Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem, de ő már nem foglalkozik velem, hogy tudom túltenni magam rajta?
Hát tényleg nagy a korkülönbség.
De nem tudom most mit akarsz kicsi lány? Mert amit leírtál az teljesen ellentmond egymásnak.Egyik részben írod hogy beleestél és mi lenne ha ráírnál..majd folytatod azzal hogy nyomulni fog e.Szóval döntsd már el mit is akarsz szegény sráctól.
Valószínüleg pont azért nem ír rád mert látja, hogy esélytelen hogy bármi is köztetek lehessen....
Istenem!Nem értelek!!Fiatal vagy!Annyi jó,rendes pasi van a világon!!Bárcsak én lennék 17 éves!Szerintem elég kiábrándító már ez az egész MSN "téma".Hidd el előbb-utóbb elfelejted :)Főleg ha belép közben valaki más a képbe.
29/N
Valamit félreértettél... Én szeretem őt, de ha ráírok nyomul, de ha rajta múlna nem is beszélnénk, sőt már 1,5 nem is beszéltünk egyáltalán...
És úgy vettem észre, h már nincs esélyem nála, ezért valahogy el akarom felejteni
Tudom, hogy sok helyes pasi van, de mindegyik olyan félénk, oda sem mernek hozzám jönni, csak msn-en "nagyfiúk".
Én már megfogadtam, hogy msn-en nem fogok ismerkedni, de nem én döntöm el...
Minenkinek az az első, hogy felvesz msn-re...
Figyi, szerintem pont azért hanyagol a srác, mert annak idején Te nem akartál komolyabbat. Lehet a korkülönbségtől féltél, lehet mástól, de a gyerek egyszerűen letett arról, hogy tovább próbálkozzon, ha esélytelen a dolog.
Most már ennyi idő után késő bánkódni, próbálj meg új kiszemelt után nézni és kezdeményezz! Ma már egy olyan világban élünk, ahol a lányok is léphetnek elsőként (jóóó, persze, inkább éreztesd a sráccal, hogy hajrá, hajrá :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!