Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek a házasságommal?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek a házasságommal? Szeretem őt de már nem szerelemből?

Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek, tudom, hogy ezt nekünk kell megoldani, de nem tudom hogyan. Annyiszor beszéltünk már erről vele, azt mondja szeret, de szerintem ez csak megszokás. 10 éve vagyunk együtt , fiatalok vagyunk még, most vagyunk 30 évesek. Van 2 pici gyerekünk, kívülről, akik látnak minden oké, nem szoktunk nyilvánosan veszekedni, meg egyáltalán nem szoktunk vitázni, csak apró összezörrenések vannak. De én úgy érzem, hogy már nekem olyan egyhangú minden... nem csókolózunk hosszú évek óta, nem szexelünk, csak amikor ránk tör a "kell" érzés, ez lehet hogy havonta van. Nekem ez mind hiányzik, vágyom a szerelemre, a bizsergésre. És ezt már mondtam neki is. Szerintem ő sem erre vágyik, ahogyan mi vagyunk egymással. Szépen élünk, nem is ezzel van a gond, imádjuk a gyerekeink, de nekem olyan mintha ez kevés lenne. Nem kívánom már, nem ölelkezünk, elvagyunk egymás mellett! Megrémiszt a gondolat, hogyha nem változik semmi, akkor így éljük le az életünket. Én nem akarom így! Már felvetettem a neki, hogy költözzünk külön, akkor meglátjuk, hogy a megszokás hiányzott vagy valóban egymás... De nem egyezett bele, azt mondja ő nem érzi, hogy gond lenne, ő szeret... De hol van a tűz? Tudom, hogy lenyugszik az ember idővel... de ennyire? egészséges férfi, miért nem kívánja a feleségét??? Abban biztos vagyok, hogy nem csal meg! Nem ezért... Ideje sem lenne, mindig itthon van munka után. Valaki aki tud, adjon tanácsot, vagy csak írja le a véleményét. Köszönöm.

2012. okt. 19. 09:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
26%-ot ér a hozd rendbe a házasságod válaszom. Gratulálok!
2012. okt. 20. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!