 4 éve együtt voltunk, én még egyetemre jártam (levelező tagozaton, a gyerekek miatt), ő is, együtt éltünk és akkor voltak 1 évesek az ikreink.

Arra gondoltam, 21 évesen szerelmes szeretnék lenni. Vágyom rá és nem egy megszokáson alapuló kapcsolatra.

Végül hozzámentem feleségül. Azért, mert azt akartam, hogy hivatalosan is család legyünk. Ha netán vmi baj történik a kórházba sem mehetnék be hozzá, mert nem vagyok családtag? Meg ilyesmikre gondoltam. Végül azt érzem jó döntés volt, időnként nagy lánggal fellángol a szerelem, egyébként pedig a legjobb barátomnak érzem. A legjobb barátommal tölthetem az életem. A szerelem jön megy, ez viszont örök. Szerencsés vagyok.

2011. szept. 16. 12:35
 18/19 anonim ***** válasza:
szerintem semi ertelme mert mind a keten boldogtalanok lesztek
2012. jan. 5. 21:32
 19/19 bussika ***** válasza:

Szerintem házasodjatok össze!

A szerelem minden kapcsolatban el múlik!

Sok boldogságot!

2012. jan. 8. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!